127

Евгени

преди 11 години

Заседанието на Европейския съвет германската канцлерка открива огън: Член 7 на договора дава възможност да се отнема правото на глас при възникването на изключително сериозни ситуации.Саркози : Отнемането на правото на глас е записано в договора, следователно не е неразумно.В крайна сметка, образец за политическа мъдрост се оказва Бойко Борисов : Трябва да намерим решение, което обаче да не е унизително като лишаването от право на глас.Източник: LE MONDE DIPLOMATIQUE

126

Уж сърдит

преди 11 години

*** много готино се усмихва.Г-н Путин не гледайте към дюкяна. И без туй другаря е готов да го цунка.

125

Анонимен

преди 11 години

ХА ХА Нал щеше да го пляскаш, кво стана? Големия мъжкар май го хвана шубето нещо, нищо не казва за неустойките вече. След посещението ти в Русия 2010 Станишев правилно ти каза, че нямаш потенциала нито ти , нито цялата ти менажерия да спорите с Путин по енергиини въпроси, тикво!

124

ай

преди 11 години

Във висшия пилотаж : тоно а ла Борисов и лупинг а ла Борисов и строй"Борисов-Путин".

123

алилуя

преди 11 години

ми който се опитва да седи на два стола, хем осигурява безплатен живот на ***, хем плаща най-висока цена на газЪТ

122

Анонимен

преди 11 години

Дорогие задунайци ! В нашият архив се намира папка с подписани от ваши политици бели листа с гафа за цената на "вечната дружба". Първият бял лист за 1млд. ойро вече го попълнихме и чакаме немедлено осребряване.

121

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Борисов май скръцна със зъби на Путин"Искат ми 1 млрд. за гьол, с "Атомстройекспорт" ще се съдим до дупка"Мария Папазова, 13 сеп 2012 14:00893Борисов май скръцна със зъби на ПутинБорисов доста се разгорещи по време на изказването си. Ако Путин е знаел за иска за 1 млрд. евро, който заведоха Атомстройекспорт, срещата ни на 9 ноември, когато трябва да подпишем за строителството на Южен поток, ще му е много неприятна, заяви премиерът Бойко Борисов.

120

киловатчас

преди 11 години

Бокооо, Боко, за 3 години *** всичко, до което се допря. Да видим сега кой ще разрива след тебе...

119

Анонимен

преди 11 години

Браво, Боце... а аз прагматично ще продължа да си лоча руска водка

118

НН

преди 11 години

ББ е дребен шмекер, който не само не може да се мери с Путин, но и не може нищо да му каже или обещае. Колкото и да се напъва ББ си остава незначителна величина за световната политика. Единственото което може е да предизвиква снизходителни усмивки.

117

Путин:

преди 11 години

ТИКВАР, спадни за лицеви опори

116

Анонимен

преди 11 години

Микроорганизъм

115

@Путин

преди 11 години

Къде се намира България --Гацо да ти обясни, I believe he is an old friend of yours with whom you share a fewmon things

114

666

преди 11 години

МУТРАТА:"Най-логичното място за монтиране на реактора /предназначен за АЕЦ Белене/ е като 7-и в АЕЦ Козлодуй, тъй като там има ХРАНИЛИЩЕ ЗА ЯДРЕНИ ОТПАДЪЦИ, електропреносна система, инфраструктура и над 1 000 инженери, специалисти в ядрената сфера, които сега са без работа АБЕ ***,НАЙ ДОБРОТО РЕШЕНИЕ Е ДА БЪДАТ ПУСНАТИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ СПРЕНИТЕ 3 И 4 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ.Откога в България има ХРАНИЛИЩЕ за ядрени отпадъци бе из*од.Тук ли ще събираме на Европа ла**ата бе ?

113

Анонимен

преди 11 години

***

112

@134

преди 11 години

не, първо ще те напляскаме тебе ;)

111

Гацо

преди 11 години

Боце, като дойде Путин, първо ще го напляскате ли с Дянков, или първо ще подпишете за газа? Или единия ще го пляска, а другия ще му д**а?

110

ТАКА Е АНГЕЛЕ...131.

преди 11 години

.....ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА -----ВСИЧКО ТЕЧЕ -ВСИЧКО СЕ ИЗМЕНЯ!Цените и договорите ----СЪЩО!САМО РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ СА ЖЕЛЕЗНИ......ЗАЩОТО , "дупе-душа нема"!!!Колко по-го мачкат ....по , му е гот....!Ако не вервате ---питайте сърГЕЯ и Доганя!

109

Путин

преди 11 години

Къде се намира България, извинете?!

108

Ангел

преди 11 години

ДНЕС ПОДПИСВА АМА УТРЕ НЕ СЕ ЗНАЕ ДА НЕ ГОВОРИМ В ДРУГИ ДЕН