58

anonimen

преди 11 години

KOGATO V BALGARIQ OSADQT PREMIER 6TE PRIZNAQ ,4E IMAME SYD,NA6TE VSI4KITE SA ZA ZATVORA

57

Анонимен

преди 11 години

Този човек не знам какви игри играе но е просто недосегаем, няма да влезе никъде никога освен ако сам не поискада умира по-бързо - това е решението на проблема с него

56

Анонимен

преди 11 години

Toi e chovek nad 80 godini napravi si jivota hubav kakvoto i da mu napraviat e bez znachenie.

55

Debora

преди 11 години

4 години зад решетките за Берлускони ==================Veche mu ia sakratiha na 1 godina.

54

az

преди 11 години

Toq *** trqbva do jivot da leji i da go ebat vseki den

53

Анонимен

преди 11 години

Тия се побъркаха, как го виждат Берлускони в затвора?! Това няма да се случи дори и след 100 години. Освен ако за затвор му определят карибските острови...

52

Анонимен

преди 11 години

А дано, ама надали!

51

Анонимен

преди 11 години

Ха така, браво! Дано дочакаме и у нас Станишко, Боко, Запалката, Доган, Масларката, Цвъцко и прочее престъпна политическа *** да се озове в най-скоро време зад решетките!

50

фф

преди 11 години

Тоя дърт *** си прави реклама вие си мислите че влиза в затвора.

49

Ходорковски

преди 11 години

Това е диктатура!

48

Boiko Borisov

преди 11 години

Ako S Berluskoni vleze v zatvor ,to az stavam *** ! Za tezi koito se samnqvat , da se obzalojim !

47

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Цитирам , за успокоение на злобните Сърпове и Чукове !"Присъдата на собственика на италианския гранд Милан Силвио Берлускони от четири години затвор за данъчна измама беше намалена на една година, защото той се възползва от амнистия на останалите три години, съобщи съдът в Милано, който гледа делото."

46

Анонимен

преди 11 години

И сега 10 години докато стигне на втора инстанция и още 10 години да стигне трета и Берлускони станал на 105 години .И пак нищо До сега са го съдили над 22 пъти и нищо и сега ще е същото Италия е най голямата бандитска държава в Света Така ,че лузърите коментират а такива като този от снимката с по 130 гаджета и с Хенеси в ръка от 1000 евро бутилката .

45

kap.LAKOV

преди 11 години

Aide Darina mina na chekii.

44

анонимен

преди 11 години

Предлагам този Съдия който отсъди един Български Политик,да го направиме Герой на Република България

43

Трагедия Бг

преди 11 години

42Дори не можеш да предположиш колко си прав...........И не за това кой кого и какво а за това че с идването на ново управление НИЩО значимо НЯМАда се промени.Това е така защото опростачен ият бг електорат с избирането на Пожарникаря промени в основифундамента на обществената система в Бг.Който и да дойде от тук нататък той ще е изкушен да *** простаците българи защото се видя че популизма (балъкчилъка) върши страхотна работа в страна населявана предимно от ***.

42

Реалист

преди 11 години

Не го мислете Берлоскони! Присъдата е на първа инстанция. Сигурно ще обжалва и на следваща инстанция ще падне. Има си пари, жени, всичко. Направо пич. Много сме далече от Италия по доходи и стандарт!

41

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега и неговият приятел Боко само че не 4 а 40 години да му дадат.

40

ММ

преди 11 години

Дори и обичайните заподозрени от политическата сцена да влязат в затвора, България няма да цъфне. На тяхно място ще дойдат други, защото политиците са отражение на народа.Не ме е страх за Берлускони. Страх ме е , че дори и Гоце, Боко, Костов, Доги да влязат в затвора, хората, които са ги осъдили, ще продължат по старо му. Когато не е наш човек-в затвора, ако е от нашите-еми той си е наш, какво като е прегрешил.

39

Ivailo Peshev

преди 11 години

Спокойно, и там е като в България. kidsmall.bg