31

посетител

преди 11 години

От първо лице ще Ви кажа, че гърците ги боли фара за кризата. Ядат и пият и живеят така, както българите само си мечтаят.

30

Анонимен

преди 11 години

36, много ги е страх, ама много... Прибраха си милиардите и сега подписват документ след документ за съкращения, икономии, рязане... От страх е, ама пред Меркел. После пак ще купят на немците старите корита и ще им ги изплащат, ехеееее...

29

До 26

преди 11 години

Който високо лети,ниско пада.Такива като теб с голямо самочувствие съм ги виждала да остават без доходи.Много боли.Нямат идея как да се справят с новият им статус на бедни,как да преправят бюджета си,за да не гладуват.А тези,които са свикнали със средни доходи(или даже ниски),умеят да се справят много по-добре със финансите си.

28

Анонимен

преди 11 години

Още 2 години на масови уволнения и рязане на заплати и пенсии и после 30-40 години фашистка диктатура както ще стане и в България.

27

batmario

преди 11 години

и като отложат какво...реформите на съкращения се изпълняват ударно от гръцкото правителство,младите хора са без бъдеще...вече в гърция са минали на системата-спасение по единично.Уж са непокорен народ пък чакат от други да ги нахранят вместо да се покажат пред света че могат и да работят.Запада дава заеми толкова колкото да си плащат лихвите и те милите си мислят че света са върти около тях.

26

Анонимен

преди 11 години

Понеже гърците хич не са роби на политиците си, техните политици загробиха цялата им държава... Ония си кътат милиардите, а маляките ги плякат с палки из площадите, смех.

25

Анонимен

преди 11 години

Преди прехвърлянето на транша обаче налице трябва да бъде първият пълен доклад на Тройката експерти на Европейската комисия, Европейската централна банка и Международния валутен фонд за ситуацията в страната, както и да бъде подписан Меморандумът за разбирателство.Казано накратко - я стане, я не

24

Анонимен

преди 11 години

Значи до две години гърците ще са изхарчили спестяванията сиДокато в населението има пари реформи не могат да се правят

23

до някой

преди 11 години

Абсолютно си прав.ЕС е един голям балон, който вече се е надул като цирей и ще се разпръсне скоро с цялата си смрад.Единствено Меркел и новия Саркози имат полза от ЕС,за да налагат техни монополни производства осакатявайки всички останали.Затова и опрощават на Гърция въпреки че гърците НИЩО не правят за да се харесат на ЕС, както наш Боко.Гърците си карат тяхната и хич не им пука, а Меркел им прощава,щото ако се спука от някоя страна и ще се излеят го*ната на всичките,

22

Браво

преди 11 години

Гърците яко смучат Европейците!

21

Анонимен

преди 11 години

23, ходих и видях - пенсионерите им вече си слагат главите в газовите печки. Иначе и аз викам да ги отебем тия маляки, да се оправят.

20

Анонимен

преди 11 години

21 а защо ги избираме?Защо им верваме?

19

15

преди 11 години

Май много си пускаш "Бобо шоу" и не ти е яано, че гърците са 100 пъти по-добре от българите. *** и виж - близко е.

18

Анонимен

преди 11 години

Време е да ги оставят да си стачкуват и да си се оправят сами.Изобщо не е вярно,че еврото ще пострада повече ако ги изкарат от еврозоната,отколкото като продължават да наливат стотици милиарди в тая каца без дъно наречена Гърция.Иначе ще си папат парите и ще стачкуват,вместо да се хванат да работят.

17

19

преди 11 години

Защото тези, дето ги избираме имат синки на коленцата от дупене пред Щатите и Зап. Европа, а на гърците не им дреме. Боко се дуе, че е "отличник" и че "не е като Гърция", ама му вЕрват само .... Всеки нормален човек знае, че гърците никога няма да живеят лошо като българите.

16

Ivan Grozni

преди 11 години

Някои вече събнуваха че Гърците ще сатанта акто нас.... стабилни...

15

Анонимен

преди 11 години

Защо на нас не ни дават време и пари,а след това да ни ги опростят?

14

Анонимен

преди 11 години

Еваката на гърците. Лежат, муат и щракат с пръсти на гърба на цяла Европа, а балъците бачкат по 15 часа за две филии хлеб.

13

...?

преди 11 години

Защо ТАРИКАТИТЕ в Бг ,....СА БОГАТИТЕ .....?

12

cridical

преди 11 години

Абе боли ме фара за гърците. Всеки ден по 5 статии за тях. Хайде стига вече, ние си имаме достатъчно проблеми върху които да работим. Аман от рев за гърците. Каквото са си надробили да си го сърбат.