231

до Манол

преди 11 години

Вярвам всички прекланяме глави пред невинни жертви,но НИКОГА НЯМА ДА ПРЕКЛОНЯ ГЛАВА ПРЕД ЛЪЖИ.Хитлер е особено отвратителен за ционистките лъжци ,въпреки,че той изигра решаваща роля да си създадат ционистката недържава и за строителите на новия световен сатанистки ред,който той се опита да предотврати.

230

Манол

преди 11 години

До отговорилияХитлер е не по-малко отвратителен от всякакви Пол Потовци, Сталиновци, Берии, Лев Главинчевци, Мао Дзедуновци, Ким Ирсеновци, Бокаси, *** Аминовци и всякаква подобна тиранска ***. И това се знае отдавна, не е някаква тайна. В случая става дума конкретно за Аушвиц, който е престъпление на нацистите. Нормалната реакция е да се преклони глава пред загиналите невинни, а не да се сменя темата. А ако някой иска да напише друг материал и да пусне снимки за ГУЛаг - добре.

229

za 295

преди 11 години

Манолчо и *** ли си, Моше ли си. Моше си май. За какви документи говорим. Документ е едно, а фалшификати друго.Я разгледай коментарите, има посочени достатъчни източници, които съвсем ясно доказват голямата фалшификация холокост. Или както я наричат Индустрията холокост. Тези снимки и постановките-музеи в лагерите са част от тази измама-индутрия. От която вие, евреите сте спечелили милиарди. И искате да продължите. Ама няма вече.На света му писна от вашата алчна нация. Не се прави на ударен

228

до Манол

преди 11 години

Маноле,ами точно го каза,дай да турим една снимка и да "покрием"истинските престъпления срещу човечеството,много изтъркана пропаганда,за да не разберат неразбралите,че Хитлер против тези унищожители на човешката цивилизация се е изправил.Става дума за комунизъм,идеолозите и палачите им и за скорошното честване на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО,НЕОСЪДЕНИ ,НЕРАЗОБЛИЧЕНИ ПО МНОГО ОТ ПО-ДОЛУ ПОСОЧЕНИ ПРИЧИНИ.

227

Манол

преди 11 години

Голяма част от коментарите под публикацията са безобразни, да не говорим, че не са и по темата. Ако някой не е забелязал - става дума за документи относно една от най-страшните трагедии и едно от най-ужасните престъпления в човешката история изобщо. Не става дума за комунизъм, за Берия, за "еврейски заговор" и прочие. А за снимките на невинни жертви.

226

Анонимен

преди 11 години

не може нормален човек, при вида на тези снимки да възхвалява хитлер и фашизма. още повече в България. немците и досега наричат българите ***. не се лъжете, че ви смятат за арийци

225

Анонимен

преди 11 години

Това с одраните тела са най-безсрамните еврейски лъжи.Затова пък знаем какво еврейските комисари основали Гулаг са правили под егидата на масовия руски убиец евреина Енох Гершевич Иегуда турил ли цветущото име Ягода,лично отговорен за смъртта на поне 10 милиона руснаци.Това,че Сталин го е заменил после не променя фактите.Повече от 3 млн.мюсулмани също са били убити във терора срещу Русия.

224

Анонимен

преди 11 години

Поляка се е продал за пари. За това е направил каквото са му казали. А това в статията е постановка. За да изнудват германците за пари. И да създадат на евреите ореола на мъченици, на които нищо да не им бъде отказвано.А самата статия е част антигерманска и антиеврепейската кампания, която днес еврейските медии извършват срещу Германия.

223

do 287

преди 11 години

Имигрантче в Израел:, евреино:" его мать Марта принадлежала к горским евреям".Опитвате се да се криете, какви сте. Наистина сте отвратителни същества.Както обикновено, опитвате се да прехвърлите гнусните си дела на чужд гъб.Има достатъъчно документация за делата на Берия. Както и как 19 еврейски фамилии са организирали Голодомора в Украйна. След това се опитахте да прехвърлите вината за милионите загинали от глад върху руснаците.Гнуснички и подмолни същества сте.Но света ви разбра кои сте.

222

истинска история

преди 11 години

КОМУНИЗМЪТ Е САТАНИСТКА ИДЕОЛОГИЯ !!!Красная газета,1 септ.1918г.Червеният евреомасонски терор е обявен"Ние ще превърнем сърцата си на стомана,която ще калим в огъня на страданието и кръвта на борците за свобода.Ние ще направим сърцата си жестоки,корави и непоклатими,така,че милост да не влезе в тях и да не трепнат като видят морето от кръв на враговете,без милост,без пощада,ще убиваме врага в стотици,хиляди,нека се удавят в собствената си кръв".

221

до 279

преди 11 години

279,жалко,че си явно на стари години ,а си седнал да лъжеш и тровиш душите на млади хора.КОМУНИЗМЪТ Е САТАНИНСКА ИДЕОЛОГИЯ ЗА ОТНЕМАНЕ СУВЕРЕНИТЕТА НА ВСИЧКИ СТРАНИ И УСТАНОВЯВАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД.РУСИЯ БЕШЕ САМО ЕДИН ПРЕХОДЕН ПЕРИОД.

220

до 263

преди 11 години

263,първо НЕ СИ християнин.Второ,аз вярвам на Новия завет ,а не на"книги,които еврейски археолози намерили в Гърция".Какъв "католик" лъжеш,че си евреино,като наричаш разобличението на лъжата зачената в ада,че сатанистката кабала,която е викане на демони описани с имената им,функциите им и прочие била тайно и устно дадена на Мойсей с Божите заповеди,и, талмуда,който е най-антихристиянското писание.Това за хазарите е вярно и еврейски историци го доказват.

219

имигрант

преди 11 години

До: номер 286А ти първо помисли преди да си измисляш глупости както ти е изгодно.Майката на Лаврентий Берия - Марта Джакели е мегрелка. Тоест, грузинка.Също като другарчето му Сталин/Джугашвили.

218

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте, че главният палач на Сталин Лаврентий Берия е с майка еврейка. И той е отговорен за убийствата на руснаци по Сталиново време. Берия отравя Сталин, което е доказано при изследване косата му, 2 месеца преди да се стартира проекта по изселване на евреите от СССР.Еврейски 19 фамилии са отговорни за Голодомора в Украйна. Геноцидът на украйнското население.Холокоста е извършен от евреиете в ръководството на Райха.Нямат брой престъпленията на малката алчна нацийка.

217

до 272

преди 11 години

Като те чета, твоите дядовци май са се били от към турската страна срещу българите.

216

до 283

преди 11 години

ГУРБЕТЧИЯ, поздрави и на тебе в Израел.Не сме пълни със злоба. Не сме дошли при вас в Израел и не искаме нищо от вас.Точно вие се мъкнете в България. Крадете ни. Опитвате се да ни разигравате като маймуни. Висите почти денонощно по българските форуми и се опитвате да ни про0мивате мозъците и да ни правите ваши слуги в родната ни страна.Махайте се от тук. Това не е омраза.Стойте си в Израел и няма и да се сетим за вас.Възмездието помни и ще си свърши работата.Сметката ви идва.

215

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Боже, Господи! "Много сме отзивчиви към чуждите страдания" ! Личи ви по коментарите колко сте отзивчиви ! В Туция двама загинали при пожар-БРАВООО ,в Индия 100 загинали при наводнение -БРАВОО и т.н. ! Пълни сте със злоба и въпреки ,че съм атеист ,ако има нещо което да го свържа с някаква божия сила и мизерията в която живеете ,това е че БОГ ви наказва заради злобата и завистта ,които се коренят дълбоко в сърцата ви ,дори и деца не ви дава,топите се ! ПОЗДРАВИ ОТ ГЕРМАНИЯ !!!

214

.I.

преди 11 години

279 ти си за Карлуково бе мой. Най-добрата форма на управление МОЖЕ БИ е Тимокрацията (управление на героите). Донякъде тя е съществувала в България по време на хановете. Модерната форма на Тимокрацията е управлението на експерти.

213

Пустиняк

преди 11 години

до 278 някой: Не са били ***, а хладнокръвни до чудовищност бюрократи. Цялата система на тези лагери е била не налудничаво садистично клане, а студена сработена до последния детайл машина за масово унищожение. Създателите и никога не са се притеснявали, че някой ще ги изобличи, били са сигурни в успеха на Третия райх.

212

Анонимен

преди 11 години

До Ще бъде ден... АКО НЕ БЯХА САЩ И АНГЛИЯ ДА СЕ НАМЕСЯТ ВЪВ ВОЙНАТА ,СТАЛИН ЩЕШЕ ДА ЯДЕ МНОГО ГОЛЯМ НЕМСКИ Х.....