20

do 27

преди 11 години

EI TOVA STE ZLOBARITE DA AZ IMAM OT 18 Godini iPhon A TI ZAVIJDASH NA VSEKI KOITO IMA I SAMO RASISH OBIDI.MADAMITE SE LEPAT NA Iphona MI KATO MUHI NA KONFITUR OT PRASKOVI.A tI SI ZLOBEI kATIO SI NQMA6 Iphon. XAXAXAXAXAXAXAXAXA

19

до 24 zapoznat

преди 11 години

От това което си написал разбирам че вашите са ти взели телефон преди 18 години когато си бил на една годинка, тоест някъде в далечната 1994 г. ....или това или все пак iPhona е успял да те увреди като гледам как се обясняваш...абе приятелче да ти кажа откровено като ти чета писанията, статията може и да е вярна.

18

Istinata

преди 11 години

Едно време когато бяхме деца не можеха да ни приберат вкъщи,а сегашните деца не могат да ги изкарат навънка.

17

zapoznat

преди 11 години

Az imam iPhone ot 18 godini na6ite mi gu vzeha o6te na 1 godinka i ni mi e navridil o6te.taka 4e tova sa gluposti.prai snimki na vsi4ki v deckata gradina sa6tu i video i go ka4vah v yotubeto.o6te si izlolzvam iPhone zdrav e ne e mradnal samo leko e nadraskan otzad ot noseneto daje bateriqta mu darji 4 sedmici.

16

Смут

преди 11 години

Когато бях малък,родителите ми нямаха възможност/заради една или друга причина/да ми вземат компютър, татковците на други съученици имаха. Сега те са доста по-напред от тези които нямахме комп. . Работата ми е да вадя храна на тези които имаха, когато аз нямах копютър. Трябва да се внимава какви технологии и кога във времето да ги запознаете. И все пак да не забравяме, че нашите родители не са разполагали с такива технологии. 71-77-86-94-98. Но всеки да реши сам за себе си

15

Анонимен

преди 11 години

Исках да кажа Моцарт на 3 годишна възраст. И за стимулирането на децата за професионална реализация нямам предвид, да се седи на главата му нон стоп и да се отнема детството му. Давайте му шанс да прекарва време с нови технологии, защото днес тези таблети и смартфони са за нас хайтек, ама след 10 години когато тези деца порастнат ще им е трудно да боравят с далеч по-сложни устройства, които до голяма степен ще са на основата на сегашните джаджи.

14

Анонимен

преди 11 години

Нима Моцарт като е седнал да свири на пиано, а не да се бие с пръчки като връстниците си по улиците, да не би да не е успял?Гледайте си децата като неандерталци и не им давайте достъп до нови технологии, това ще е от предимство за моите,все пак не може всички да са шефове - трябва да има и кой да върши хамалската работа.Колкото и гадно да звучи - професионалната реализация е като състезание - някои тръгват със 10-12 години по-късен старт заради "будни" родители и после им е трудно или се проваля

13

do 15

преди 11 години

Ти така си мислиш,същите глупости ги дрънкаха по-дъртите,като израствахме с компютри - тези които имаха малко пари и разумни родители, които да не гонят вещици - сега са изключителни програмисти и успели хора, аз бях от тея обраните и нямах достъп до компютри и тр. наваксах.Защо винаги нововъведенията плашат простолюдието не мога да си обясня? Четете и гледайте филми за Сингапур, където децата хващат смартфони и таблети от 3 годишна възраст и на 7 знаят да умножават 4-5 цифрени числа за секунда!

12

Курвата галена

преди 11 години

Нека всеки уважаващ себе си българин да замине като Снежана и Петър Вълови в Испания да мият *** и да трият лайн*ните г*зове на пенсиите :)

11

123

преди 11 години

Те селяните са свикнали да играят в калта и искат и децата им да са така.

10

Анонимен

преди 11 години

В заложната колко пари дават ???

9

perekly

преди 11 години

Игрите и занимавката на деца с електронни устойства преди 4-5 години може да не са вредни , но не развиват мисленето , определени рефлекси.По-добре е да си играят с нормални играчки.Те каратдецата да си измислят допълнителни игри, а не да чакат новия "релииз".

8

до 9

преди 11 години

И децата знаят, че цели дузини сайтове и медии се изхранват от това да хвалят огризката и да я възвишават, което си е част от гигантската маркетингова стратегия работеща сред хората с по малко мозък.

7

До 5

преди 11 години

В такива ситуации питай Google. Пиши local time Bulgaria

6

Анонимен

преди 11 години

Тзази статия е абсолютна глупост!

5

Анонимен

преди 11 години

Да води до зомбиране ослепяване култ към нещо, а даже в библията е забранен култа и сектите.

4

Анонимен

преди 11 години

А по нашите географски ширини подобни устройства се и използват от дечицата за слушане на ориенталски чалги.

3

хмм

преди 11 години

хахах, поредната платена статия със "скрита" реклама на огризката. Защо заглавието не е "Детето ви играе със СМАРТФОН. Опасно ли е това?". Защо в статията се споменават няколко продукта на огризката така междудругото, а на снимката също е сложен продукт на тази фирма? Не виждам смисъл да кометираме "съветите" вътре, те са в текста само за да запълнят мястото между споменатите марки.

2

Анонимен

преди 11 години

Някой може ли да ми каже колко е часътмерси

1

Анонимен

преди 11 години

Всичко си зависи от родителите това е!!!