105

Ехооо,

преди 11 години

докато спорите, в Харманли, Хасково и Кържали ремонтират старите казарми. Очакват се хиляди сирийски "бежанци". Това са освободени престъпници, убийци и изнасилвачи, ще ги докарат в Бг да ги обучават да се бият срещу своите.Трябва да се вдигнем всички и турци и българи и роми срещу това решение на Европейския съюз. Смятайте какво ще стане в Бг като плъпнат по улиците тия диваци. Изнасилвания, побои, отвличане на деца, дрога, спин ... Нещо страшно ни очаква!

104

До 129

преди 11 години

Това, което пишеш, четеш ли го отнякъде?Онова, което аз написах в коментар 127 го знам от баща си и неговите братя. Те са го чули от дядо си, който е участвал в тази война.

103

До Ястреб 119

преди 11 години

Грешиш за две неща. Много от изявите на българите по бойните полета от 1879 г. до 1945 г. са включени в най-популярните военни истории, написани в Западна Европа. Не забравяй, че и твоите деди по онова време са воювали под знамето на България.За да гледаме трезво в бъдещето, трябва да знаем какви сме били в миналото. Нали прочете защо искат да променят името на Чувашия - да стане "Волжка България"? Заради нуждата от стимулиране на историческото самосъзнание на народа там.

102

До Ястреб

преди 11 години

Една от командите за атака по онова време е била: "Напред, на нож!"На някои турски войници, които знаели български, им се сторило, че офицерите викат "По пет на нож!" Това е историческата истина. Не знам ти на какви коментари реагираш, защото сега влизам в сайта .Падането на Одрин също се дължи на подобно недоразумение. Някои офицери командвали нещо на френски език, но на шопите това им звучало като "Айде, юруш!" Нито турците са очаквали такава атака, нито офицерите са я планирали така.

101

българка

преди 11 години

ДПС трябва да се закрие със закон.Насаждат етническа вражда.Балканската война е взела хиляди жертви.Почти няма българска фамилия. в която да няма загинал.

100

Анонимен

преди 11 години

Нещата не отиват на добре,вчера гледах по ТВ един турчин се заричаше че щяло да стане като в Косово.....лошото е че колкото и да се метнем там те са повече....

99

Пурко

преди 11 години

Не ги уважавахте приживе ,сега ли се сетихте след 100 години. Пак се оставяте да ви водят патриотарите които ви вкарваха във войни ,няма да стигнете далече с простаци като Волен ,Божидар, Каракачанов и СКАТ

98

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо лошо втова да се споменават и уважават героите от миналото.Народ дето не си уважава миналото не е народ.Идеята е добра.

97

Лютви

преди 11 години

Местан си е многоооооооо прав ,защото знае че българите от същинска Тракия и Македония не се искали да ги освобождават.Затова няма как тази война да има освободителен характер.

96

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам по достоен начин да бъдат награждавани и всички участници в международни състезания по естествени науки донесли медали оттам.Ако някой заслужава уважение и привилегии това са те.Нека покажем уважение пред тези които са представили страната ни достойно пред света,защото така ще инвестираме в бъдещето си.

95

aga

преди 11 години

До българин гладен ,с кои пари ще правиш филми .хахахаха

94

До българин

преди 11 години

какво си бил освен една чакия да си бил на турчина

93

българин

преди 11 години

Ей, голям бой сме ги били през Балканската, чак ми е жал за турчака...натикали сме ги в *** г.з!Трябва много филми да се правят за този славен период, да се знае и помни завинаги!

92

Анонимен

преди 11 години

*** НАРОД ПРОСТА ДЪРЖАВА,Божидар ДИМИТРОВ-*** НАРОД,ние излязохме ПОБЕДЕНИот тази война,какви заслуги,каква храброст

91

aga

преди 11 години

До 111 мечтай си .навремето (89-90)ви продадохме всичко на половин цена (идвахте от софия да си купувате ЛАДА ),но сега турците сме най -богатите в КЪРДЖАЛИ

90

Анонимен

преди 11 години

турция ако не ги подкрепя англия и сащ , в момента да са втори Ирак , и навремето сме си превзели Одрин , и ако не сме почнали война с всички съседи ,днес нямаше да има европейска част на турция , а всичко щеше да е част от България.

89

до ага

преди 11 години

като спечелиш пенсията на баба ми и прибавиш и какво си открил по кофите и с парите където съм дал на сестра ти и *** за ,,услугата,, и си купи нещо за ядене от Кауфланд или другаде , те и простия *** с турски произход , продай си каруцата с магарето, свий си малко листа от тютюн , и на автостоп с тировете към турция , че в България нямате работа вече , а и няма да имате , нискообразовани и *** на никой не му трябва

88

aga

преди 11 години

няма такова племе .просто като видя едно стадо да чака самолета 1 час на крак и знам че са за СОФИЯ (сигурно си мислят че ще го изпуснат :))))

87

хаха

преди 11 години

агата да засмуче кочана на имама ха ха ха

86

aga

преди 11 години

До до ага марул ,току що спечелих годишната пенсия на баба ти .така че не пи разваляи настроението