234

Защо бе господи....

преди 11 години

Защо господи след като в цялата история си пазил България... от стихийни бедствия и всякакви подобни катаклизми и катастрофи Защо ни наказа с това иначе ЕДРО но в мозъка МАЛКО ЧОВЕЧЕ - премиерче ,което няма равен с простотията си ....

233

Дръндер

преди 11 години

Муууууу отговорил Телян!

232

МАФИОТ

преди 11 години

КОМИСИЯТА АНТИМАФИЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ СВЪРШИ РАБОТАТА

231

ДО ТИКВАТА

преди 11 години

БАЙЪРЛИ И УОРЛИК ЩЕ ГО СЛОЖАТ НА МЯСТОТО МУ.НЯМАТЕ ВРЕМЕ БАСТУНИ ТИКВЕНИ!!!!!!!!!!!!!!!!

230

Анонимен

преди 11 години

Само им кажи още веднъж, ако Станишев е искал, да е разпоредил на НЕК да подпишат за Белене, дава насоки премиерът Борисов на Добрев. А ЗАЩО БОРИСОВ НА РАЗПОРЕДИ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ И НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА СПРАТ ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ ЛЯТОТО НА 2009Г.????????????????????

229

Анонимен

преди 11 години

В подменения от ГЕРБ въпрос обаче също се съдържа намерение за изграждане на "нова ядрена електроцентрала". Нима това не противоречи на закона по същата логика?---------------- Ами не, не противоречи. Не се визира конкретна цнтрала. Не се задължава Министерския съвет да работи по конкретен проект. Къде е противоречието?

228

Анонимен

преди 11 години

ей,*** идва зима ,пак ли на режим ,а

227

Иванова

преди 11 години

Другият довод на ГЕРБ е, че въпросът, който съдържа името на конкретен проект за ядрена централа, влиза в противоречие със закона за безопасност на ядрената енергия, чийто чл. 45 ал. 1 изрично посочва, че ядрена централа се изгражда по решение на Министерския съвет. И не би могло да е другояче. В подменения от ГЕРБ въпрос обаче също се съдържа намерение за изграждане на "нова ядрена електроцентрала". Нима това не противоречи на закона по същата логика?Но надали има смисъл да се влиза в подобни юридически обяснения, след като целта е да се намери под вола теле. А и що чинят нашите скромни доводи пред блясъка и могъществото на монтанската правна школа, олицетворявана от Искра Фидосова? Само че има една малка подробност, която май убягва на властта - идват избори и суверенът, комуто се опитаха да запушат устата с милиционерска арогантност, рано или късно ще потърси реванш.

226

Литва отхвърлиха АЕЦ

преди 11 години

Гласоподавателите в Литва отхвърлиха на референдум плановете за строителство на нова атомна електроцентрала в страната. Трябва да се отбележи, че техните комунисти бяха против, защото това е в интерес на Русия. В България нещата са точно обратно, нашите комунисти искат централа, защото това ще е в руски интерес. Това е чудесно доказателство, че комунистите са корумпирани ***.

225

ЧЕРВЕНИТЕ АЛАБАШИ

преди 11 години

ЧЕРВЕНИТЕ АЛАБАШИ СА ЗА белене! УВИРАЛИ САМО В РУСКИ ЯДРЕН САМОВАР!!! МНОГО ТРУДНО!!!

224

Анонимен

преди 11 години

Добре де, защо директора на НЕК не е подписал?

223

Анонимен

преди 11 години

Деляне, обясни на ББ и компания че без проект не може да се подпише договор. Има едно училище за бавноразвиващи се, учениците там разбраха, но управляващите не. въпреки че е готов, и приет като такъв, още не е авторизиран. Така че на практика все още няма проект. Деляне, не мълчи като дупе в нови ***, а светни шефа си да не се излага. Но как да го светнеш като и ти толкова разбираш. Той поне от маркучи разбира, а ти?

222

НН

преди 11 години

Деляне колкото и да обясняваш не ставате за нищо! Знаете само да лъжете и крадете.

221

Аз

преди 11 години

До 247Ами ако ще и 1 км да е, ама всички виждат къде отиват парите които плащат под формата на данъци нали? А ако не ходи да "реже ленти" всички ще ревнете, че не знате къде ви отиват парите, че има злоупотреби и т.н. То българина верно нямал угодия ...

220

до 245

преди 11 години

До Аз А много мостове ремонтира ,дума да няма.Ето моста над Струма за Петрич таман ще му пеем 9 месеца откак се срути /след като фирма на шефа ГЕРБ Благоевград бе вадил инертни матирали до колоните му,освен че изсипаха по един самосвал пясък да не се минава натам никой не се интересува. Е има чат пат и някакви полицаи които не дават да се снима ама друго се не види.така че много строи ,къде що има ремонтиран ,дори и междуселски път 2-3кил. или тротоар ги открива.Много работи човека.

219

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ на скейборда и направление към гьоло ! С мощен избирателен шут от зад !

218

Аз

преди 11 години

До 244Боли ме целия дали е комунист, социалист или фашист. За мен е важно, че виждам реални резултати от дейностите, ако щете магистрали, пречиствателни станции, ремонтиране на мостове, метро, нови апаратури в болниците. Станишев дори и повече от ББ да е свършил, няма как да разберем дали е така защото всичко беше скрито покрито, някакви си язовири, Цанков камък дето пашата изяде 1.5 млн. само за да си тури подписа ...

217

Анонимен

преди 11 години

Ей възмутения, ти като си се подписвал, въпроса написа ли? Какъвто и въпрос да ви бяха спуснали от Позитано, това щяхте да разписвате. Също както гласувате за БСП.И що не вземеш да обясниш какво е различното между двата въпроса. Май Станишев се усети, че си вкара страхотен автогол и сега се чуди как да провали референдумът. Сигурен съм, че в крайна сметка, ще призове пенсиите и *** да не гласуват.

216

Анонимен

преди 11 години

Чакайте има време,всяко нещо на мястото си ще дойде ,нета от няколко промити мозъци избори не печели.Боко може да е тиква но всички я обичаме.Съсела е зъл гризач,понякои път гони опашката си и не може да я стигне защото се върти в кръг.Поп ще пее на следващите избори за сбогом на червените мутри.Амин.

215

238

преди 11 години

До Анонимен "Ленти реже,магистрали строй" пък едвам стигна толкова колкото Станишката ,пък да не говорим за кой колко пътища е ремонтирал.А относно зелената енергия що не провериш Борислвова та да разбереш кака и кой е подписвал договорите за зелена енергия.Пък за Масларка що не я осъди? Явно Станишката много го плаши на ББ,и требе да го карате на поп да му пеете за страх