331

един

преди 11 години

a ako sia biaha plasirali i vzeli parichkite tia dechica kakto gi narichame znaete li sega koi da sa v Bulgaria i kat i se osladi kolko narodec shtiaha da iztroviat

330

iosidaniel

преди 11 години

Виагра и анаболи носели,*** било разрешено,ама ги сложили в тайници!

329

до 362

преди 11 години

Искаш публични екзекуции? Явно обичаш да гледаш как умират хора. Мястото ти е в средновековието. Умът ти е спрял на ниво 1546 г.

328

Анонимен

преди 11 години

По малайзийското законодателство повечето от децата в България, навършили 18 години са за смъртно наказание. Помислете върху това ***.

327

До 355

преди 11 години

Ние ли сме ***, детето ли е *** , или този, който продава наркотици на дете!?Очевидно ти си ***.Педофили, наркотрафиканти и подобни - трябва да бъдат публично екзекутирани. Много агресивно, но доста нескопосана агитация.*** са твоите родители, разбра ли?

326

Дож 354

преди 11 години

Не манипулирай! Това е легенда! *** туристи се тълпят да се напушат и да видят проститутките, погрешно смятайки, че хващат Господ за шушляка.Холандците си гледат работата хората и това личи отвсякъде.Има закони, които се спазват.

325

До 350

преди 11 години

Гледах репортаж на телевизия БТВ, около 9, репортерът беше Антон Хекемян от стаята на Георги в Нова Загора. Бащата каза, че са се чули по телефона със сина си, но не са се разбрали много, разговорът прекъснал. Спомена, че перспективата била 50 на 50. Вероятно ще го намерите в сайта на БТВ.Лозунгът беше зад едно стъкло на шкаф под лаптоп, май беше.Хекемян прочете това, което е написано:"Живей така, че....и дяволът да ти пали свещ".Аз това чух и видях.

324

Анонимен

преди 11 години

По малайзийското законодателство ТИ скапаняко, който се кефиш че някъде ще умрат хора, си или за затвора, или за смъртна присъда. Помисли за това, нищожество.

323

БУРГАС

преди 11 години

Жалко за момчетата.По "national geographic" има едно предаване" арестувани зад граница ". Историите там са същите ,като на тези момчета: лековерни млади хора, търсещи лесни пари и силни емоции. Няма да ги обесят, но престоя в затвора там ще им даде много горчив опит. По най-трудния начин ще разберат, че " лесните пари " не са лъжица за всяка уста, дано да бъдат силни и да издържат годините, които ги чакат.

322

Анонимен

преди 11 години

По малайзийските закони, всеки студент и ученик е за смъртна присъда. Помислете за това, убитаци.

321

Анонимен

преди 11 години

По малайзийските закони, всеки член от ВАШЕТО семейство е за затвора, а поне двама са за смъртна присъда. Помислете за това, комплексари.

320

Анонимен

преди 11 години

По малайзийските закони, всяко дете хванато с 50 грама трева трябва да бъде убито. Помислете за това ***.

319

Анонимен

преди 11 години

По малайзийските закони всеки холандец е за смъртна присъда. Помислете за това ***.

318

Анонимен

преди 11 години

По малаизийските закони над 80% от българския народ е за смъртна присъда. Помислете за това ***, преди овчедушно да крякате "смърт, смърт".

317

Анонимен

преди 11 години

Събрали се стадо бездушници и се кефят че някъде ще умрат хора. При това техни сънародници. Колко противно. Гнус ме е от такива хора, както ме е гнус от *** и червеи.

316

Анонимен

преди 11 години

жалко за момчетата.те нямат вина.вината е във всички нас които обезмислихме младостта им с овчедушието си .

315

Анонимен

преди 11 години

kade moje da se gleda interviuto s ba6tata na edno ot mom4etata ?

314

замислен

преди 11 години

Замислям се, да ли да не вземем да поканим малко правосъдие от Малайзия, че нещата у нас да потръгнат?

313

hota

преди 11 години

И тук трябва да ги бесат заедно с босовете на площадите.Това е законодателство, не като нашта помия!!!!!!!!!!!!!

312

valya.doncheva

преди 11 години

А Опиц, горкият, се намира на хиляди километри от Малайзия. И ние също.