40

Анонимен

преди 11 години

Къде са русначетата. Никой не ги брои сред супер-силите. Тях това пиене не им оставя време за работа.

39

Kiki

преди 11 години

V otgovor na #26:The OSCE representatives are not authorized by Texas law to enter a polling place!!!So simple is that!Za kakva lipsa na demokrazia mi govorish?Jiveia v Texas ot 10 godini i tuk horata imat Zakoni.A i ti kakvo imash vpredvid pod demokrazia-svobodia kakto e v Bulgaria sega???Ne me razbirai pogreshno,obicham Bulgaria ,no ima goliama razlika mejdu tezi dve dumi-demokrazia i svobodia.A,i ne znam kak taka horata znaiat kakvo e v USA ,sled kato ne sa idvali tuk ???!!!

38

Istinata

преди 11 години

Не разбирам, защо се казва на черното бяло - защо се заявява, че в САЩ има демократичен модел на управление когато това категорично не е така?!Никой, не се осмелява да зададе неудобните въпроси защо винаги говорим за две непроменени и точно определени партии? Защо всяка алтернатива се заглушава от 4-тата власт?

37

Перко Наумов

преди 11 години

Аз съм на социални и джома ми говори че Барак Обама трябва да победи на изборите!Освен това *** е пълен некадърник който ще съсипе окончателно света и това ми мирише на възмездие за всички мои беди!Единствено съвеста ми е за Мит Ромни тъй като е на прав път но в днешно време тя не струва пуктната пара!Важното е Обама да спечели и да има лапачка пък света да го вземат мътните........

36

Bo

преди 11 години

neobux/?r=babybori

35

до 35- бивш българин

преди 11 години

Китай има 10^6 пъти повече пари от САЩ. В днешно време това е основния фактор ;)

34

бивш българин

преди 11 години

Каква е дефиницията за "суперсила"? Тук, във форума, оксандокуз простаци дрънкат, че Китай бил такава, а САЩ - не? Русия също била. Средният доход на глава от населението в САЩ е няколко пъти по-голям от този в Русия и в Китай. В научно, културно и цивилизационно отношение, САЩ са много по-напред от Русия и Китай. Влиянието на САЩ в света е по-голямо от това на Китай и Русия взети заедно. САЩ даже не се и състезават с Китай и Русия, а с Германия, Япония, Великобритания, Австралия, Южна Ко Корея

33

Don Vlazo

преди 11 години

До Анонимен Ееее, баце, не е така, не е мека :)))

32

работещия беден

преди 11 години

може да са супер сили, но най-добрите страни за живеене са Япония, Южна Корея, Канада и Германия(?)!

31

Анонимен

преди 11 години

Комунизмът бил еврейски. Това било еврейско, онова било еврейско. Имам чувството, че това е един човек с кверулантна параноя, който обикаля всичко сайтове и форуми и повтаря тази мантра. Няма такова нещо като "еврейски банки" - от 20-те най-мощни банки в света само 4 са оглавявани от евреи. Евреите са мощна клика, но въпреки това са бита карта. Финансовите центрове на света вече са много, и богатството не е монополизирано. Евреите са оправдание за *** българи, които живеят мизерно.

30

Анонимен

преди 11 години

Колко забулден народ!САЩ изобщо не е супер сила от години, печата си валута, която няма никаква стойност,а най-големия страх в момента са им Русия и Китай, които са в тандем срещу евреите.Китай отказват да търгуват вече с американска валута,именно защото няма стойност, и евреите се чудят как да ги принудят.Изтипосват се като велики по всички платени медии и настройват всички против врговете си.А Китай е водещата икономика в света днес.Умрете от яд гнусни еврейчета.

29

DYY

преди 11 години

Предполагам, че "съспенс" са го употребили като "напрежение".OnTopic - на теория комунизмът е утопия. Мизерията при нас дойде от това че не успя да бъде наложен както трябва. Ако има някаква върховна власт, то тя едва ли е от евреи, иначе няма как да се обясни това че западът обръща гръб на Израел все по често. Самата новина е покъртително не интересна и изчерпана, след изборите вече може да се говори.

28

american boy

преди 11 години

Какво означава думата "съспенс" и на какъв език е? Сериозно питам.

27

Анонимен

преди 11 години

i az izkam da vi pysna po edna bomba da ne si machite jalkite kratyni s mijavia si jivot.

26

*

преди 11 години

@14 - Толкова да си прав - те са секта! Циотисти-мионисти-кашкавалисти, както искате ги наричайте тези комунизма е сектантска религия - трябва да бъде отречен и знаците му да се гонят като тези на фашизма.Това, че обаче и капитализма е тръгнал да попива част от тези лоши навици... зле.Ерата на сектите в управлението.

25

дядо

преди 11 години

много интереснов демократична америка в щата тексас - най-демократичнияне са допуднали евронаблюдателите за президентските изборидемокрацийка - аси пъхад смрадливите човки навсякъде у нас и непрекъснато ни учат на демокрациякъде са журналистите и външното ни министърче да се изцепят за липсата на елементарна демокрация - подлогари

24

до 4

преди 11 години

и ако Сащ си отидат Китай ще ги последва

23

градинар

преди 11 години

Зловонието на гниещия капитализъм в Америка разнасящо се по света, все повече се превръща в непоносимо воняща , но все още нужна и необходима тор, за покълването и избуяването на свежо ароматичните и здравословно лечебни азиятски цветя и растения!

22

Анонимен

преди 11 години

а американската валута има стойността на тоалетната хартия

21

Анонимен

преди 11 години

и двете суперсили са един надут балон ,америка с колосалните си дългове и китайците с резервна валута американски доллар