22

монгол улс

преди 11 години

Е, ние вече почваме да се събираме,в момента се води война в един от форумите на ДНЕС.БГ в тема,,български земеделци искат да стават гърци,, готви се за отцепване на територия от България и преминаване към Гърция,сбъдна се вече пророчеството на Слава Севрюкова!

21

Анонимен

преди 11 години

aa, i naj-wajnoto, gazarite sega shte plastat i zastrahowka protiw Tsunami, hahaha :)

20

Анонимен

преди 11 години

o, boje! Ajde wsi4ki gazari da napusnat pani4eski mqstoto po naj-barziq na4in, kato obqwqt wsi4ki imoti na razprodajba i bezcenica razbira se, a az shte riskuwam i shte zakupq edna kashta za 50 000 ewro wednaga. Puk neka me zaliwa OGROMNOTO Tsunami :)

19

Genf

преди 11 години

До ,,,Има статия в 20мин.цх (20min.ch/wissen/news/story/Als-ein-Riesen-Tsunami-Genf-heimsuchte-12278460) точно за това.

18

До 20

преди 11 години

Тури си ги на х&я тия, за които питаш!

17

до 14

преди 11 години

Казва се врачка, не пророчица. И къде тази патица е видяла събудена мощ на духа у българина? Тя телевизия "Планета" не гледа ли? Ами Слави Трифонов? Ами репортажите за Студентски град?

16

Пей,живот!

преди 11 години

А аз сутринта в кафето видех цунами. А снощи жената прави духами. Благодат.

15

Shark

преди 11 години

Глупости, цунами в женевнското езеро.

14

До Цар Патладжан

преди 11 години

Ха дано, ама надали

13

дгд

преди 11 години

Да ги однесе, е*ал съм им маикята

12

цар Патладжан

преди 11 години

Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност. Едва тогаз България ще роди значими политици-обединители. Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Със световен принос в много области на човешкото знание наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис.

11

цар Патладжан

преди 11 години

Спомнете си великата пророчица Слава Севрюкова какво казва за България: Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива, ще изчезнат, ние не. Помнете никога!Събудената мощ на духа на българина е голяма.Родината ни ще се превърне в райска градина.Тези, които сега я напускат един ден горчиво ще съжаляват.

10

Жо

преди 11 години

ОПАСТНОСТ от ЦУНАМИ заплашва района около Орлов мост! Съобщението е направено от "група учени", изследващи наличието на неизпити бутилки водка, паднали случайно в езерата на България. След дълги безсънни нощи на научни изследвания те открили, че ако по време на мач се срути сектор "Г" на националния стадион "Васил Левски" и отломките паднат в езерото "Ариана"ще се образува цунами, което ще залее Орлов мост. От "Екоравновесие" уведомяват столичани,че ще бъдат взети мерки за спасяването на орлите.

9

пишо

преди 11 години

ГЕРБ са виновни оставка, истинско безобразие, сега и цунамита ще правят

8

Анонимен

преди 11 години

Практиката на Женева при борбата със свлачища и стихии няма как да се приложи в България заради голямата корупция в ГЕРБ и резултатите от изпускането на язовира при село Бисер бяха катастрофални.

7

,,,

преди 11 години

Тъпите *** пак са успели да изопачат научната статия в плашеща и сензационна

6

187

преди 11 години

не бъдете толкова сигурни, че е жълта статия. най - голямото цунами е регистрирано в залив някъде към аляска - мисля че беше над 100 метрова вълна. огромно свлачище в залив - линк - geology/records/biggest-tsunami.shtml . иначе да, ако искат, швейцарците да идват да се сменим...

5

edna

преди 11 години

Поредния идиотизъм. Иначе, браво на номер 2:)))

4

гост

преди 11 години

Браво днес.бг за инфантилната статия, преведена от някое жълто издание. Обемът на Черно море няма потенциал за сериозно цунами, камо ли Женевското езеро. Очаквам скоро да напишете за потенциалната опасност на Перловска река.

3

Анонимен

преди 11 години

Престанете с глупостите и психическия натиск ! Дайте на хората да си изживеят спокойно земните дни!