30

Depeche

преди 11 години

Защо продават билети без дори да е излязъл новият им албум? Не че се съмнявам в тях, просто се чудя...

29

Анонимен

преди 11 години

най много 5 кинта бих дал за тия мърди

28

съсел

преди 11 години

аз съм приготвил 1000 евро и ще има обикаляне, но сан сиро съм си запланувал. там ще е зверилник

27

въшлек

преди 11 години

на последното турне пътуваха с 15 тира обурудване, колко да е билета. ама у кръчмата се парвите на паралии като врете 50 лв между ци ци те на певачката

26

нико

преди 11 години

Понякога се чудя какви са тези хора , които пишат коментарите под всяка статия в днесбг. Обикновено омразата и негативизмът някак минават и не ми правят особено впечатление, но когато са под подобна статия, в която няма нищо друго освен хубава новина, просто ми избождат очите. Искрено се надявам да пишат 3-4 човека, изпълнени с омраза и давещи се в собствените си комплекси дребни души, прекарващи всеки ден от мизерния си живот затворени в стаите си и забравили какво е това човешки разговор.

25

гъз ар

преди 11 години

The Angel of love was upon me,

24

нико

преди 11 години

Колкото до концерта - това е една от най-великите групи, създавани някога, и за наш огромен късмет - съществуващи и днес и продължаващи да правят невероятна музика. Който не му харесва да си гледа работата. Малко хора могат да отрекат, че концертът им през 2006та е най-великото музикално събитие, случвало се някога в България. Надявам се и сега да е така и стадиона да се напълни, защото това остава спомен за цял живот! А българите сме най-сърцатата публика!

23

гъз ар

преди 11 години

това е привилегия. в ибей билетите са по 300 евро. всичко живо се учи от депеш. това е единствената независима група в света. нямат договор със световен лейбъл, който да ти казва как да свириш и да бълва реклама във всяко жълто списание

22

men

преди 11 години

Какво заглавие!Все едно някой ни е задължил да ги плащаме!Това заглавие звучи като някоя такса или сметка!

21

llll

преди 11 години

Само да ви кажа. Вчера са пуснали билетите за Берлин. Днес всичко е изкупено. В БГ естествено няма да е така, все пак не сме Германия. Но хулещите долу, говорещи за старци, марци, неактуланост и прочее глупости да млъкнат. Отдавна сме доказали, че ние в БГ сме "най-актуални".

20

For The Asses

преди 11 години

Наприви си сам услуга и обери на баба си пенсийката .

19

Анонимен

преди 11 години

Организирам ГОЛЯМ концерт на Националния Стадион с U2датата е 16 септември 2021 годинапродавам билети по 100,200,300 и колкото дадете за vip-ове от утре на пазара кирков

18

Анонимен

преди 11 години

Ще се видим там :))))

17

For The Masses

преди 11 години

Depeche Mode са толкова велики, колкото не може да бъде!За незапознатите - направете си услуга и отидете на концерта, за да видите що е то извънземно шоу и изпълнение.

16

Анонимен

преди 11 години

там сме

15

вие се осрахте

преди 11 години

Пък на мен ми се гледа Мила в Заразното зло 5 ама като сметнах транспорта и билета за 3D кино ми излезе колкото н а кино в Лондон да го *** , тоест малко соленичко излиза , фен фен ама ми бърка у *** . културата ще яде е бахурата .

14

Bob

преди 11 години

Велики!!! Създали са музика, която ще надживее много от днешните бийт, транс, денс и прочее стъргачки. Стига сте оплювали България и българската публика - това сте вие Все едно да плюеш срещу вятъра - така най-много да олигавиш себе си.Е, не може вече да очакваме публиката на AC/DC, Металика, Дж. Майкъл, Депеш от 2006г. и Мадона. Времената са по-бедни и е нормално да няма много публика. Аз и моите приятели ще си купим билети и ще чакаме месец май 2013г. с нетърпение.

13

Анонимен

преди 11 години

Щ

12

eve1

преди 11 години

Най-великата група!Там сме на 12.05.2013,билетите са на абсолютно приемливи цени.Чалгаджиите да си слушат *** ритми,те нямат право да присъстват и коментират подобни величия.

11

Античалга

преди 11 години

*** да не се допускат на концерта дори и да си плащат, тази музика не е за простаци.