49

Анонимен

преди 11 години

На който не му харесва ИЕ да си сложи друг браузър.Това е все едно да се оплакваш от БМВ.Ами тогава вземи си VW или Мерцедес или Опел.Свят широк,браузъри много!

48

Me

преди 11 години

Да бе много е модерно да "мразиш" интернет Експлорър, Майкрософт и продуктите им е така просто щото некой ти е казал, ама бъкел хабер си немаш ЩО. А ти не знам къв уеб дев си ама май имаш ИЕ7 или 8 щом твърдиш че ИЕ 9 не поддържа border-radius i gradient.И да IE 10 ще поддържа абсолютно целия css3 излезнал до момента и е 5 години напред щото това са стандарти които официално ще излязат след около 10 години !

47

redordead

преди 11 години

работя като уеб дев, и мога да заявя, че от водещите браузъри - файърфокс, уебкит (сафари, хром), опера, и ИЕ9 - ИЕ9 е с най-лоша поддръжка на CSS3 и HTML5...бразуърът е просто скапан, а ИЕ10, тепърва ще поддържа неща, които другите браузъри ги поддържат поне от 1 година. 2 примера: 1. ИЕ9 не поддържа border-radius на table с border-collapse: collapse. 2. IE9 не поддържа border-radius и CSS3 gradients, защото го покрива и преебава заоблянията...всеки друг от водещите браузъри го поддържа това...

46

Анонимен

преди 11 години

Работя 5 години като уеб програмист и да IE изостава поне с 5(пет) години от останалите браузери.Но това масовият потребител не го вълнува.

45

Me

преди 11 години

Всички които плюят IE малко да се замислят преди да плюят вие сравнявате версиите на хром и фф със ie8, 7, 6 (браузер на 5 години) погледнете ie 9, оп, забравих че вие използвате OS (XP) на 10 години и не може да си го сложите.IE 9 по нищо не отстъпва на FF и Chrome а стартира в пъти по бързо от изгорелата лисица(която пали с бързината на стария ми черно бял телевизор) освен това разбира от CSS3 HTML5 и т.н. Да не говориме за задаващия се ултра модерен IE10 който е изпреварил времето си с 5 год,

44

DE

преди 11 години

Аз ще съдя Apple ако не махнат Safari от MacOS и Google ако не махнат Chrome от ChomeOS. Аз искам избор.... :)

43

Анонимен

преди 11 години

Всички, които ползват Опера и Мозила са за съжаление ...

42

Анонимен

преди 11 години

Както беше споменато по-долу - InternetExplorer се ползва само с цел за смъкване на Опера или Мозила или Хром. Тези, които имат "честа" да ползват телефони с Уиндоус се наслаждават с безкрайните възможности на този браузър. Не случайно на скоро излезе изследване, че хората с най-нисък КИ(коефициен на интелигентност в превод за ползващите експлорър) ползват ИЕ. Това се казва,да имаш 20 години опит и да си последен по качество - това че е най-ползваният браузър показва колко е качествен "матриала"

41

ot 43

преди 11 години

Браучер= браузър/браузер :)

40

до 42

преди 11 години

Отдавна не бях чувал подобни глупости. Поддръжка, обучение, внедряване, промени и т.н са нужни и при платения софтуер, особено при Microsoft. При отворения код разходите за нещата, които си споменал са много по-малки, именно защото софтуерът е отворен и всеки може да човърка, особено що се отнася до пренаписване. Като сложим и това, че този софтуер е и безплатен, нещата, които си написал са просто смехотворни.

39

do 28

преди 11 години

Ако имаше някакво Apple устройство щеше да знаеш защо! Да ти обясня на тебе и хейтърите - в App Store има Mozilla и Google Chrome, като вторият браузър е много често в препоръчаните приложения. Друг е въпросът, че по-добър браучър от Сафари, за мобилно устройство няма. експлорер е най-кухия, бъгав браучер, който се ползва от *** и лелки, които нямат грам познания свързани с компютрите. Всеки един браузър - Опера, Хром, Сафари е в пъти по-добър и изпипан.

38

Анонимен

преди 11 години

хаха, много сте ми смешни ... отворило му страницата от 5тия път ?!? И за това IE ли е виновен? Май някой е гледал повечко порно и сега се прави на ущипан ...

37

Гнафт

преди 11 години

На това му казват "Периодично доене на индустриалните гиганти"

36

Анонимен

преди 11 години

IE се ползва от хората, които не знаят какво е браузър. Като му кликат на иконката и отиват на интернета, от друга иконка според тях не може да се отиде в интернета :) освен това е разпространен само защото идава в пакет с Windows и не се налага да си го инсталираш. А Windows е разпространен, единствено заради игрите, които не ги правят за Линукс например.

35

Анонимен

преди 11 години

ИЕ има едно приложение и то е да го използваш, за да си свалиш нормален браузер...аз съм доволен и от ФФ и от Хром

34

martony

преди 11 години

До незапознатите:IE = Windows (буквално)IE е най-готиния браузър (според Microsoft). Само при него, за всяка новост може да се накара потребителя да си плаща, какво е при Apple, Iphone, Blackberry...IE 9 - е най-бързия браузър. Естествено, той е само за vista и 7. Ако го искаш, купуваш.Ако IE не ви харесва, трябва да знаете, че Опера, Хром са на базата на IE.Аз не ползвам IE.

33

DLL

преди 11 години

Значи като един браузър (различен от ИЕ) не може да отвори дадена страница или приложение, то Майкрософт са виновни че са наложили монопол ли? Познавам много хора с ФФ, които редовно си отварят ИЕ-то щото примерно онлайн банкирането им не работи с ФФ, но все още твърдят, че ФФ е най-добрият браузър и вярват, че Майкрософт е в заговор с тяхната банка.Истината е че ИЕ покрива всички стандарти за сигурност, колкото и на някои активисти за отворен код и "Анти МС" да не им се вярва.

32

catenaccio

преди 11 години

Тая статия IE ми я отвори от пети опит : )))иначе на личния компютър - Опера - свикнал съм и ме кефи

31

Анонимен

преди 11 години

само опера!

30

Иван Пешев

преди 11 години

IE не е браузер, IE е *** , IE се ползва само когато искаш да си развалиш деня, питайте какво мисли за IE някой webdeveloper.