18

Анонимен

преди 11 години

haha tova france e samo za Koilovci

17

Meh

преди 11 години

До АнонименПразникът не е американски. :) Еквивалентът му у нас са кукерите. Кажи, че и този празник е безсмислен.. Едва ли, нали е български, българското е най-доброто и смислено! :D

16

ох, писна ми

преди 11 години

13 - ми направи си една справка, стига вече с тия глупости. Не разбирам какво им пречи на българите Хелоуин - като не го харесдвате, не го празнувайте. Не виждам по какъв начин маскирането и рязането на тиква в този точно ден пречи на празнуването на кой д ае друг празник- български или какъвто и да е. Обяснете - ПО КАКЪВ НАЧИН пречи? Какво ми преи на мен да се облека със смешна шапка за 1 час тая вечевр, а утре да си отида на шествието или пък отдело на паметниците с децата?Ми нищо не ми пречи

15

един

преди 11 години

Преди ни учеха в час по физическо да играем казачок ,сега пък ни довлякоха езически празник .Създават ново поколение чуждопоклоници!

14

Анонимен

преди 11 години

какъв е този *** празник бе източноправославни българе..да не сте паписти бе ***....

13

тиквите не ни плашат

преди 11 години

Нас тиквите на Хелоуин не ни плашат, защото си имаме режима на пожарникаря!

12

До 10 и 11

преди 11 години

Денят на народните будители е утре, бе, патриоти!След като сте такива големи патриоти, ще можете утре да се включите в шествията послучай този празник - такива ще има във всички градове. Ако във вашето родно място още не е обявено подобно шествие, организирайте го вие!

11

.........

преди 11 години

Празник в чест и преклонение пред злото . На времето са изгаряли хиляди хора живи като факли . Дори и сега сто процента убиват но без да се знае. Изродски празник само за хора с болно съзнание или невежи ***. Нормалните хора не го приемат и се отнасят към него с погнуса и презрение защото знаят какви са му корените и какво се цели. Нека някой от "празнуващите" да каже какво точно празнува и защо се маскират като ***.

10

:)

преди 11 години

Гласувам за снимка N5 - Родопите!

9

до 10

преди 11 години

никак, как, то е по интересно да се правим на вещици и вампири и да се кефим на чужд празник, отколкото да почетем нашия си - абеееееее американизация пфу

8

Valq

преди 11 години

А как точно отбелязаха Деня на народните будители?

7

тцЪ

преди 11 години

До ФредиДразни ме, че точно заради реакцията "нема лошо", успяхме да се обезличим в рамките на 20 години "демокрация". Нещо което дори 500 години турско робство не направиха.А ако ще ми възхваляваш глобализма, първо ми кажи по какво се различава от интернационализма.

6

Фреди

преди 11 години

До Чуждопоклонничество:Няма лошо, децата се радват, магазините за костюми - също!Теб какво те дразни точно?

5

невежи и тъпи

преди 11 години

*** и дяволи

4

Анонимен

преди 11 години

Абе деца.... идея си нямате какъв празник празнувате...

3

Алов

преди 11 години

Еййй, днеска как не можаха маскирани пак да оберат некой банков клон.Можеше да се маскират спокойно като апаши.

2

тцЪ

преди 11 години

Днес - сн. 5 и сн. 3

1

Чуждопоклонничество

преди 11 години

Изглежда само аз не харесвам прословутия Хелоуин. Деца, които нямат никаква представа, какво всъщност означава въпросния празник и със зле скалъпени костюми, обикалят по входовете. Дано поне родителите им знаят, че го правят!Учителите "подкрепили" учениците си в това начинание... Дано подкрепят и коледарите, и лазарките!