25

мислител

преди 11 години

Брейй,тия вървят след нас-избират си физкултурници!

24

PETKO KIBIKA

преди 11 години

UKRAINZITE sa BELITE ot ednovremeshnite filmi ,I SA RUSKITE EVREI zaminali za NEW YORK i TEL AVIV.Da go duhat chifutite.

23

Анонимен

преди 11 години

Едно време Шева ми беше любимият футболист!

22

Анонимен

преди 11 години

До ДунавПредпочитам в ЕС да видя и Украйна и Турция заедно,едновременно. Тогава със сигурност комунярите и национал-социалягите ще им се скъса трътката от злоба и яд:)Хахахаха

21

Samo minavam

преди 11 години

Много интересно става.Единият фудболист,другия боксьор.Ние пък си имаме пожарникар.Ммммм,да с кашкавал.........

20

Анонимен

преди 11 години

Така е батенце, бегай в политиката, че кобрата ти точи зъби.

19

Анонимен

преди 11 години

Не се иска само да си грамада от мускули и да си известен.Иска се и акъл в тая работа...

18

Дунав

преди 11 години

До 6Не си съвсем прав! Признавам че дори и на мен (имам съквартирант украинец) ми е трудно да правя разлика м/у руснаци и украинци, но разлика има и повярвай ми мнозиството от украинците ще излязат и воюват ако трябва за да не им се налага да живеят отново в пределите на Русия. За ЕС също не си прав, мисля и двете страни в случая имат какво да спечелят от присъединяване на Украйна към ЕС. Предпочитам в ЕС да видя Украйна отколкото Турция.

17

Дунав

преди 11 години

Както предполагам и може да се очаква първи коментират винаги най-незнаещите и най-некомпетентните по темата! Истината е че Виталий е не просто вишист, но е изключително ерудиран, дисциплиниран и интелигентен човек. Достатъчно е да видите едно негово интервю за да добиете представа, колко улегнал политик е (депутат е и има партия от години)!

16

Анонимен

преди 11 години

Да изберът този с по-малко мозъчни сътресения.Кличко може да е добър боксиор, но 20 години блъскане по кратуната едва ли е без последствия :).

15

Да ! Мутра е !

преди 11 години

Кличко не е лошо момче, но това не означава , че става за депутат или министър. За разлика от него, нашата мутра само е държал пояса на Алексей Петров и на Румен Николов - Пашата. Видяхме какво е, когато една мутра има власт - направо фалира държавата, клатейки се. Украинците трябва да внимават, когато посягат към бюлетината с надпис "Мутра" ! Иначе ги чака банкрут, като нас.

14

Анонимен

преди 11 години

След цветните революции следват лансирането на яки и *** "политици". Лесен контрол. Всяко добиче се подчинява на силата и мачка слабите.

13

Анонимен

преди 11 години

МУТРА В УПРАВЛЕНИЕТО - ГАРАНЦИЯ ЗА УПАДЪК.

12

Анонимен

преди 11 години

Демокрадция!

11

Анонимен

преди 11 години

Когато някой каже че иска демокрация най-често иска да краде.

10

6 до 8

преди 11 години

Е какво ще ми направи?Той ги знае тези неща.На последният си бой, който беше в Москва даваше интервютата си на руски.Там го питаха и за политика, и той отговори, че не се знае дали ще се откаже от бокса, ако влезе в парламента на Украйна.В Украйна повечето хора все още говорят на руски.Украинският диалект се налага насила.Някакъв изчанчен.

9

napoleon

преди 11 години

KOGA V BG.6TE SE POQVQT ROBIN HUTOVCI I JANA DARK.DA POVEDAT NARODA V PRAVILNA POSOKA,I DA OTNEMAT OT BOGATITE TA DA DADAT NA BEDNITE.KAK MOJE V TURJIQ DA IMA PENSIQ 900 LEVA ,A V BG. MINIMALNA ZAPLATA 300 LEVA.NALI I TAM I U BG. E 4ASNO.VSI4KO TOVA E NA VNIMANIETO NA MLADITE I UPRAVLQVA6TITE, AKO 4ETAT DNES BG.

8

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 6Ходи го кажи това на Кличко.Хахахаха...и стой маленько по-надалеч.

7

Анонимен

преди 11 години

Най-добре да ги направят "Доктор Хонорис Кауза".

6

Анонимен

преди 11 години

Сори за украинците, но Украйна е бита карта.Отиват към запада.Който ще ги прецака, използва и ликвидира.Дето са вика това са западните руснаци (малоруси).Пък са против Русия.Налагат си насила украинският език.А даже най-известният им писател Гогол е писал на руски.Какъв е смисълът на това деление не три?Русия, Украйна, Беларус са все руснаци.