10

Анонимен

преди 11 години

Ето и последните новини! Печели убедително проруската партия на Янукович с 38,6%!!!! Това трагедия ли е??? За западните "демокрации" и НАТО,със сигурност!!! Но това е решил народът на Украйна,и само неговата дума е от значение!!! Мнението и коментарите на ОССЕ и не знам си какви там измислени бюрократични организации,които не вършат никаква продуктивна работа,нямат абсолютно никакво значение!!!

9

Анонимен

преди 11 години

Ама разбира се че има отстъпление на демокрацията в Украйна,щом не пеечели партия,която е под "влиянието на парите" изпращани от Запад и не играе по свирката на западните правителства,то е повече от ясно!!!

8

Виден Демокрадец

преди 11 години

Да се провеждат избори в Украйна, докато не спечели "правилната" демократична партия.Също като референдума в Ирландия , който се наложи да се проведе 3 пъти до постигането на "правилните" демократични резултати;-))

7

Анонимен

преди 11 години

Има отстъпление, защото не печели този на който сте платили.

6

Анонимен

преди 11 години

един по един народите се събуждат и отхвърлят диктата и грабежа на ционистките крадливи и алчни лешояди,който зад клишетата (демокрация,приватизация,толерантност) се мъчат да унищожат белите християнски народи на Европа

5

славянин

преди 11 години

Естествено, че ''има отстъпление от демокрацията'', нали не можаха да спечелят техните хора! Ако бяха спечелили те щеше да има ''голям демократичен прогрес''! Стандартни *** клишета!

4

anonimen

преди 11 години

STIGA S TAQ TYPNQ DEMOKRACIQTA TOVA E NA UMIRANE NOV SVETOVEN RED 6TE IMA.DEMOKRACIQ GLAD N BOLESTI MIZERIQ I VOINI MAINATA I DEMOKRACIQ NE VARVI TAQ DUMA VE4E

3

Анонимен

преди 11 години

DEMOKRACIA, NIAMA TAKOVA NESHTO.SEGA KATO IMA DEMOKRACIA I KAKVO....? NARODA GLADUVA POVECHE .TOVA E. !

2

anonimen

преди 11 години

TO V BALGARIQ ,RUMANIQ 4EI DRUGITE OT ES IMA TAKOVA GOLQMO NASTAPLENIE NA DEMOKRACIQTA ,4E CAFNAXME OT VSQKADE

1

БАЧКАТОР

преди 11 години

ОССЕ да си е..е майката, те украинците си знаят кого да сложат начело на държавата си.