61

Анонимен

преди 11 години

В полицията, ако знаеш английски, вече си полиглот, тъй като владееш 2 езика- български и английски!

60

Анонимен

преди 11 години

Той и министъра им полу, ама не полиглот а друго!

59

КИКИ

преди 11 години

До 681 НАПРАВО ***

58

681

преди 11 години

Пращат полицаи *** по курортите :)

57

маргарита пешева

преди 11 години

хора с образование и езици няма да работят в полициятанавремето заради софийското жителство в софия идваха шофьори за градския транспортсега който не става за по престижна работа идва в полицията гр транспортпоне заплатата и униформата са сигурни пенсията първа категория и може и да не работиш

56

акъл трябва

преди 11 години

та обикновеният полицай няма акъл да научи чужд език.той е бил посредствен ученик и нее могло да стане от него нещо друго освен полицай.Но получава с 1/2 повече от учителя който говори чужди езици.такова е положението в ***.

55

до цюцюн паша

преди 11 години

ти колко язици знаеш цвъко щото и българския ти понамирисва лекинко? ами *** колко езика знае освен мутренски? ами хазарчетата крадянков и нежню младенов?... мъни мъни мъни ...без коментар сте свъкня. нямало къде да си плащат глобите през уикенда. смех.

54

Анонимен

преди 11 години

da isnasilvat momi4eta kato policaite

53

Анонимен

преди 11 години

Къде ги тези полицаи - полиглоти? Голяма част не могат да говорят правилен български, какво остава за други езици? Имаше един виц: Как се нарича човек, който говори много езици? Полиглот. А как се нарича човек, който говори само един език? Американец В случая спокойно можем да заменим "американец" с "полицай".

52

Анонимен

преди 11 години

Пълна поредна дупедавщина. Не знам някъде в Германия в Събота и Неделя да работи банка. Не знам някъде в Германия, Англия, Франция и т. н. да говорят друг език различен от езика който е официален. Българският също е официален за Европа. В Страсбург не искат да чуят немски, а в Кахл за чуят за френски. В едно провенциално предприятие един германец застави персонала да учи немски, защото той не знаел български. Г-н Цветанов, кото не знаят български в районното и чакат преводач от София или Петрич.

51

пешо

преди 11 години

Тия ни извратиха представите за всичко. ПОлицайте български не могат да говорят.

50

Анонимен

преди 11 години

е те такова животно нема

49

факт

преди 11 години

Наскоро видях един взвод от съвесем младички полицаи и полицайки. Да се чудиш, това новото попълнение на Чистота ли е или бъдещи полицаи. Жалка картина!

48

Анонимен

преди 11 години

чужденците да си купуват разговорници, както ние правим, когато ходим в чужбина --Забрави за национализма, ние искаме да правим пари!Второ, в големите туристически държави полицаите, сервитьорите, продавачите... говорят по няколко езика, английски задължително.

47

Анонимен

преди 11 години

Поне използвайте правилните дефиниции!От Уикипедия:За полиглот, според най-свободното и непридирчиво мнение, се счита този човек, който говори поне 2 чужди езика (освен родния) и разбира някои други езици. Докато според други, полиглот е човек, който говори свободно поне 4 езика и говори, и разбира поне още 6, тоест трябва да владее (в някаква степен) над 10 езика.Интересно ми е колко полицаи владеят поне още един език, не смея и да мисля за повече...

46

Анонимен

преди 11 години

чужденците да си купуват разговорници, както ние правим, когато ходим в чужбина

45

Анонимен

преди 11 години

"Езиковата бариера между българските полицаи и чуждите туристи остава основен проблем"Ае стига бе. Не мога да повярвам, че родните милиционери не владеят поне 2-3 чужди езици. Те са си интелекти по принцип.

44

една

преди 11 години

даже и екскурзоводи да им станат полицаите на чужденците,а за българите ако има време..............

43

един

преди 11 години

На някой да му се е случвало когато отиде на почивка в друга държава,полицаи да му говори на български?-На мен НЕ

42

Винету

преди 11 години

Да ги пратят на езиков курс при мене,язе знам изици.