146

добре направи

преди 11 години

Павел Димитров-щатен служител-полковник от ДС и Данчо Симеонов-ВКР не им беше мястотов управрението на Герб и от това Герб загуби много във Варна.

145

тото

преди 11 години

каква отвратителна мутра

144

Ruska mafia

преди 11 години

След кражбата на хюндая полицията е разпитвали хора от *** като заподозрени, но те твърдят, че на тази дата са били в хотел в София. Разбрахме, че има видеокасета, записана от камера на рецепцията, но тези господа не присъстват на нито един кадър. Прокурорът по делото не е приел касетата за доказателство. Като доказателство обаче в следствието е била представена сметка от кафе-сладкарницата на хотела и от фитнесзала. Въпреки че на касовите бонове не са изписани имената на тези, които твърдят, че са били в София в деня на кражбата на джипа ми.В момента делото за моето отвличане отново е спряно, прокуратурата реши, че няма връзка между него и изпълнителното дело в Софийски градски съд - за записите на заповеди. И, естествено, замразеното изпълнително дело срещу мен отново бе подновено от Гемков.

143

Де е касапина ?

преди 11 години

На огледалото бря.Тоз е даже 1, 1, 1 ----: Касапин на ЧЕСТНИТЕ българи.Щото мошениците и мафиотите паметник ще чу издигнат. Може и мавзолей - в знак на благодарност.

142

az

преди 11 години

6TE GO IZMETEM TOQ MUR6LQK SKOPO VREME

141

Анонимен

преди 11 години

Добре е обучен от столетната си партиика! А и мозъка му е промила със силен химикал...))

140

Анонимен

преди 11 години

Снимката кърти мивки!Мутра в огледало!Малииииииииииии!

139

ГЕРБ КРАДЕ ЯКО!

преди 11 години

БОЙКО ТРЯБВА ДА СМЕНИ ***"ТО СИ КИРИЛ ЙОРДАНОВ КМЕТ НА ВАРНА ОТ ГЕРБ КОЙТО НАПРАВИ ВАРНА ОТ НАЙ-КРАСИВИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ В ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ. НОВИЯ БУЛЕВАРД ГЕН.КОЛЕВ НА КРЪСТОВИЩЕТО С ЦАРЕВЕЦ ВЕЧЕ Е В ДУПКИ- ПОЛОЖЕНИЯ АСФАЛТ Е С ДЕБЕЛИНА ИМА НЯМА 1 САНТИМЕТЪР- БОЙКО РЯЗА ЛЕНТИЧКАТА ЛЯТОС. ЯКО СЕ КРАДЕ ВЪВ ВАРНА И ТО ОТ КМЕТА НА ГЕРБ КИРИЛ ЙОРДАНОВ!

138

Анонимен

преди 11 години

I nedovolhiat bulgarin iskal da smeni ne6to ? Mnogo dobre , no koi go pita ?

137

Счетоводителката

преди 11 години

Вият ли *** в най-гнусния комунистически ***, озаглавен dnes.bg? :)Вийте, *** крадлива, още дълги години ще виете отстрани, че както накарахте този народ да вие, ни турци, ни византийци, ни други някои са го карали! Долу крадливата хунта БСП! Само ГЕРБ!

136

хахахаха

преди 11 години

кадър от филма СТОПАДЖИЯТА

135

Анонимен

преди 11 години

е как може премиер да уволнява облстен....това вече е султанат

134

ASS

преди 11 години

Пак нещо на *** не са дали и Боко недоволен браво.

133

Hans

преди 11 години

И в Бургас трябва да си ходят Гребенаров и екипа му! Сеч на всички корумпирани самозабравили се чиновници!

132

Анонимен

преди 11 години

Поздрав на Булфото за снимката.

131

Анонимен

преди 11 години

РЪКОВОДСТВОТО НА ВАРНА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯ,А ДА СЕ ПРАТИ В ЗАТВОРА!!!

130

пепи

преди 11 години

Глас народен - глас Божи! Уволнявамете мутро, следващото лято. Всички герберасти са по-зле от мутрафони. Народът не Ви иска повече!

129

мат"рял

преди 11 години

боко-боко......така и не успя да развиеш "умствения" си капацитет до равнище ДА ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА............с ПРОСТАШКО поведение и показване на "изкуствен интелект" не става - нужно си е и АКЪЛ.......при сегашните от теб "избрани" началници определено се налага да са по-ПРОСТИ от теб боко...за да ИЗПЪКВА твоята ПРОСТОТА.........а обикновения "мат"рял"-"касап" и т.н. се надявам да е ОСЪЗНАЛ колко *** човечец решава - хляб ли да си купим или мляко.......

128

кольо

преди 11 години

ЕХ БОКО глаясувах за теб а сега всички ме ПСУВАТ СРАМ МЕ ОТ ХОРАТА

127

Анонимен

преди 11 години

Само така, другарю Борисов!Партията не прощава грешки.