311

Анонимен

преди 11 години

ДЕСНОТО БЕКАПЕ Е КАТО ЛЯВОТО БЕКАПЕ И Е ЕДНАКВО СЪС СРЕДНОТО БЕКАПЕ.ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ БЕКАПЕТА,А ХОРАТА ДА УМИРАТ ЗА ПРОСЛАВА НАБЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ=СЛУГА НА РУСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ НАБОГАТИРА ЛИЛИПУТИН.ВЕЧНА ДРУЖБА,ВЕЧНА ДРУЖБА,ВЕЧНА СЛУЖБА,ВЕЧНА СЛУЖБА !...

310

лекар

преди 11 години

Този човек-Станишев е болен. Той мисли , че като си купи да го изберат в ПЕС за председател може да говори като ***. Не случайно неговите съпартийци се чудят какво да правят след неговите гафове. С него БСП има 10 %.

309

а

преди 11 години

Светланке, ама нмого се слагаш на Пожарникаря!

308

Ruja

преди 11 години

Защо говориш глупости, уважаема госпожо! Какъв проблем ще решите, като възстановите, или построите няколко детски градини? Като те гледам - не зная колко деца си родила и отгледала, но нека да ти кажа, като майка на три деца, родени от мен - няма детско заведение, което да може да замести грижата, обичта и възпитанието на децата така, както го прави собствената им майка! Вие въобще не сте в час! От коя черна дупка идвате?!? Вредни сте! Вървете си, защото жална ни майка и на нас, и за децата ни!

307

Гражданин

преди 11 години

"подоходният праг за получаване на всички семейни помощи е премахнат". Ала бала ница - не знам тази госпожа в коя държава и в кой парламент работи ама не е българския. От три години съм родител и за този период детето е получило 200лв. след раждането.

306

факт !!!

преди 11 години

Утре откриват поредната нова детска градина в Пловдив. А вие си плямпайте дивотии по форумите. Нормалните хора виждат какво реално се случва въпреки глобалната финансова криза.

305

66666

преди 11 години

СВЕТЛАНО,ТИ КОЛКОДЕЦА РОДИ КАТО СЕ РАЗВЕДЕ И НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ ГЛАДЕН НАРОД ДЕЦА НЕ ПРАВИ

304

7

преди 11 години

e ubava e brato zemia asan ga klatil taa.

303

бедна

преди 11 години

Единствено ГЕРБ"не намалили заплати. пенсии и соц. придобивки".Тия хора чуват ли се с какво се хвалят?Не стига .че сме с най-смешните пенсии в цял свят .ами се и хвалят с това.

302

LaRi

преди 11 години

И българските майки са омерзени от управлението на ГРОБ, ама пита ли ги някой? Менда Стоянова им дава съвети да си водят децата в частни ясли и детски градини като не искат ниско майчинство.

301

Анонимен

преди 11 години

Какво би се получило от ГЕРБ+БСП=Тиквари. Нека се съешат и тиквите ще се увеличат.

300

омерзен

преди 11 години

Милата тя. Ами ние какво да кажем за вас. Трябва да се изповръщаме. Гади ми се само като чуя за вас ,а като ви видя получавам разстройство.

299

ERW

преди 11 години

тази руса КИФЛА Тиквата от магистралата ли а взе за депутатка я да си я връне обратно там че освен св.ки да прави друго не умее а камо ли да мисли

298

Анонимен

преди 11 години

Дай му ***.Дай на Станишката да се осемени той има вече опит.Ще те ощастлеви.

297

Анонимен

преди 11 години

Шокирана съм и съм омерзена от начина, по който един бивш премиер и председател на ПЕС говори за българските деца, а именно, че всяка година управлението на ГЕРБ е равно на 5000 по-малко родени деца========= Ами опровергай го *** шутко! Вадиш статистикиата за новородените по време на вашето управление, ама изваждаш *** и си готова.... Ако лъже долния хамстер му запушваш устата с факти!

296

WTF

преди 11 години

Ами те самите майки говорят пазарски за децата си. Станишев що да се притеснява тогава?Така или иначе новината че се раждат по-малко деца може само да ме радва. Като знам едно 99% от населението какви са ***, съм много щастлива, че не са се размножили.

295

Анонимен

преди 11 години

Герберка омерзена от Станишев !!!!!!!А всички български майки /освен циганорите/ ,омерзени от герберастите .Скоро обаче наближава ВИДЬОВДЕН.

294

Ура другари гербери

преди 11 години

Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България, изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ. Изразяваме дълбока признателност към председателя на ПП на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов.Благодарим за доверието, което ни гласуват. Неоценима е помощта за изграждането на Старейшините на ГЕРБ. Това каза председателят на СГЕРБ Николай Андреев на отчетно-изборното общо събрание

293

песен

преди 11 години

И твойта майка също

292

Анонимен

преди 11 години

krasiva kuchka