89

Анонимен

преди 11 години

До тцЪ Напишете си името господин българино,дори това се страхувате да направите и се чудите защо сте паднали под робство ,та да си дойдем на думата относно културата,това е единственото нещо което е конкурентно на западните ценности дори ги превазхожда но след като вие сами не си цените културата а се покланяте на лейди гага (типично по български винаги лижете ***)то тогава не се ядосвайте на нас че го правим и го правим доста добре !Трабва да ни благодарите за това !

88

ИСТИНА

преди 11 години

До Анонимен Добро утро! не знам кое ви кара да мразите ***?!Аз съм ***, как може да ме мразите та вие дори не ме познавате,за какво ме мразите,какво лошо съм ви сторил,каже те ми дайте ми логично обеснение ?ИМАТЕ претенции,че сте грамотни,РАБОТЛИВИ,честни и т.н Не разбирам бъдете честен и първо си напишете името аз съм ИВАН и мразя тези българи Волен Сидеров,Слави Трифонов но другите не мога докато не ме за...ят в лицето,та искам конкретен отговор защо ме мразите!?

87

истина

преди 11 години

браво умно казано точно от това се страхуват българите и каквито генетични анализи да им правят истината е една те не са индоевропеиско племе те са от жълтата раса за разлика от нас които сме индоевропеидна нашата прародина е Индия нали така господа българи а тези платени днк анализи може да си ги закачат на стената за успокоение!ДОСКОРО бяха арийци дошли от Иран сега станаха най старотото население в европа какъв цинизъм ,къда останаха траките ,византииците или те са дошли от индия !

86

ИСТИНА

преди 11 години

НЕ ЗНАМ КАКВИ ГЕНЕТИЧНИ ИСЛЕДВАНИЯ СА ПРАВЕНИ И ОТ КОГО НО АКО СА ОТ БУЪЛГАРИ АЗ НЕ ИМ ВЯРВАМ НО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СТЕ НАЙ СТАРОТО НАСЕЛЕНИЕ В ЕВРОПА ....СТАНА СМЕШЕН

85

Българин

преди 11 години

92 - да мразиш *** не е расизъм, а хуманизъм, защото тия същества не са хора и са зловредни за цялото човечество !!! Расизъм е да мразиш черните или жълтите хора безпричинно, само заради цвета на кожата им. Китайците са създали една от най-древните и велики цивилизации, а *** заслужават уважение заради това, че са останали хора в среда, която ги е подтиквала да се качат отново по дърветата.А ти, *** (93) първо се ограмоти и тогава пиши по форумите.

84

яотнжн

преди 11 години

До 94Ей, ***.Вече научно доказано, включително и с генетичен и ДНК материал сме един от най- добре съхранените индоевропейски и БЕЛИ народи на европейския континент.ДНК на съвременните българи се припокрива с нашите предци отпреди хилядолетия 68%, постижение с което много малко народи в Европа могат да се похвалят.Недей ми разправя кой бил минавал и кой не.НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме имали първите национални държави в Европа.Ние сме най- старото население на Европа и обитаваме тук от хилядолетия.

83

kiko

преди 11 години

TEZI NEGRAMOTNI I MARZELIVI I KRADLIVI POLO4OVESI 6TE ZATRIAT BALGARIA !!!!

82

Анонимен

преди 11 години

До А.В.Торът Ti bulgarite za bqla rasa li gi ima6? Vurni v u4ili6te da si vzeme6 istoriqta nanovo!Sled vsi4ki narodi koito sa minali prez bulgariq, bulgarite edva li sa tolkova bqla rasa!Nqma po-ome6an narod ot bulgarskiq!Samo pod cigansko robstvo ne ste bili, ama i tova 6te stane m...ka ti mrusna rasistka!!!

81

ciganin

преди 11 години

До Българин Na tebe mai otgore ti go govorqt! Otdale4e si li4i , 4e nqma6 vruzka s glavniq mozuk, no puk zatova si na drugo- po-vis6e nivo, kontaktuva6 s izvunzemnite...!

80

Анонимен

преди 11 години

Расистите никога открито няма да кажат, че са такивa"Винаги го казвам,без да се притеснявам.Аз живея в България,децата ми са българи от поколения,защо да се притеснявам от факта,че мразя ***

79

тцЪ

преди 11 години

Именно защото *** са оставили дълбока следа в балканската култура, балканските страни няма да прокопсат.

78

Българин

преди 11 години

*** нямат култура - всичко, което се води *** култура - маанета, гьобеци и прочее, те са взели от народите на чиито гръб са паразитирали - турци, перси, арапи и т.н. Самите *** никога нищо не са създали - за колко *** - учени, професори, композитори, художници сте чули? Николко... защото *** са нисша раса, *** - и специалистите по генетика отдавна са открили това... но под натиска на разните псевдохуманисти, проучванията им се пазят в тайна !!!

77

Българин

преди 11 години

Лицето брегович е една жалка *** ***, сигурно е обратен и обича да го кецат ***.А всички знаем каква е хъхряшката "култура" - да крадат, да лъжат, да отвръщат със зло на тези, които са им дали залък хляб, да се въргалят в *** и собствените си л.***. Маймунякът в джунглата, делфинът в морето, прасето в *** дори - всички те са по-висши същества от ***, които ненормалните смятат за хора по чистко анатомически причини... но човекът не е само анатомия !!!

76

ilijan

преди 11 години

До 666! СУПЕР...ne ribja a RIBLJA CORBA-ZAUVJEK

75

А.В.Торът

преди 11 години

Всеки що-годе умен човек в днешно време, ще не ще, СТАВА расист. При положение, че двигателят на човешкия прогрес - бялата раса, в момента е принудена да се срамува от това, че е по-добра от другите раси, аз добро бъдеще за хората (като биологичен вид) не виждам. Развъждайте *** - ***, араби, латиноси, ***, хранете ги с помощи и благотворителност, копайте си гроба с усмивка и бъдете толерасти. АЗ НЕ СЪМ И НЕ ЖЕЛАЯ ДА БЪДА. P.S. Горане, съвокуплявай се с женския си родител!

74

Анонимен

преди 11 години

До ник грифинto vse edno bulgarite ne kradat i ne praviat red bez4instva ..da ne govoria 4e ne blagodarenie na *** pensionerite vzimat po 150 lv a na hora koito mnogo dobre znaech

73

Анонимен

преди 11 години

*** и култура?!?!?!?!?!?Първобитен и квантова физика.

72

ник грифин

преди 11 години

Нямам нищо против ***, но не съм съгласен да си потя ризата и кръв да капе от ръцете ми, а те да ми крадят имуществото и труда, да правят по 10 чавета и плачат за помощи, ревейки, че ги дискриминирам...Това не го приемам категорично и ще стрелям срещу сганта!

71

eve1

преди 11 години

Мразя чалгата но трябва да признаем,че Брегович е творец.А и за *** е прав,трябва да се научим да живеем с тях друг изход просто ще е фатален за всички.

70

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен За Емир Костурица и Горан Брегович това е съвършенно вярно!И двамата се лутат,за да открият своята идентичност.Най-лесно им е да крадат от *** култура.По-трудно се представят проблемите във високо духовния свят на творците.И двамата са алкохолици и мързеливи!Сърбия вие кьочеци,штрака с пръсти,слуша ***-"трубачи",а има претенциите,че е православна страна?!