38

Мей-мей

преди 11 години

Да са ни честити бъдешите емигранти.

37

Nikol

преди 11 години

Когато прочета такава новина се разплаквам от радост и болка. Малкото деца, които имат упоритостта и желанието да изплуват над посредствеността сред младите хора, заслужават по-добро бъдеще в нашата държава, но едва ли ще е така. Тук пари за наука и образование няма, няма пари за децата ни изобщо. За съжаление това, което може да им предложи държавата ни след завършване на средно образование е под тяхното ниво и капацитет. Ако останат пропиляват потенциала си. И за това не са виновни те. . .

36

Някоя си

преди 11 години

Браво на децата! За съжаление наистина са бъдещи емигранти. Родината ни от майка отдавна се е превърнала в мащеха. Държава, в която са на почит Златките и мутрите - няма място за умни, защото ще бъдат смачкани. Благодаря на Бог, че има такива деца, но бъдеще в България нямат! И не ми пробутвайте празни приказки, защото с гол патриотизъм не се живее. За това положение сме виновни всички ние, които го допуснахме!

35

Анонимен

преди 11 години

ето, тази новина трябва да е в рубриката Звезди

34

Анонимен

преди 11 години

Браво на децата и на родителите им! Една хубава новина за днес. Обаче като се сетя за новината преди няколко дена, че ще намаляват заплатите на астрономите с 40%, а те в момента са около 300 лева и виждам бъдещето на талантливите и можещи деца извън Бг.

33

браво

преди 11 години

Браво на децата, те са гордост и радост за всички нас! За съжаление най - вероятно са бъдещи емигранти, тук умните, съвестните и старателните не могат да виреят. Биват смачкани.

32

Анонимен

преди 11 години

Вие не сте разбрали какво иска да каже 30-те.На мен ми се дорева.Не разбирате ли колко му е болно на човека, че е така!Прав си , 30, като знам какво ми направиха на мен тук, за да бъдат простаците на чело, с кръв на сърцето насърчавам всяко българско дете да замине, защото тук няма възможност да се изучи и да изяви най-добрите си качества.Наоколо дебнат завистливите посредственици и връзкари, които ограбват живота на способните и достойни българи!

31

Анонимен

преди 11 години

До Еигрирайте! До 30 - България наистина е над всичко,*** *** !

30

СтароЗагорка

преди 11 години

Браво, милички! България се гордее с вас!!!! Ето такива новини трябва да са на заглавните страници , а не неудачниците, които ни управляват, или от кухи, по-кухи Златки-патки, чалготреси, простакеси, мутреси, ц*гани и прочие!!!

29

Анонимен

преди 11 години

Чудесни български деца и бъдещи емигранти гурбетчии. Всички антибългарски политици създават ситуация ("Студентски град" - сборище, сметище, гмеж) на невъзможност за живот на младите хора в родината им. Господ да въздаде на управляващите, разрушаващи страната ни, а там лицеприятие и адвокати няма.

28

Анонимен

преди 11 години

Тези момчета се представят добре в конкуренция с милиардни Китай, Индия, САЩ, Русия, в които подбора се иввършва сред десетки милиони ученици. А те побежават, и въпреки българската държава.Това говори за уникалния умствен потенциал на българина и че враговете ни с основания се боят и се стараят да ни унищожат до крак и веднъж завинаги с всички средства.

27

Анонимен

преди 11 години

Браво, дечица!Прекланям се пред труда и ума ви, пред вашите родители и учителите с които сте се готвили! Успех и късмет!Но VIP-ове у нас за съжаление са Златките-Шматките и наръганите пехливани.......

26

Nemeca

преди 11 години

При условие училищната система в днешно време, лошото реноме на умните хора и ниско платените учители, много ми е странно как се намират все още дечица, които да носят медали от олимпиади. Наистина похвално. Да са честити на САЩ, Германия и Англия българските умни деца. :((

25

БРАВО

преди 11 години

от време на време се случва да прочетем, че нещо хубаво се случва в нашата България.

24

Анонимен

преди 11 години

само в САЩ, да не си помислят изобщо за Европа и смрадливата Англия!

23

Анонимен

преди 11 години

Жалко е .че умните българи не са политици.

22

до 15 AZ

преди 11 години

А ти как реши, че правителството е платило разходите? ***, *** рекламирай Герб другаде...Иначе браво на децата и родителите!

21

Дянков Тъпия

преди 11 години

Брей.Тези изкуфели старчета много знаят бе.

20

bg

преди 11 години

bravo

19

Balgarin

преди 11 години

Нека!Тези събития са хубави!Показали са пред целия свят,че и България може! Де да бяха и политиците ни такива като тях,ама на!