35

Нед

преди 11 години

Много хора ще се възхитят - те знаят защо, други няма да го разберат - те трябва да го преживеят... и тогава ! Иначе, желая Здраве на всички :)

34

СтарияДраги коментир

преди 11 години

Драги коментиращи,Това момиче е пример, когато човек се е е родил или е придобил, в резултат на нещастен случай или поради болест някаква инвалидност, на силата на Човешкия дух да надмогне отчаянието, депресията, която би обхванала при подобен случай всеки пострадал. Затова нека оценим по достойнство този случай с тази девойка.Въведете: Homeless Boy Steals.. или Meet Freddiebs - , не забравяйте и Андреа Бочели, който е сляп, за да видите и други подобни случаи, които да ви накарат независимо дали имате или нямате физически недостатъци да не се предавате и да преследвате докрай желаното от вас. Борете се, осъществявайте с цялата си духовност избраните от вас цели!

33

Браво на момечете

преди 11 години

В нормалните социални общества на такива случаи им се дава голяма гластност за да излезе на яве силата на човешкия дух. Да служат за пример на подрастващото поколение. Но си представям подобна мажоретка в БГ на футболен мач и подвикванията на агитката "Скрийй са *** ***".В България ако имаш някакъв недъг отношението към теб е все едно си прокажен. Жалко!!!

32

do 24

преди 11 години

Ей комплексар,гледай и ти дане влезеш в графа *** някой ден.Тогава ще видиш как е.Ти си пълен ***.Шапка свалям на това красиво момиче

31

nedkodd

преди 11 години

БРАВО НА МОМИЧЕТО! НЕЗНАЙНИ СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ!!!

30

.

преди 11 години

браво на девойката, само така

29

абв

преди 11 години

До *** ти не си *** ти си Ялов да ти *** майката ***

28

ЧЕ

преди 11 години

Егати злобните *** в сайта..... ами я се поглднете в огледалото -- на вас ви лилсва 80 % от мозъка а се присмивате на това красиво и упорито момиче за крака. Повече от сигурен съм че ако я бяхте срещнали някъде с панталони щяхте да й се натягате и да пускате слюни и сополи ама нейсе...

27

Месия

преди 11 години

Браво, само така!

26

az

преди 11 години

bravo na momi4eto samo napred ma4kai nared

25

BoBo

преди 11 години

до <24Гнусно е когато хората те видят как ти *** си ядеш суполите. Ти си пълен ***, драги моЙ

24

Handel

преди 11 години

Политическата коректност убива цивилизацията. Никой не може да ме убеди, че от 330 милиоан американци тази е най-добрата мажоретка. А гледката е толквоа гнусна, колкото неприятна и буди и съжаление, и отврат. Като че ли е на селски панаир с парад на ***.

23

кукуруку

преди 11 години

Много е красива... Усмихнато, красиво и невероятно момиче, струи такава енергия от нея... Много хора ценят животът си, като загубят нещо, затова ценете всичко което имате и не мислете какво нямате и какво ви пречи, защото няма перфектни хора и няма перфектен живот : ) Действайте и бъдете щастливи!

22

Анонимен

преди 11 години

за мен по--интересно е името и, което преведено означава - Търпелива Брада

21

bOSTANJIEV SEKSOLOG

преди 11 години

Analov ti si duhoven mazohist ! Nqkoii ti se vrazvat , za6toto slava Bogu ne sa razbrali vse o6te v kakav svqt jiveeme ? No za mene li4no , ti si intelektualen , no bolen *** !

20

Алов

преди 11 години

От къде ги намират такива ***. Ами поне си мълчи като немаш крак ,а тя чак мъжоретка.Остава и ръка да нямаше и да и лепнат там една кука като на пиратите. Грозна гледка.

19

Алов

преди 11 години

Като е с изкуствен крак трябва да си хване некоий с изкуствен х*й. Да се радват взаимно на протезите.

18

Алов

преди 11 години

Те сакатите дойдоха на мода. Много е лъгала на времето и и са укасели краката на момата.

17

Анонимен

преди 11 години

ох на дяда...па я и с два дървени крака па ше я уважим тая девоика.

16

Анонимен

преди 11 години

DO 15 ! Taq moe i da e kuc kon ? No ti opredeleno , kuca6 ot kam glavata !