11

Анонимен

преди 11 години

всъщност, хората са забравили, че целта на брака е не само да се възпроизведат, а да отгледат и най-вече възпитат здраво и читаво потомство, а не да се плющят за кеф. затова са разводите - свършва кефа и хайде, чао. после на стари години ще се жалвате, че децата не ви поглеждат. и на повечето похотливи жени, децата им или много боледуват, или имат труден характер. четете книжки за етапите на възпитание на децата и за ролята на майката и бащата в това, за да сте наясно за последиците

10

Анонимен

преди 11 години

да, хваленето на мъжете на кой с кого изневерил е като хваленето кога и колко се бил напил, и колко повръщал след това :)

9

Анонимен

преди 11 години

Да изневериш на брачния си партньор е разбираемо и допустимо, ама ако започнеш да изневеряваш и на любовницата си - те тогава е кофти!:)))

8

Петър Гейчев

преди 11 години

Аз изневерявам на съпругата си само, когато искам да бъда с мъж. Когато съм на гей вълна, по обясними причини, занятията не могат да се практикуват в брачното ложе.

7

Лора

преди 11 години

До M&MТова със скуката също е причина от нещо друго например да се почувстваш самотен в семейството си, но да не искаш да правиш от това прблем, т.е. попадаме под причина номер 1 :)

6

Lora

преди 11 години

Да, съвсем вярно.

5

Николова

преди 11 години

За да няма сърдити, решението е само едно- суинг. За съжаление в българското семейство фалшивия морал, лицемерието и псевдопуританщината са на почит и повечето хора предпочитат да си задълбочават проблемите, вместо да ги решават.

4

Чорбаджия

преди 11 години

Хората така и не разбраха, че Човека е полигамен по природа. Изневярата може да бъде само духовна, а НЕ физическа. Всичко останало са догми, комплекси и изкривяване на истинските ценности.

3

Гошо Тъпото

преди 11 години

След само 100,150 години,браковете ще са...анахронизъм и хората ше се...свързват по задължение,за продължение на...рода.След това ще са...свободни да живеят по...симпатия сизбран от тях партньор за определен период,след който отново ще бъдат...свободни.Тази цикличност ще бъде възприета от...всички.Как ще преживяват тогава бракоразводните...адвокати;да си мислят от...сега.

2

M&M

преди 11 години

4. Афера поради скука в брака. - пропусната

1

Анонимен

преди 11 години

Това на снимката гей-сватба ли е или този с лентата на очине не знае че булката е с "дръжка"?