9

анонимен

преди 11 години

на този са му взели 2 пъти пари - за регистрация и за глоба.да се разберат кой ще връща

8

american boy

преди 11 години

Европа потъва, те тръгнали да харчат бюджетни пари за гонят Михаля. Представям си колко е излязло на обикновения данъкоплатец организирането, провеждането и документирането на такава акция. И още колко повече пари може да се издухат ако собственика обжалва и се стигне до съдилище. ...а в това време в същата тази Белгия мюслите строят поредната джамия.

7

Анонимен

преди 11 години

в САЩ има църква на тревоманите. Ползват вярата като оправдание за легален пренос и ползване на канабис по силата на вероизповеданията. Според конституцията не се явяват нарушители ако по религиозни причини се изисква употреба на наркотици и упойващи в-ва. Проблема им е че повечето сгради които ползват са под наем, а собствениците като научат за кво иде реч и ги разкарват, за да си нямат проблеми с ФБР, ЦРУ и ОЧЗ. За Белгия такава постъпка е позорна, сигурно собственика е от силистренските села

6

Чиновник

преди 11 години

"За да се опита да заобиколи закона, той регистрирал вероизповедание, наречено "Църква на пушачите на Господ", а кафенето обявил за молитвен дом."Ха-ха-ха, браво на човека. Жалко, че и в България няма толкова инициативни хора, а само апатични *** и готованци.

5

Хиха

преди 11 години

Опа, ЕвропЪта се събужда????

4

Анонимен

преди 11 години

Всяка забрана поражда корупция. Cui bono?

3

Анонимен

преди 11 години

И това ли се брои вече за голяма новина?

2

Ани

преди 11 години

В Белгия не се пуши вътре, но пред всяко кафене има оградена площ с масички, където можеш да пушиш, колкото искаш. На този просто ме се е досвидял един найлон. Там времето е меко и можеш да си вън и през зимата.

1

Анонимен

преди 11 години

Европа определено върви към упадък. Докато се занимават с разни безмислени забрани. По време на берлинската стена беше пълно със забрани, но това не помогна на империята да угасне.