204

Анонимен

преди 11 години

ДЕЛАТА СРЕЩУ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ И ЛИЦЕМЕРНИ КОМУНИСТИ СА ФАРС НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ГОЦЕВО ЕРЗАЦ ПРАВОСЪДИЕ...

203

акуд

преди 11 години

станишеФ не казваш нищо ново. твоите СЪДРУЖНИЦИ са ясни ДСП и НДСВ, днес и кунефа

202

petter.bojinov

преди 11 години

Най-добре ще е въобще да останете извъп парламента.Вашата партия е партия на мошенници пълнещи си джобовете за сметка на България!!!!

201

koko_shanel

преди 11 години

Кунева ако не се коалира с някого явно, ще го направи тайно. Това е ясно. На нея по никакъв начин не можеш да ѝ хванеш спатиите, имайки предвид че е кадър на бившето БКП и има връзки в ДС.

200

Анонимен

преди 11 години

КАКВОТИ И ДА СЕ ПЪНЕТЕ ЗАПЛАТАТА ЗА СОФИЯ ПРЕЗ 2008-2009 ГОДИНИА СРЕДНО БЕШЕ МАЛКО НАД 1000 ЛЕВА, А СЕГА Е ЕДВА 700 КАТО ЦЕНИТЕ СА 2-3 ПЪТИ ПО ВИСОКИ. ИЗВОДА Е ЧЕ КОМУНИСТИТЕ УПРАВЛЯВАТ МНОГО ПО УСПЕШНО. КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И ЗАДРЪСТЕН ПРАЗНОГЛАВ ГЕРБЕР МЪЛЧИ. ТИЧАЙТЕ ПРИ ВАШИЯ ПРИЯТЕЛ УОРЛИК НА ГЕЙ ПАРАДА ДА МАРШИРУВАТЕ ЗАЕДНО.

199

хх

преди 11 години

До Анонимен с пандизчии не говоря

198

Анонимен

преди 11 години

скапан комунист, какво се правиш на луд - винаги си гласувал за тях - най-голямата напаст, ***

197

хх

преди 11 години

за пръв път ще гласувам за вас но ако не опандизите бая гербери и не им разгоните фамилиите щее за последен

196

Пенсионер

преди 11 години

Г-н шефе на ПЕС,какво става със социалната политика на социалистите?Във Франция са гласували 0.3% данък върху пенсиите/в-к"Трета възраст"от 31.11/Веднага да строиш социалистическия и президент или такава е линията,която си начертал?

195

V8

преди 11 години

Щом Кунева няма да участва в коалиция с управляващите, значи тезата ми, че е свързана с комунистите се засилва още повече. Само я вижте как един път не е казала лоша дума за тях, а непрекъснато плюе по останалите партии. Знаех си, че е червена лелка и тя!

194

евреин

преди 11 години

Ами то всички евреи си падаме по паричките, ама тоя нашия Станишко много *** излезе. Каквото и до открадне всички разбраха. И накрая като си плати на ПЕС, пак всички разбраха.

193

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да не ви се вярва, следващия мандат е на БСП, а кото гледам как вървят нещата, може дори и да не им се налага да правят коалиция.

192

Хасму

преди 11 години

Странджа, не само Цанков камък не произвежда електричество, но всички големи ВЕЦ-ове, собственост на НЕК. Сети се защо!!!???Жокер - 70 ст/кВч изкупна цена от фотоволтаиците на Цветето

191

Чичо

преди 11 години

Абе това момче Станишката няма ли кой да го излекува от тая болест СПИН-БСП. Бойко вземи се в ролята си и помогни имаш познати по болниците. Наглостта и нахалството нямат край за болните от тази болест. Повече да не му обръщаме внимание, то БСП е на е на път да го забравим. Такива като Станишката и неговите протежета ме излекуваха от СПИН-БСП. Никога повече няма да гласувам за Вас Другари.

190

twin_peaks

преди 11 години

Искам да попитам - до кога Меглена Кунева ще ни пълни главите с глупости за нейната партия и за това, което тя иска да постигне? Нас какво ни интересува? Тя е продукт на видни български олигарси, които посредством нея искат да се докопат до властта в Държавата. Ние като общество не трябва да позволяваме това да се случи.

189

Наблюдател

преди 11 години

" Станишев беше категоричен, че един от основните критерии, по които ще избира евентуалните бъдещи коалиционни партньори, е отношението им към ГЕРБ". Това е, от тоя по-комунистически критерии-здраве му кажи. Не е важно какво имат в платформите си евентуалните бъдещи коалиционни партньори, важно е да са против ГЕРБ. "Не сакам на мен да е добре, сакам на Вуте да е зле".

188

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Някой усеща ли върху себе си ползата от Цанков камък, за когото бяха похарчени един милиард народна пара?...

187

Озверял

преди 11 години

ИСКАМ ДА ПОРЯ ТЛЪСТИ МИНИСТЕРСКИ ТЪРБУСИ И ЧЕРВА !!!

186

До 233

преди 11 години

Много рано сутринта си се надрусал бе! Като се събуди гърнето не беше ли до теб?

185

Людмила

преди 11 години

Кунева демонстрира една псевдоинтелигентност. В действителност нейните действия са строго дирижирани от комунисти и тя слуша и изпълнява. За толкова години, това няма как да не си проличи.