27

П.Петров

преди 11 години

mindo, момче младо и зелено, като ти казвам, че си некомпетентен имам основание и не го правя с цел да те засегна.Безплатни уроци не давам, ама вземи почети повечко, защото самочувствието ти е без покритие.

26

mindo

преди 11 години

Ако говориш за десктоп система, работеща в компютърен клуб за пушачи или в промишлени условия си прав. А какво значи неправилни материали? Кофти памучни тампони с кофти риванол, двигателно масло с изтекъл срок на годност?

25

mindo

преди 11 години

28, пич, като не можеш да духаш не се обаждай ;)! В общия случаи радиатора не позволява на въздушната струя да влиза другаде из корпуса на лаптопа. Дебита на влизащия въздух е доста голям и трябва да излезе от някъде. Излиза от другите изходи, незаети от сламката за влизащия въздух. По този начин ако не си експлоатирал компа в задимена или опушена среда(при която се отлагат смоли и мазнини по охлаждането и по които полепва праха) шанса да разкараш повечето прах без разглобяване е огромен.

24

Анонимен

преди 11 години

До W8 Ще си смениш езика от настройките,никакъв проблем няма да имаш,предполагам.

23

V

преди 11 години

Maciaveli ,мадъ факъс гачъ кейсис

22

Анонимен

преди 11 години

До 24 mindo,Некомпетентен си ! Духането със сгъстен въздух не маха праха от системата, само го премества за кратко и скоро той пак се връща на радиаторните ламели. Отварянето на система от неоторизиран сервиз в гаранционния срок означава загуба на гаранция. Освен това, извършването на почистването дори в не добър сервиз води до още по-бързо скапване на системата, заради неправилните материали и лоша сглобка. Доста от съвременните модели при некомпетентно разглобяване са много лесни за повреждане.

21

оле, майкоооо

преди 11 години

Когато американците са си писали домашните на компютри, в това число и на Макинтош, ние сме викали "Вечна дружба с КПСС!!!" и сме варили компоти. Защо трябва да отричаме всичко, което ние не ползваме (в общия случай, защото не можем да си го купим)?! И все да се изкараме турбо специалисти - всеки да си ползва Windows, Linux, OS X - Свят голям, възможности много. С колите сме същите. Преди 15 години сме слезли от Ладата и вече отрекохме всичко, дето не е правено в Мюнхен или Щутгарт...

20

До mindo

преди 11 години

Ти пък с тоя PadFone къде сио тръгнал, че само за него ревеш. Какви мощни игри, като работи под Андроид и съответно е пълно дърво. Ако нещо ще може да замести наистина лаптоп, то това ще е Surface. С появата на Windows 8 таблетите с Андроид се приключва, той така или иначе не е особено тачен при таблетите, при телефоните си държи пазарен дял заради изключително огромния брой модели, които са с него.

19

Анонимен

преди 11 години

21Напротив, няма лутане. С минимални усилия можеш да си организираш групите и размерите на иконите така, че да ти е удобно. Освен това, има програмчета с кито можеш да си върнеш стария вид на Старт менюто.

18

mindo

преди 11 години

Пич, ми то не е философия да си отвориш лаптопа и да му почистиш охладителя. Ако те мързи - има флакони с въздух под налягане. Новите процесори консумират доста по - малко защото са произведени по по - тънкослоен технологичен процес. Въвеждането на L0 кеш също силно подобява нещата. Очаквам не само таблет - лаптоп - десктоп в една система, но и телефон - таблет - лаптоп -десктоп. Погледнете Асус Падфон. Хардуера му е достатъчно мощен за над 60% от съществуващите игри.

17

П.Петров

преди 11 години

Windows 8 е бърз, но интерфейсът е дърво за PC. Лутането из екраните с огромни икони е досадно и неефективно.Въпреки всичко таблетът си остава пасивно устрийство - четене, гледане, слушане и малко игра на губивремки. За професионална работа и сериозна игра няма нищо по-добро от настолната машина. Мощен таблет означава кратък живот на батерията и загуба на мобилност. Не се заблуждавайте, че мобилните системи са с производителността на настолните! Еднаквите номерата са само маркетингов трик. Високата производителност има висока консумация, а при съвременните батери производителност и мобилност са взаимно изключващи се.Като добавка по-високата производителност, затворена в малък обем, означава прегряване на елементите. Всички видео чипове на AMD а NVIDIA произведени по технологията флипчип са изчислени да издържат 1000 термични цикъла от 0 до 100 градуса целзий, което означава около 3 годиниработа на мобилната система, защото след първата година радиаторът е задръстен с плътно кече прах и системата не се охлажда.

16

Анонимен

преди 11 години

Все още се чудя , как може хетеросексуални мъже да са фенове на ябълковия пай ?

15

W8

преди 11 години

Преди 10 минути си го купих и сега го свалям (веднага след плащането c paypall ми дадоха серийния номер) . Чакам да се изтегли записвам на двд и го почвам . Само не разбрах , тъй като го поръчах от Германия (тук живея) на немски ли ще бъде или на англ.

14

хаха

преди 11 години

До Един от матриалотова са пълни глупости , ейпъл били за професионалисти , къде ги видя тия професионалисти бе , ако си голям про , що не караш на линукс , хахахаха

13

Анонимен

преди 11 години

До ДудукТоз пък...Заменяло PC и лаптоп... А ще мога ли да ползвам Maya 3D? Или да пусна Crysis 2 с dx11, макс. настройки..

12

Дудук

преди 11 години

И толкова като го хваля Surface Pro, нека напиша най-уникалните му характеристики. Това са HD | VGA и USB портовете. Това означава, че имат устройство с 1 инч по-голям екран от иПад за спешни нужди, но всъщност имате преносим мощен i5 уиндоуз компютър с 4 GB ram и добра видео карта, който може да включите в абсолютно всеки външен монитор или телевизор , както и голяма клавиутира, мишка, външен хард и т.н. Лаптоп, настолен компютър, таблен - стават излишни.

11

Дудук

преди 11 години

За win 8 незнам, но Surface ще направи революция в света на хардуера. Не този ARM с RT, който пускат утре, а PRO-то с i5 след 3 месеца. Това ще бъде лидерът в тазим ова ниша в следващите 2-3 години. Мисля да хвърля лаптоа и таблета на някой по-низшестоящ в семейството.

10

Анонимен

преди 11 години

Pichove mai vuobshte ne ste polzvali windows 8 . Opredeleno tozi put e dobre napraven i si struva parite . Naskoro 4etoh 4e edin ot horata na apple misli za mnogo po dobra Windows Phone ot Android a ***-to na windows phone e su6toto...

9

Анонимен

преди 11 години

8така де .. ама нещо по конкретно от всичко ? Щото то 80% от ползваните ОС в света са Windows, та ми е чудно! Казваш например произволен ***, за парите които струва праим една Windows базирана платформа и сравняваме кое е по добре.

8

до 7-и

преди 11 години

До Анонимен А ти продължавай да мислиш, че никой не те следи под Линукс :))) Върви и се информирай кой какъв % от кода на ядрото пише и отново си помисли.