48

лай-лай кучка до 52

преди 11 години

Много добре написано ! Щастието най-често е въпрос на избор. Отърсвайки се от негативизма, от низшото в себе си ,човек в даден момент разбира ,че е над плоското в живота.Получава се синхрон между личното Аз и обкръжаващата среда, т.е душевно равновесие.Злостното у човека го задушава.

47

ами

преди 11 години

Какво ще загубим, ако се държим като силни, горди и добри хора? Какво ще загубим, ако страним от завист, злоба, клюки? Когато човек се очисти от отрицателните си качества, той се завръща при себе си, открива истинската си същност. В този момент пред очите му се отваря един съвсем различен свят и е много по-лесно да се разрешат и най-големите проблеми. Щастието понякога е въпрос на избор и воля:)

46

Маите и месиите

преди 11 години

Маите са казали, че идва КРАЯ НА ДНИТЕ! Тоест в последния седмия ден, бог ще се събуди. Време е да се събуждаме! Месията не е един човек, а много хора намерили истината за нашия произход!Когато вие чуете тази истина и я предадете, ставате носител на истината или месия!Скоро боговете отново ще ходят по земята и няма да се броят дните робски :-*

45

Анонимен

преди 11 години

зимата пак ще ни изненада ,натам отива работата

44

Анонимен

преди 11 години

циклона от Италия утре ще донесе проливни дъждове и бури над Гърция,остава да видим обаче обявеният за днес тоест за утре червен код за областите Кърджали и Смолян за изклучителни валежи дали ще се сбъдне.Или просто си играят с психиката на и без това изтормозеното население.Защото е крайно време като англичаните да си потърсим отговорност от тези метеоролози.

43

Анонимен

преди 11 години

Алооо ... антисемита къде изчезна ? Ела ни обясни за лошите евреи, добрите българи (в твое лице) и за световните конспирации, че да се посмеем още малко. На колене ти се молим !

42

Анонимен

преди 11 години

45Ще ти го обясня като на малко дете : след като ЕВРЕИТЕ са виновни, следователно ВСИЧКИ евреи са виновни. Ако конкретни евреи са вино0вни, то следва, че НЕ всички евреи са виновни и не може а се генерализира.Сега ясбо ли ти е или да ти го обясня като на прекарал лоботомия ?

41

до 44

преди 11 години

Нещо не разбрах каква връзка имаше последния ти коментар. Голям апологет се извъди? Едва ли са точно те. Но хора като Сорос, Тръмп, Грийнспейн и разните там тлъсти банкери и шефове на разбойнически компании, дето докараха цял Свят до просешка тояга, със сигурност точат лиги, защото в един момент петролът ще свърши, а нещо трябва да се яде, Как ще ядеш, когато няма къде да посееш?

40

Анонимен

преди 11 години

42Предполагам Исус, Фройд и Айнщайн също са евреите, дето искат да ти вземат земята ?

39

do 21

преди 11 години

И какво имаш напротив срещу рептилиите?Какво лошо си видял от тях?

38

до 41

преди 11 години

Жалкият си ти! Значи презираш хора, които не познаваш. Освен това не мразя, просто имам едно на ум за тях, базирайки се на историята и разни изтъкнати личности като Шекспир, Юго, Вазов и т.н. да не ти изреждам

37

Анонимен

преди 11 години

40Бъркаш обидата с презрението. Ако твоите първи 7 години са преминали в мразене на евреите, то ти си достоен за съжаление.

36

до 37

преди 11 години

Първо прочети постовете ми и ми кажи къде съм те обидил, та ти ми отвръщаш само подигравателно и с обиди? Липсват ти първите седем години, след като си позволяваш да ругаеш човек, когото изобщо не познаваш. Айде лека и не забравяй след 30 мин почват новините на БТВ. Так казват единствено абсолютната иситина и нищо друго

35

До 38

преди 11 години

Първо как разбираш кое е конспирация и кое не. Всички които видиш ли не гледат и не вярват на БТВ а на нещо друго са конспиратори и ***. Кой си ти да съдиш другите в какво да вярват? И не знам дали конспиративна теория, но конспиративна практика със сигурност

34

Анонимен

преди 11 години

Тия тайни конпсиративни теории, за които има 10 милиона книги са направо трагикомедия. Комедия - заради съдържаниетоТрагедия - заради купувачите, които им вярват.

33

Анонимен

преди 11 години

36Аз съм българин, който не е расист, ксенофоб и ***. За теб важат и трите определения. Не ми пука дали някой е евреин или не. Хората се определят по личните им качества, не по расова принадлежност. Простоията ходи по хората и не подбира по националности и ти си простото доказателство за това.

32

33

преди 11 години

пак избягваш отговора на въпроса ми . Защо министирите са евреи. И как по регистъра разбираш че лицето което е купило е евреин. МОже би да дам сорт по графа ***? Защо ? Ти евреин ли си?

31

mutkurov

преди 11 години

До до 21 : дбреее... еврейте лоши ли са ? или нещо друго което неразбирам ?

30

Анонимен

преди 11 години

31Аххаааа ... разбирам !Начи, регистрите са фалшиви, но пък ти имаш достоверен източник, който ти каза, че евреите изкупуват земята ? :))))) Яко. 32За да тръгне слух, начи има достатъчно *** хора, които да му повярват. Не знаех, че Ники Младенов е евреин. А трябваше да се сетя ! С такова еврейско име е - Николай... че и фамилията му еврейска - Младенов ! Глей колко съм *** начи !

29

до 21

преди 11 години

Ако беше чел повече, щеше да знаеш че 70% от с;уховете се оказват верни. За да тръгне слух, значи трябва да има нещо. Това е първичния канал за инфо. После може да е твърде късно. За теб сигурно и Надето и Николай Младенов и Соломон Паси и те не са евреи нали и не са били външни министтри. Да те питам отново, защо всички вън министри са евреи и за теб това нормално ли е?