98

Една_от_БГ

преди 11 години

Волът като риел в калта, хвърлял на гърба си. Надявам се този "мъж с достойнство" (това е собственото му мнение) да бъде осъден за просташото си поведение и тъпашки подигравки, които най-подхождат на видиотен пубертет.Ограничен, тесногръд, нетърпящ чужд мироглед самовлюбен тип. "Българинът се забавлява от дебелашки шеги" - водещата му максима, на която поведението му съответства изцяло. Освен дебелашки простотии друго от Николай Мартинов не видяхме. Жалко същество.

97

vvv

преди 11 години

Няма да забравя, когато Владо репетира с майка си пред съквартирантите, всички много харесаха изпълнението му, но НЕ И КЪЦИ. Той като разбирач 1 каза, че се представил лошо, Ники отиде при Къци настрани и му каза, защо не каза, че се представил ок, това му е за първи път, ама не КЪЦИ, си държеше на своето, ок, хубаво, че разбира, ама така отряза Ники, щом нямал неговото образование, значи не е прав, За първи път мн ме раздразни Къци след тази случка.

96

кити

преди 11 години

Съжалявам, хората като този Николай. Мислят се за богоизбрани, а са просто едни "селяци" - като под *** не разбирам селянин. Прозвища като - Къцко и *** умалителни ме дразнят.Къци е много по мъж, от така наречените мъжкари!

95

Анонимен

преди 11 години

aut niki hahaha

94

werti

преди 11 години

Не харесвам Николай, а по не харесвам Юлиян. Багата е абсурд да ме впечатли като личност и мъж, но уважавам спортните му постижения. Къци, донякъде и хубавият Орлин, и подобни нему не се харесват в днешно време, защото имат в себе си сдържаност, не се стремят към това да сразяват тоя-оня, възпитани са, нещо не им е наред на такива хора, а??! Трябва да псуват, плюват, да карат Златките да се чувстват нищожни, жалки, да ги обиждат и да ги карат да им дишат пр*дните под юргана, иначе не са мъжкари.

93

До 120

преди 11 години

Ако и теб те нападат и обиждат сбирщина едри комплексари, а стадо прости овце им приглася, да те видя как би реагирал тогава. Отстрани е лесно да се коментира, но Къци е по-интелигентен от тях, а явно и не е общувал отблизо с толкова *** народ и не знае как да реагира. Любен Дилов имаше досег със Славе и му е ясно...

92

Anonimen

преди 11 години

Относно Къци-Искате или не,но ситуацията с него най-добре я описа Любен Дилов-син,а именно-Къци не можа да понесе славата-това е!Може да бил голям шоумен,може да е емблематично лице,но Къци се провали-факт!Поведението му в къщата е повече от неадекватно.Искаш да се изправиш срещу злосторниците-ок,няма лошо, направи го!Но не и преди това да си събрал съмишленици,защото така ставаш жалък.Ако го направиш с размах и достойнство съмишлениците ще дойдат сами при теб!Така се става лидер!

91

Анонимен

преди 11 години

Като видях какви *** са така наречените от себе си елитчета този "само Къцко" ми се вижда най-интилигентния в къщата :))) Нямам думи за другите и иронията ,с която заливат Къци се връща при тях самите като буфер.Смешници :)))

90

13

преди 11 години

Ех, Николайчо, тамън започна да ми ставаш симпатичен и ти се изложи. Къци е просто човек и не се срамува да си го признае. А ти какво преоткри в оня *** Юлиан? Недорасъл комплексар, който се има за голяма работа, а всъщност е толкова жалък...

89

против

преди 11 години

Как говори само "един Къцко".Само ,че този Къцко беше първият шоумен в България.Послесе навъдиха други предавания с много пари и други станаха голямата работа.Така ,че Никим/у теб и Къцко ВИП не си ти.

88

fagy

преди 11 години

Тоя па,женчо само като го видя с диадемката на главата и ми става зле.После бил мъжкар,хъ хъ,че и много жени му връзвали,из цяла България имал да го чакат,с тва тяло кат на табуретка,и с диадема в косата-цепи мрака от мъжественост.Ако моя си сложи такова нещо на главата ,ще го изхвърля от вкъщи!

87

Бай Спас

преди 11 години

Ето ***,*** но с голямо самочувствие аааха и ТОЙ Е ВИСШИСТ???

86

Анонимен

преди 11 години

Къци пък е най-нормален в къщата. Ти си жалък "супергерой". Жалък до мозъка на костите, заедно с Юлианчо Бияча и неизживелия се тинейджър на 50 години.

85

Българин

преди 11 години

Този наистина се взема много на сериозно.Погледнат от страни е пълен софийски дрислю.Макар и игра цялото предаване показва ,че българите сме изгубили елементарно уважение къмхората около нас и "падне ли ни сгода"сме готови до охулим всеки.

84

пич

преди 11 години

само да кажа, че това предаване е *** тъпотия, за още по-*** зрители...!

83

Кръстьо

преди 11 години

а, ники мартинов е супер ***..няма такъв ***

82

Koi

преди 11 години

SVOBODA NA SLOVOTO!!!! MISHO SHAMARA SE BORI S PARLAMENTA, MOJEM I NIE!

81

Грозно...

преди 11 години

Грозно и просто е зрелището "ВИП Брадър". Грозно заради присъствието на Димитър Ковачев и просто заради останалите. Простотията беше гарнирана с нови три персони (сричащите тризначки). Ковачев е еталон на грозатата ( за което той няма вина, а ние каква вина имаме, да го гледаме). Прави ли ви впечатление, как вашия телевизор погрознява когато Ковачев е в кадър ? Едно врме в обществените бани имаше теляци. Липсва му само житон на лявата ръка и кесия в дясната ръка. От тук нататък той е "Теляка".

80

Анонимен

преди 11 години

Къци е кротък и тих човек, слабичък физически и затова тия *** намериха идеална мишена за подигравки и обиди! Аз съм за Къци! Дано Къци да победи, според мен е най-добрият човек в къщата.

79

Анонимен

преди 11 години

Просто си личи-КЪЦИ е победител,освен ако оня с дългага коса продуценчето е чалгар..