120

ха да видим

преди 11 години

Някой може ли да познае дали ще има излишък за пенсионерите.Твърдо мисля, че не! Излишъкът от сега е преразпределен между министри,депутати,висш админстративен персонал,участници в бордове,които без час работа получават десетки хиляди. Който е съгласен с тази теза нека сложат+,другите -Да видим как мислят българите

119

Анонимен

преди 11 години

Ako januari 2013 otskocha za 10 dni do nqkoe iujno morsko raisko kytche i kym 30 iuni sym na izlishyk, shte glasuvam za GERB. A dano, ama nadali...

118

Анонимен

преди 11 години

Даааааа,при излишък ще има за вас.Но бонуси за Коледа до 1 000 000 0000 за добре свършена работа от нас ще има.

117

ivan

преди 11 години

До Счетоводителкатасамо така могат да се печелят избори от такива некадърници като теб

116

kiroooooooooooooo

преди 11 години

az imam IZLI6AK w pomiiiinata qma i tozi izli6ak 6te go dam na dqnkofff da se nahrani

115

до Счетоводителката

преди 11 години

Много си злобна бре счетоводителке. Ако наистина обаче беше счетоводителка, щеше да ти е малко поне ясно, че сметките на управляващите на никъде не се връзват.

114

Анонимен

преди 11 години

Първо бонусите, а за другите ако остане нещо.

113

анонимен

преди 11 години

Коледни добавки за Пенсионерите,след Бонусите,ако останат пари

112

g

преди 11 години

ние народа сме си виновни, стачки ,гражданско неподчинение,протести ама с хиляди, а не с по 20 -30 души ,имало ли е откакто тия са на власт, не е имало, е за това и добавки към пенсиите и към детските и увеличение на заплатите, няма да има а за тях лапаницата продължава с пълна сила, това е факт

111

Пенсионер

преди 11 години

Само не говорете за лошия комунизъм, защото 80те години залатата ми беше 200 лева, а тока + парното и водата 20 25 лева на месец.. можете да си направите сметката колко беден е бил народа и за какво е имало пари.. да не говорим,че със заплатата ми можех да ходя всеки месец на море или на планина.. верно,че нямаше молове и милионери, но нямаше и хора, които да бъркат по кофите.. 82ра година икониомиката на България беше 4тата най-прогресивна в света.. с 8%, първа беше Япония.. КАПИШ ?

110

Анонимен

преди 11 години

Голям финанстит.. казва все няма и няма.. Че то и аз мога да го правя това с моето средно образование..

109

ана

преди 11 години

естествено, че няма да има - то кога е имало пари за пенсионери и майки пари.а до счетоводитлеката - кой да гласува? 18-годишните без грам трудов стаж и житейски опит ли? и щом за теб 100лв са нищо за един пенсиорработещ 40 години, внасящ осигуровки и нкакрая живеещ с 100лв, които не са увеличавани от 4 години са много. айде да се дадат на пенсионерите всички осигуровки, които са плащали накуп през годините в сегашни пари, пък пенсиите нека не им ги дават.

108

anonimen

преди 11 години

Предлагам Дянков да кара цял месец с една пенсия от 180лв. щом сме в криза всички от правителството да си намалят заплатите като пенсионерите.

107

до 121

преди 11 години

България ще се оправи когато такива като теб УМРЕТЕ!

106

хай счетоводителката

преди 11 години

Ти мари сигурно си на държавна работа. Защо мразиш майка си и баща си. Какво ти е сторила столетницата. Че по нейно време си построи къща , апартамент купи си и лада и всяко лято на море или балкан. А цената на тока беше 0.432 стотинки. И учеши и получаваше степендия. мръхла нагла.

105

Няма никой

преди 11 години

Хайде Дянков плащай си сметките личните. Гувернантки от САЩ, Испоно-говоряща, и с английски, на готвачката , на перачката, на чистачката върни боносите които ББ ти е обещал и ги получаваш от 150-160 хиляди евра. Наглост и крадци от сиромашкия български народ. Грабители омразни. И турчин не ние крал както вие.

104

Васо

преди 11 години

Ами и аз гласувам за ГЕРБ при излишък. Т.е. да си покрия сметките и да ми остане някой лев за през отпуската. Четири години все тройна коалиция и световна криза като оправдание ми идва множко.

103

Счетоводителката

преди 11 години

Дянков да раздава по 100 кинта на пенсионер срещу предаване на личната карта до приключване на изборите догодина. Така сенилните дъртаци, гласуващи за стоклетницата, ще загубят право на глас и няма да застрашават с малоумието си бъдещето на страната! Дъртите червени *** да се лишат от право на глас! Казах!!

102

Анонимен

преди 11 години

При излишък, ще има добавки от 5 лв. При недостиг, ще им вземат по 50 лв. А познайте сега :))

101

морски

преди 11 години

Освен да го напсувам тоя на снимката дето умори българския народ и върна държавата 100 години назад какво друго...