27

сгс

преди 11 години

Обещал съм Огнян Донев да не закачам..Гарантирано от ГЕРБ после и от другите.

26

Анонимен

преди 11 години

това е по интересно, отколкото тази противна жена.Срещу 60 млн. лв., а не срещу 3 млн. половината чиновници минават на Windows 8

25

Естет

преди 11 години

Спрете да показвате тази противна жена

24

Анонимен

преди 11 години

А аз прочетох - Евелин Банев -Брендо...Може и грешката да е вярна. А иначе отново моля редакторите на сайта да не публикуват тази снимка на дуловската ***, че ми се драйфа от нея.

23

Анонимен

преди 11 години

Честито на г-н Марешки за новия пост.

22

Анонимен

преди 11 години

Днеска много слабо,хейтърите отдавна са доказали,че могат много повече да плюят,да обиждат и вечно да се оплакват,защо така бе другари? :)

21

румен221

преди 11 години

Костов имаше само една умна мисъл - "Пари без реформа не се дават"... Защото...:- Разходите за здравеопазване скочиха 3 пъти за 10 години (от 1.2 млрд през 2001 до 3,2 млрд. през 2011), а състоянието на здравната система да продължава да се влошава... Дори да спрем да пием и пушим, дори 50% от бюджета да са за здраве, пак няма да ни лекуват като бели хора..., заради липсата на истински - ЛИЧЕН ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ...! Личността на министъра няма никакво значение!!!- За нашето Тотално болно, Тоталитарно здравеопазване има Панацея има и тя не е Закриване на болници и смяна на министри Панацеята е - ЛИЧНА, ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА, ДЕБИТНО-КРЕДИТНА КАРТОВА СМЕТКА, а допълнителното здравно осигуряване, Трябва! да се узакони, под формата на Лична здравна застраховка...! (за разплащания единствено в Здравеопазването).- Детска игра е, дори Новите "ЛИЧНИ КАРТИ" с биометрични данни, МОГАТ да са едновременно и Електронно здравно досие и Лична Здравноосигурителна, дебитно-кредитна картова сметка, за внасяне и теглене на пари от Здравната каса, при определен регламент!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е:- Вноските за здраве, да се правят в Строго съответствие с Конституцията: Чл. 52. (2) Здравеопазването на гражданите се финансира от Държавния бюджет, от Работодателите, от Лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон.След като няма съотношение Значи по равно за тримата съвносители!Въпроса за здравната вноска е - по колко, а отговора:1. Здравния данък (такса), трябва да е еднакъв (примерно 5% от личните доходи), но за всички доходи от труд, доходоносна собственост, дивиденти, обезщетения и социални помощи..., без таван на дохода... (От 32-те милиарда миналогодишни частни спестявания, заради тавана за здраве са обложени не повече от 100 милиона!)2. Според Конституцията, здравната вноска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се дели по равно между гражданина, работодателя и държавата и така става общо 15% от личните доходи3. За социално слабите инвалиди и децата, да е общо 10% (от помощите, пенсиите майчинските и детските), при това по Конституция платен изцяло от... Държавата!При смърт, 50% от сметката да се наследява, а останалото е за здравна солидарностОт ГЕРБ, като Свлъх-либерали, да не се правят на "комунисти", а ДА СПАЗВАТ Конституцията!

20

КОЙ?

преди 11 години

Кой още не е бил министър ,на ЗДРАВЕОПАВАНЕТО в Бг?

19

Зов за помощ

преди 11 години

Г-жо Министър,в нашият град Болницата се нуждае от Ремонт,много Ви Моля,да изпратите Съпруга си,да И направи ремонта,Обещаваме,че в Конкурса,ще Участва само неговата Фирма

18

ДО 15

преди 11 години

До сега все нищо ,защо да не се пробва и МАРЕШКИ,може пък да стане нещо!ПРОБАТА е от 1989г ,до днес ,...в здравеопазването !Започна със Ст. Софиянски и погласници ----Огнян ДонеФ и Любо ***.а !Същата "проба',бе продължена от ---3-ната коалиция ,която и до днес птодължава !Дано народа да оцелее ,поне половината,в Бг!

17

Еее

преди 11 години

Защо така? Станал ви е неудобен човечеца или какво? А ти, г-жо Атанасова, кога ще си подадеш оставката и да си работиш нещо, за което все пак си учила???

16

Два-три месеца?

преди 11 години

Още колко и остават на Деси като министърка? Два-три месеца?

15

следващият министър

преди 11 години

Марешки е следващият министър на здравеопазването!

14

Благодаря ти, другар

преди 11 години

Благодаря ти, другарко Десислава Атанасова. Ти ме убеди да гласувам за БСП!

13

Анонимен

преди 11 години

В този бизнес единствено се променят хората които получават комисионните и фирмите които печелят търговете за доставки. Забележете Марешки колко близък до премиера взе да става. Вероятно той ще поеме голяма част от тях. Сещам се за онзи лаф по телефона: " Аз на него съм му обещал да не го пипаме".

12

анонимен

преди 11 години

Защо псле се Купуват Лекарства на високи цени,Аферим Деси Атанасова

11

румен221

преди 11 години

ДЕСИ - ПРИЗНАЙ СИ...- ВЗЕХТЕ РУШВЕТ ОТ ОГНЯН ДОНЕВ И ОТМЕНИХТЕ ... ЦЕНТРАЛИЗИРАНИТЕ ТЪРГОВЕ...!!!САМО, ЧЕ АЛЧНОСТТА НА ТЕЗИ ХОРА СТАНА БЕЗГРАНИЧНА...ДЕСИ,ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА, НЕ Е ВИНОВЕН И ТАЙ КАНО ВАС ВЗЕМА РУШВЕТИ...- ПРОСТО Е... - ВЪРНЕТЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАНИТЕ ТЪРГОВЕ...

10

Анонимен

преди 11 години

Няма случайни хора, Благоев и съпругата му са от 20 години във фармацевтичния бизнес и са забъркани с всичко основни играчи, ама както казва Тежката артилерия конфликт на интересите няма:)

9

АЗЕ

преди 11 години

Всичките да ги сменят ---ЕГАТИ КРАДЦИТЕ ,...ТОВА СА "КРАДЦИ НА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА "!

8

easy

преди 11 години

Това е първия министър,който тръгна срещу фармацевтичния картел и да се бори с тях да свалят цените на лекарствата които ни продават,но виждам,че някои коментатори имат железни аргументи против това,като ни казват каква *** била и колко била грозна,явно наистина е настъпила интересите на фармацевтичния картел.