159

Наблюдател

преди 11 години

Менда ли си, Мента ли си, той дето го твърдиш е шменти капели. Язък, че се имаш за икономист. Нали БВП е измерител за работата на икономиката. Косвено от него зависи стандарта на живот в дадена страна. Щом ръста му за Вас не е от значение, значи толкова са Ви и приоритетите. Важно е шуро-баджанашките фирми да работят. За другите дали ще има работа, майната им. Безработица, майната и на нея. Ама май Ви омръзна да управлявате, пък и се видя, че не можете. Не знаете от къде да я подхванете.

158

торбалан

преди 11 години

б.р. менда да се чете "мента"най-голамата измама в българия е герб

157

Анонимен

преди 11 години

за бюджета е важен не толкова ръстът на брутния вътрешен продукт, колкото изпълнението на неговата и приходна и разходна част----------------------- 1. Къде видяхте Г-жа Стоянова да казва това? (статията е преразказ на анонимен журналист) 2. Защо горното твърдение да не е вярно ако става въпрос за конкретен бюджет, съставен при прогнозен ръст на БВП от 0%? До тук 196 коментара на истерясали невротици и никакъв трезв анализ.

156

Джон Бул

преди 11 години

МЕНДА; /MENDA - Ital./ = недостатък; грешка;/MENDACE - лъжлив; фалшив/ - това е Менда Стоянова, кандидат за Нобелова награда по икономика за откритието : " Няма да произвеждаме, няма да продаваме, няма да купуваме и потребяваме", но ще имаме приходи в бюджета, които ще разходваме!!!

155

Pilat

преди 11 години

ТОЛКОВА РЯДКО НЕКОМПЕТЕНТНО И НАПРАВО ПРЕСТЪПНО ИЗКАЗВАНЕ СКОРО НЕ СЪМ ЧУВАЛ. Демек не е важно колко произвеждат и изкарват хората, важно е колко прибираме ние?!?! Хорааааа, идат избори и ако тази така наречена управляваща *** прескочи 4% значи изборите са фалшиви и ТРЯБВА ДА СЕ ВДИГАМЕ С КАЛАШНИЦИТЕ. НАШЕТО МЪЛЧАНИЕ ДНЕС Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ДЕЦАТА НИ УТРЕ!

154

Анонимен

преди 11 години

Вижте сега - жената е блондинка! Да коментирам ли повече?

153

12324

преди 11 години

АЗ не съм икономист , но като чета какво се е изплеснала тази дама , се чудя къде се намирам и дали живея в нормална държава.Изглежда , че в тази партия са се събрали огромно количество неграмотни личности,живеещи единствено с мисълта да се подмазват на своя ръководител.Боже опази България!Докога боже тия хорица ще се вживяват в роли неприсъщи за тях.Помнете о "венценостни" ръководители , че славата е кратка , а гнева на плебейте е страшен.

152

Анонимен

преди 11 години

*** 6e 6pamя, кyp за ГЕP6!

151

ааа

преди 11 години

Много неприятна жена

150

ДАНС до 174

преди 11 години

Казвате имала държавата затруднения със събирането на данъци, конкретно от вноса и производството на цигари? Вие в цигарения бизнес на другаря Борисов ли си врете гагата?Няма значение....Колегите вече са пред входа ви....

149

Иво

преди 11 години

Боже, пази народа на България !....Щом председателя на бюджетната комисия твърди, че няма значение дали има бизнес климат в държавата ни.....

148

sx

преди 11 години

TAQ MUR6A PAK KOI I DAVA DUMATA DANE GOVORIM KOI Q PUSNA TAM

147

Анонимен

преди 11 години

То изцепка след изцепка,тия няма как да са толкова ограничени умствено,явно са откраднали каквотомогат сега искат за изчезнат съвсем легално на изборите.......неам думи...

146

Автомонтьор

преди 11 години

То двигател на колата не ви трябва.Вярвайте ми!

145

!?!?!

преди 11 години

лелееееее! тая верно ли го е казала това!Боже, опази!председател на Комисията по бюджет и финанси към Народното събрание!?!?!Ужас, хора!Хич да не е икономист човек, знае какво е БВП и какво е значението му! Учи се в гимназията в часовете по география........Много е т*па и много нагла!Природно проста! щом има природно интелигентни, що да няма и природно прости ;)

144

Анонимен

преди 11 години

От всичко само едно не ми е ясно:Кой ги кара тия да излизат и да се излагат като кифли?

143

1 на ум

преди 11 години

ЕДНА МЕНТА ,.. С МАСТИКА ..КВО СТАВА..... ОБЛАК !!!

142

Еразъм Ротердамски

преди 11 години

Като прочетох, какви ги плещи вашата Менда, веднага сядам да пиша втора част на "Възхвала на глупостта".

141

Избирател

преди 11 години

Ако е останал още някой, който да не е напълно убеден в компетентното управление на ГЕРБ, нека напише или да гласува за тях "завинаги".

140

Анонимен

преди 11 години

Права е. За България БВП не е толкова важен, защото икономиката е доста слаба. По важно е събирането на ДДС и акцизите от горивата, ел.енергията, алкохола и тютюна. Само от цигарите губят милиарди, за съжаление.