36

Анонимен

преди 11 години

И този новина ли си я изсмукахте от пръстите, също като за това как Швеция ни искала ***?

35

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

"Следите от тези две вещества са били в такива големи количества, че един от измервателните уреди се повредил, но изправните уреди потвърдили находката, пише "Жечпосполита".ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!Ще се чупят, като не ги загъват в станиол...

34

Анонимен

преди 11 години

На Запад демонстрантите изобщо нямат толкова причини да протестират, а в Русия милиционерите са гузни, затова. Освен това руските демонстранти са левичари, те заслужават повечко бой.

33

славянин

преди 11 години

Току-що прочетох в Яндекса, че от Полша са опровергали твърденията за открити следи от взривни вещества по отломките на самолета на Качински!

32

до 41 от славянин

преди 11 години

Гледай по - често новинарските телевизии, за да разбереш как се отнася полицията с демонстрантите в Русия и как на запад, и като се осведомиш тогава говори къде е нечовешкото! Аз като гледам как ''демократичната'' полиция на запад налага демонстрантите там и как деликатно действа с демонстрантите в Русия чак и се чудя!

31

славянин

преди 11 години

След известно време очаквам и да ''открият'' и невзривен ''руски'' снаряд заклещен в някоя от отломките! ''Правилните'' открития тепърва трябва да ги очакваме!

30

НИЛ-АТС

преди 11 години

Браво 38 - Един ден ще извадят и Путин от някой тунел на метрото и ще го обесят на автокран, не се притеснявайте...Той, като всички античовешки диктатори ще завърши като Садам Хюсейн или Муамар Кадафи.

29

до 19

преди 11 години

"фсб разполага с висок клас психогенератори, с персонална насоченост, които могат да предизвикат инфаркт в конкретен човек, намиращ се на 2 км от устройството. миналата година стана скандал с такъв случай с починал руски резидент-предател в сащ. " - батееее, тебе как те апе кучето не е истина :D:D:D:D

28

АМЕРИКАСКИ ВЗРИВ

преди 11 години

ЩОМ Е ИМАЛО ВЗРИВ ТО ТОЙ Е ПОСТАВЕН В ПОЛША ОТ БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ ЗАЕДНО С ВИСОЧИНЕН ВЗРИВАТЕЛ КОЙТО ЗАДЕЙСТВА БОМБАТА ПРИ ДОСИГАНЕ НА ВИСОЧИНА 50 МЕТРА- ПОТВЪРДЕНО ОТ ПИЛОТА НА ЯК40 КОГОТО САМОУБИХА- ТОЙ Е ЧУЛ ДВА ВЗРИВА? ПРИЧИНАТА Е ДА ОХЛАДНЕЯТ ОТНОШЕНИЯТА НА ПОЛША КЪМ РУСИЯ И КАЧИНСКИ ОТКАЗА ПРОТИВОРАКЕТНИЯ ЩИТ НА ЯНКИТЕ! МОЖЕ ДА ИМА И ДРУГИ ПРИЧИНИ НО ОПРЕДЕЛЕНО ВЗРИВА Е ПРИЯТЕЛСКИ- АМЕРИКАНСКИ И Е БИЛ ЗА КАЧИНСКИ. ИМА И САМОУБИТ ПРОКУРОР ПО ТОВА ДЕЛО?

27

Анонимен

преди 11 години

Един ден ще извадят и Путин от някой тунел на метрото и ще го обесят на автокран, не се притеснявайте...

26

анонимен

преди 11 години

бе тук много болни и млади мозъчета коментират впуснали се във фантазиите си.. я не закачайте братушките и не ръсете глупости по техен адрес...сега е много лесно за "новите ни демократи" да подведат всеки млад човек който няма как да знае истината и то от хора подвели го..истината е съвсем друга обаче..рано или късно човек сам стига до нея

25

против

преди 11 години

.Защо не го направиха веднага след случилото се? Има нещо което е тайна.Дазагине управленския елит на една държава и след 2г.и 6м.да проверяват дали не е взривенсамолета.

24

добърден

преди 11 години

ЦРУ

23

Анонимен

преди 11 години

Вината е на поляците, защото са се доверили, мислейки, че имат работа с хора. Ако ме бяха питали, щях да им кажа, че руснаците са като кучета - постоянно трябва да се пазиш да не те ухапят.

22

Анонимен

преди 11 години

И след убийството на Георги Марков е имало такива еничарчета, дето са замазвали следите, но това не променя фактите - честните хора много добре си дават сметка кой, какво и защо...

21

Анонимен

преди 11 години

Тоя колко е бил ***.Хем не разбира хем е командвал пилотите.В мъгла много ясно,че ще се ударят някъде с тоя огромен самолет.Тва не е изтребител та да му дадеш форц на двигателите и той да литне докато всъщност каца ако видиш,че земята идва много бързо.Поне като не може да "кара" да изиграе няколко компютърни симулатора първо да види кво е в мъгла.Нищо де майната му.Платил си е комплексарщината.Лошото е,че са пострадали и невинни.А и горкият самолет..

20

Анонимен

преди 11 години

Не ми пука

19

Анонимен

преди 11 години

Не се ядосвай, и в България си имаме ***. ------------------ Себе си имаш предвид, нали?

18

Анонимен

преди 11 години

Там където е паднал самолета е имало мини срещу полските войски. Така беше и в Северна Гърция срещу българските войски.

17

Анонимен

преди 11 години

обаче, най-голямото постижение на КГБ е, че са успели по някакъв начин да накарат президента и цялото правителство да се качат в един самолет, което е нарушение на закона за сигурността. май трябва да си търсят в Полшата, кой е имал интерес от ликвидирането на президента и правителството