37

Анонимен

преди 11 години

ГОШО ТАРАБАТА Е КАЗАЛ НА ПЕТИЯ КОНГРЕС НА БЕКАПЕ-ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА-КОМУНИСТИТЕ КРАДЪТ И НЕ ПОВРЪЩАТ--НЕ Е ХИГИЕНИЧНО...

36

anonimen

преди 11 години

В нашата държава се краде "законосъобразно" вече 20 години, но паметта на хората е къса. Затова бившият главен прокурор Филчев в едно отдавнашно интервю по телевизията каза:"Приватизира се държавна собственост за 100 милиарда, а в хазната са влезли някакви си 10 милиарда. Но аз какво да направя, като ще ме отстрелят като заек по софийските улици. Костов така приватизира Авиокомпания "Балкан", че сега Бойко пъшка и плаща тая международна бакия. Както веднъж каза Жорж Ганчев, далаверите на Костов са за 500 години затвор, а на Софиянски - за 300.

35

Анонимен

преди 11 години

и кво от тва.стига с ея поръчкови заключения на поставени комисии.вчера не бях на работа и гледах заседанието на комисията по проекта белене.един наш преподавател казваше че ако не трябва да се свърши работа се назначава комисия.някаква дебелогъза лелка рецитираше съшита с бели конци версия за откраднати пари.спират стартиран проект променят смисъла на референдума.правят си каквото си искат.

34

КОМУНИСТ

преди 11 години

Не знам защо още си пазя членската книжка в тая *** Партия , когато нейния лидер Станишев ,не стига че изтърва позорно властта , ами и под носа му отмъкнаха идеята за РЕФЕРЕНДУМА ЗА АЕЦ-БЕЛЕНЕ!СЕГА ГЕРБ , ПРОСТО ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ПИАР АКЦИЯ С ТОЯ "РЕФЕРЕНДУМ"!От ден на ден,този феноменален некадърник на ЦК на БКП Станишев просто губи позиции ...а с него и всички членове на Партията!ТОВА Е СКАНДАЛНО!!!!

33

Червената тишина

преди 11 години

Усещате ли как червените мишки са се притаили? Още по-зле ще става за вас! Никакви далавери, никакво облажване! Ще *** от глад и полека-лека на всички във времето ще ви се търси отговорност за кражбите! Това е само началото!

32

тошко

преди 11 години

Комуниста заченат по КРЪВЕН и ПОЛОВ път се казва СърГЕЙ! Срещу 500,000 - Моника и до ден днешен му "лъска" кирливия имидж, като се представя като негова "съпруга" или "приятелка". Имаме цинично-дразтичен КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ! СърГЕЙ трябва да носи съдебна отговорност!

31

7,62

преди 11 години

Само Калашник ви оправя вас, *** комунистическа ***!

30

Комунист-гербераст

преди 11 години

Тук милионче, там милионче, гласувайте пак за нас. Обещаваме да не намаляваме пенсии и заплати още 4 години.

29

9689

преди 11 години

Всичко това е прах в очите на гласоподавателя,не се залъгвайте.Всички тези некадърници откраднаха милиарди-къде са.Пък това са само предположения.

28

Пинко

преди 11 години

Ами разбира се, че е претърпяла провал щом не е вкарала станишко, р.овч и другата крадлива *** в затвора. А те сега ще хлевоустят като този *** кутев. Ех един чичо Пиночет да ги затвори на стадиона в надежда такива............

27

Гей-мръсник

преди 11 години

Връщай парите червена *** !!!!!!

26

избирател

преди 11 години

Чудя се откъде се мотивират хората, които искат да гласуват за БСП. Лично Станишев е доказан крадец. Р.Овч. , Масларова, Р.Петков , К.Нинова и всички от ръководството на БСП са нагли крадци. Нищо не са свършили полезно за хората и държавата и искат пак да са на власт. Такова чудо и в Патагония няма.

25

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЧИ СТАНИШЕВ ПРИСВОИ 3 МИЛИОНА ЛЕВА ,ДА СИ КУПИ ПОСТА В ПЕС ,ДА СИ ОСИГОРИ ОХОЛСТВО,ЗАЩОТО СА МУ МАЛКО ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ ПАРИ ДЕТО ПРИСВОЯВА ОТ ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗА ДА ЛАЕ САМО И СЕГА ДА ВЪРНЕЛ САМО ЕДНА ТРЕТА ОТ ТЯХ. ЧЕ КОЙ Е ПИТАЛ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ДАЛИ СА СЪГЛАСНИ СТАНИШЕВ ДА ХАРЧИ ЕЙ ТАКА МИЛИОНИ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ СПОКОЙСТВИЕ И ОХОЛСТВО .ЧИЕ ЛИЦЕ ИСКАШЕ ДА ОЧИСТИ ? НА СВОЯТА КРАДЛИВА ПАРТИЯ ? И СЕГА НАРОДЪТ ОТ КОГОТО КРАДОХА 60 ГОДИНИ ДА МУ ПЛАЩАМЕ ДА МУ ЧИСТИМ ИМИДЖА! СУПЕР НАГЛЕЦ !

24

Гласоподавател

преди 11 години

Алоо 27-ми защо "умния" цецко и също толкова умните дупетати от управляващото мнозиннство не направиха такива норми/закони, че да успее макар и с "лица" като калинка пенчева "органът" призван да разследва да докаже поне едно престъпление на посочените лица, поне едно... като всичко в живота ... не става само с "една прочетена книга и то Винету", а става с акъл, който идва с години труд над книгите, явяване на изпити и помъдряване от това. Другото /болшевизма/ го знаем - лук, леб и милиционерщина

23

Гласоподавател

преди 11 години

Отново свършена работа по болшевишки - каквото казал цецко, то и затова после ни скъсват г..а /джоба/ от осъждане в Страсбург. Защото не се правят проверки по правилата и след обсъждане на всички гледни точки и доказателства, а само на тези които ни отърват и после, герберска му работа.Съда в Германия осъди половината от групата за една години, тук поръчковата прокуратура до такава степен си е залепила носа в г..а на цецко, че вкарва безумни обв. актове, последват оправд присъди и кой ми *** в г

22

стомана,пушки,бацили

преди 11 години

Абе, тая държава как издържа толкова кражби,грабежи и обири?А-аа, сещам се...Затова сме толкова бедни, ние избирателите!

21

Анонимен

преди 11 години

Ако се върнат всички откраднати пари не само от Хохенер ,а от Масларова, Р.Овчаров,Р,Петков,П,Димитров,Доган и приближените им, пенсионерите и майките ще взимат по 1000евро.Когато се качат много маймуни на един клон той се чупи,затова и БСП трудно ще се качат отново.

20

Смехурко

преди 11 години

То голямо "изчистване" на международния имидж на България беше. Точно тогава на стената в Европейския съюз, страната беше представена като тоалетна с клекало.

19

СЕРсемГЕЙ

преди 11 години

Основната задача на Хохегер е била да излъска имиджа на Станишев пред Моника. Иначе тя нямаше да се навие да го вземе. Голямо лъскане падна и 500 000 и броиха, само и само да го вземе, че имиджа на Серьожа се беше спарушил, смачкал, клеясъл и много кирлив.

18

урааааа!

преди 11 години

САМО БСП