100

Cveti

преди 11 години

Надявам се,че Симона е кръстена,говорете със свещеник в православната църква кога детето може да приема причастие-по-силно е от всякакви лекарства и много хора са оздравели от него.Повярвайте в Божията сила и милосърдие,защото човешките сили нищо не са.Желая ви скоро да оздравеете.

99

Sarce !

преди 11 години

Jena s edno goljamo SARCE ! Da bade zdrava i blagoslovena tja i semeystvoto i ! Kasmet i na malkata Simona !!!

98

Анонимен

преди 11 години

реакциите на институциите също, исках да кажа. всеки носи своята отговорност

97

Анонимен

преди 11 години

на практика да, точно ние хората сме отговорни и решаваме кои деца ще бъдат родени. всичко зависи от нашите действия и как се отнасяме един към другиго, децата наследяват общата карма и ние, хората, им я формираме

96

tchisan

преди 11 години

До sas - А кое ни дава право да решим, чий живот е ценен и трябва да се запази, и чий живот не е. От кога станахме богове, че да решаваме? Аз работя с увредени хора. Всеки един от тях е човек, с чуства, желания, страхове, умения и това, че не могат да правят нещата, които аз мога, не ги прави по-малко хора. Те са мо дали толкова много радост и удовледворение, колкото другаде може и да не намеря. Не ние сме, които трябва да определяме стойността на живота и на 'различните от нас'.

95

до 96

преди 11 години

Не сме ние тези, които да решават кой е трябвало да се роди и кой не (въпреки напредъка на медицината, за който в България трябва да говорим с много уговорки). Да, на държавата и на голяма част от гражданите на държавата наистина не им дреме за такива деца, днес всеки се спасява поединично, а слабите са допълнителен товар и това няма да се промени...Не можах да разбера какво общо имат тук детските надбавки, жената от статията не иска детски надбавки, а просто да изживее дните си това дете.

94

Силвия

преди 11 години

Браво! Респект на тази жена! Един достоен човек! Ето за такива хора ще има и благословения, и здраве, и милост, и всичко, онова, което само Господ може да даде! Бог с тях и с цялото ѝ семейство!

93

читател

преди 11 години

Чест и хвала за тази жена.Нека бъде здрава, да се грижи за това детенце, и дано с времето се появят нови лекарства, които ще му помогнат.Достойно за уважение дело.

92

А.Стефанов

преди 11 години

Поклон, лельо Мария - дано Бог ви даде още повече сила, любов и тъпение, а за малката нежна и невинна душичка Симона се моля за чудо и изцерение. Имайте вяра в Бога - това, което за човек е невъзможно - за Бога е възможно. Поздрави

91

Gia

преди 11 години

До AmanСветът, Арман, има нужда точно от такива хора.Добри, необременени, положителни! Такива хора, че и нас да накарат да се почувстваме хора. А ти, Арман, не проектирай своето обременено съзнание върху всички. Няма лоши, има такива, които са забравили как точно да бъдат добри.

90

lolibo

преди 11 години

Vyzhishtavam se to dobrinata i goliamoto syrce na tazi jena! Dano i Simonka uspee da se razviva kolkoto moje zaobgradena ot obi4 i toplina.

89

Aman

преди 11 години

НЕ вярвам в безкористността....стига вече с тия слъзливи истории...Коледа ще дойде и ще отмине...не е нужно да ни карате да вярваме в невероятното... Днес да отрази и последващото съжителство , Моля!!!!!!!!!!!

88

BG

преди 11 години

podobni hora davat nadejda za budesteto... che ne vsichko e zagubeno! no kato cjalo e edna neverojatna tragedija.... zasto se e stignalo do tuk ???!!!!??? kazvat che maikata e hodila na redovni pregledi ??? naistina li ????? tova oznachava li che "lekarite" sa NEGRAMOTNI???!! ako sa napraveni vsichki testove oste v 3 mesec ste se ustanovi otklonenijata v razvitieto na ploda i ste moje da se prekusne bremenostta- edinstvenoto koeto moga da kaja.. Gospod da pazi tazi durjava!

87

Candy

преди 11 години

Защо в България още не е наказуемо това да си зарежеш детето? Та нали в болницата им взимат някакви данни. Кажете ми, това не е ли престъпление... или си е в реда на нещата? И тук не говорим само за парична глоба, но и за затвор... или поне някакъв ефективен общественополезен труд за няколко доволни зимни и тежки месеца... Живеем в съвременен свят, като не искаш дете си има начини, а не "не искам", ама забременях и ше го зарежа. Всеки да си носи отговорността в крайна сметка.

86

sas

преди 11 години

При съвременната апаратура раждането на такива деца трябва да се смята за престъпление. Не виня родителите, държавата не подсигурява финансово такива семейства, майката остава да гледа болното дете, работи само бащата, ако изобщо намери работа, държавата нехае. Не на детските надбавки и социални помощи! ДА на щедра финансова подкрепа за родители с увредени деца или на увредени родители с деца! Здрави хора не трябва да получават помощи и детски надбавки, който има деца, да си прави сметката .

85

анитооооо

преди 11 години

дълбок поклон пред госпожата че направила такава голяма жертва да отгледа с мн трудности детето мн се радвам браво ,ГОСПОД здраве и сили да й дава и да благослови цялото и семейство и ПРЕКРАСНАТА СИМОНА

84

-------------

преди 11 години

Поклон пред Мария с това велико сърце! Бъди благословена!

83

Анонимен

преди 11 години

Още утре може да няма кой да се грижи и за много други деца, чиито родители загиват или се разболяват в разцвета на силите си. Това, обаче не е най-важното в случая. Доколкото става ясно от материала, семейството на Мария я подкрепя и предполагам, че ще и помагат в грижите, когато годините започнат да и тежат.Господ да им дава здраве!

82

...

преди 11 години

Браво на жената, но за съжаление, някой ден няма да има кой да се грижи за това дете..........

81

До Днес бг

преди 11 години

Моля за сметка и адрес, на който може да се изпрати нещо за Симона!!!Чета статията за 10-ти път от сутринта и не мога да си намеря място, искам да направя нещо за тях!