39

Анонимен

преди 11 години

Viinata na Rusia e che pozvolqva da i se mechat v wutrechnite raboti.

38

Анонимен

преди 11 години

Като е толкова хубаво и евтино в Русия, защо не ходите там на гурбет, а ходите да гледате стари хора в Гърция?

37

савов

преди 11 години

Комунизма в света се поддържа от Съветските американски щати.Ето ви го пресния пример...кого подкрепят и за кого се застъпват от щатското посолство????-за *** от левия фронт!!!!!Комунизма и ислямизма е спонсориран и подкрепян от САЩ

36

Киркорчо

преди 11 години

Каква полза, какква сметка? Руснаците пият дено и нощно и нямат никакви перспективи. А сега още и пак започнали студена война с САЩ и нато. Всека минута на руски медии казват, че америка и ЕС врагове, които мислят да развалят Русия и православие. Русия днес и за винаги продавач на суровини за Запада. Не произвеждат нито един современен продукт, освен ракети за космос и те е от Королевско време.

35

Киркорчо

преди 11 години

Стига сте фантазирали тука. Няма в Русия никоква опозиция! Всичка опозиция родена в Кремъл.

34

Анонимен

преди 11 години

Ама има ли наистина нормални,средно-интелигентни хора,в България,които да симпатизират на ЛЕВИЯ ФРОНТ и техните представители Удалцов,Развозжаев и други подобни ***??? Това е все едно да казваш ДА на нова БОЛШЕВИШКА РЕВОЛЮЦИЯ, нов Сталин, нов СССР и 16-та република на последния!!!После е ясно какво ще стане ОТНОВО!!! Е това ли е лицето на така наречената "опозиция"??? На тези отгоре ли да вярваш,които освен протести,погроми и безредици,друго позитивно не предлагат!

33

Анонимен

преди 11 години

Мачкай копелетата, Путин !

32

Анонимен

преди 11 години

Руснаците са пичаги, същите *** са като нас, класи над разни австриици и други скумрии. Единствената разлика е, че дори да живеят в дървена къща, имат по-голямо самочувствие от всеки българин, уважават си държавата, религията и езика.

31

до 17

преди 11 години

Браво на Тодор17,въпреки и други хубави коментари,само този е достатъчен под статията да сумира повечето от истинските причини за антируската кампания.16 също е много интересен,като първа ръка информация.

30

Некой пич

преди 11 години

Мисля ,че Руската Федерация си е добре ,но тези протести изведнъж да станат ?!?! Та то се знаеше ,че Путин ще се кандидатира за президент още когато Медведев подаде клетва.Аз така го усещах и не мисля ,че други не го подозираха това нещо. Абе какви протести не стига , че той им оправи до голяма степен държавата. В Москва има много работа и доста хора идват при нас на почивка и после протестират . Не го разбирам това нещо ,ама няма и какво да се разбира, американците си искат Елцин ама..го няма !

29

murmashka

преди 11 години

Много моля ,.коиентатори" нямащи си бъкел понятие какво става в Русияи, за извуършените незаконни постъпки от властите тук и за преследванията на всички и всякакви противници на Путин в Русия да си мълчат!

28

Анонимен

преди 11 години

Свободомислещият човек в Русия е мишена за унижение. Имаха велики хора, но те си отидоха.Имаха и късмета да живеят в царска Русия.

27

Петко Плет Плете

преди 11 години

Това отдолу е един пример за това как западните медии интерпретират всичко свързано с Русия. Всички помнят какви го^вна се изляха върху Русия по време на войната с Грузия. Всички врещяха като *** в един глас как Русия е нападнала мирната и беззащитна Грузия, как империята на злото мачка всички наред, как Путин е новият Сталин, ламтящ за чужди територии..Един ден истината и за опозицията в Русия и диктатурата на Путин ще излезат, и то на запад, а тукашните ***-русофоби ще траят кат п..и

26

Охооо

преди 11 години

До до 26 От тези които си ги изброил, не става нищо. Путин е къде къде по-добър държавник.

25

Петко Плет Плете

преди 11 години

"Освен това, Иванишвили обвини президента и главнокомандващ на армията Саакашвили и бившата управляваща партия за започването на войната с Русия през лятото на 2008 година. Тази голяма провокация беше планирана от вашия главнокомандващ и от вас самите. Това се посочва и в изявлението на международната комисия на Талявин. Признават го американците и всички европейци. Това би могло да бъде избегнато, ако имахме нормално управление, подчерта новият шеф на грузинския кабинет."

24

до 26

преди 11 години

оооо, има и други алтернативи: наследниците на Сакса, лудото Яне, Болен Волен, може и Доган да си избереме... не е като в Русия - Путин та Путин!

23

до 25

преди 11 години

Именно! Каквото и да е, руснаците си го правят сами, за своя полза и за своя сметка! Те не искат и не допускат някой отвън да ги учи как да живеят! Руснаците, които искат да живеят като западняци отдавна са с Щатите или Европа! Тези, които са останали, си живеят както им харесва в Русия! Не виждам защо трябва да е наш проблем, че било каторга?! Ние нали сме свободни, демократични и богати?! Нали нямаме диктатор като Путин? Ето сега на изборите който не харесва Боко, има Кунева, Гейко, Костов...

22

НЕ СЕ МЕСЕТЕ !

преди 11 години

Русия е демократична каторга която си е харесвана от пълнежа наречен народ , така че нетрогуйте.

21

до 23

преди 11 години

Да, става въпрос именно за тея магазини, защото сравнението е най-обективно имайки предвид че Била имат магазини и в Бг. и в Русия.

20

Анонимен

преди 11 години

ама това сранение е само за магазините на билла, до колкото разбрах?