439

WTF ДО vbesena

преди 11 години

Интересно ми е защо 2 години платено майчинство го наричаш липса на пари за вас ***? Факта че ви се плащат яслите, детските градини и училището до 12-ти клас също е нищо за вас нали? Ламтежни и нагли сте до безкрайност!Чувство за етика, достойнство и лична отговорност = 0.Все още не съм чула някоя майка да каже - извинявайте, ама не ми е удобно да пращам детето ми на детска, защото през общо 2 годишния ми трудов стаж съм осигурявана на 200 лева, а реално съм взимала 1000 и съм ви ощетила

438

vbesena

преди 11 години

Ох, нямам думи.Преди 10 години останах тук с надеждата нещата да потръгнат и с огромното желание децата ми да живеят в родната си страна /някакъв луд патриотизъм ме гонеше/.Хиляди пъти съжалявам, хи-ля-ди!!Днес съпругът ми ги наставлява да учат и да бягат колкото може по-надалеч от тук.Болно ми е и всеки път казвам, че това не е правилният подход, но фактите крещят друго.Как пари винаги се намират за някои наши събратя /не говоря за тези, които работят и живеят честно/, а за нас не!Абсурдно!

437

Анонимен

преди 11 години

ние българите сме чудо :D оплакваме се че *** лежат на наш гръб,a едновременно искаме да се yвеличат детските.кой има файда от това?те.при положение че българите работят и плащат данъци а *** не, варианта "данъчно облекчение"е най-доброто решение.защо?защото при 1-2деца в бълг.семейство срещу повече от 5 при *** облагоденстваните при увеличение на детските са те.мирише пак на подмолна игра

436

Анонимен

преди 11 години

Пак ще се повторя - тия детски или да се дават на всички , или на никой. В момента ако доходът ти надвишава и с един лев границата, не получаваш нищо, тоест всички хора със законни доходи, върху които плащат данъци, са поставени в неравностойно положение. как ще се развива държавата, като се толелира простотията.

435

до501

преди 11 години

Така е,но не е хубаво.Детето има нужда от майката до първата годинка,а ролята на бащата се засилва през втората.Никога не бих си оставила бебето на ясла.Когато детето е 2годишно,то вече търси контакт с други деца,но преди да навърши 2г. е кощунство да се отдели от майката.Престъпление е кърмеща жена да се принуждава да работи,престъпление е майка изкуствено да спре млякото си,за да се върне на работа.Това са само 2 години-майката ще работи през всички останали.Проблемът на нас са ни ***.

434

Циганин

преди 11 години

Ние ромите населяващи тази територия на ЕС сме изключително доволни от факта, че понеже сме все по многобройно и прогресивно население, то правителството грижейки се за нас и нашето оцеляване е решило да въведе облекчена данъчна ставка на принципа - Повече деца по ниски данъци и ще се постараем през следващата петилетка - ГЕРБ да имат една сплотена електорална маса. Ние ромите ще се постараем и занапред да не плащаме за нищо, а само да получаваме, защото сме твърд електорат и го доказваме!

433

До Министъра-идиот

преди 11 години

С новата си идея г-н Министър не смятате ли, че ощетявате изконното Българско население и в частност Българската майка предвид, че с въвеждането на данъчни облекчения при повече деца определено няма да повличе положително на Българското население, а само и единствено на Вашият електорат (многодетните роми), които с тази "гениална идея" съвсем ще си живеят добре, нали?!?!Вие г-н Министър и всички в МС създавате просто геноцид за БЪЛГАРИТЕ и Българското семейство!

432

До Министъра-Идиот

преди 11 години

Г-н Министър, аз само искам да Ви попитам, след като няма да увеличавате детските и майчинските, което за Вас, като служители в Държаваната администрация си е бонус за Коледа и прочие Европейски празници, защо искате да подобрите стандарта НЕ на Българските майки, а на ромките, с въвеждането на новата "идея" - Семейно подоходно облагане от вида на повече деца по ниски данъци, предвид, че и сега Вашият електорат (ромите от Столипиново с 98% избирателна активност за ГЕРБ) не си плащат?

431

666! СУПЕР...

преди 11 години

557...*** СА *** ВЗИМАТ ПО 1500 НА МЕСЕЦ ЗА ДЕЦА КОИ ГИ ГЛЕДА ДЪРЖАВАТА И ПОСЛЕ ВИКАТ... *** КОИ Е ЛЕВСКИ БЕ...НЕ ЗНАМ НА КОИ Е ПОРТРЕТО...И АИДЕ ОШТЕ 1500 СЕКИ МЕСЕЦ...ДЕТСКИ...ХИТРО А...?

430

666! СУПЕР...

преди 11 години

542...КВА ПОЛИЦИА ТЕ ГОНИ ПА ТЕБЕ БЕ...НИЕ ИМАМЕ РЕЗИЛ ПОЛИЗИЯ...МАНИКЕНИ НА РЕВ ИУТА...И ПАТРУЛКИ ИМ ДАЛИ...ОООПЕЛИ...ЗНАЕ МУ ТИКВАТА ШО Е ОПЕЛ...!...ОПЕЛИТЕ МАЛКИ ПОЛИЦАИТЕ ДЕБЕЛИ НЕ МОЕ ДА УЛЕЗЕ ПРЕЗ ВРАТАТА...ПОЛОВИН ЧАС НЕ МОЕ ДА СЛЕЗЕ ШЕ ГОНИ ПРЕСТУПНИЦИ...КОРМИЛОТО МУ У БУЗИТЕ...!

429

Анонимен

преди 11 години

Още по времето на бай Тошо го бяха решили проблема с детските на ***.Една беше сумата за първо дете,по-висока за второ,най-висока за трето.Оттам нататък се плащаше като за първо.

428

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ТОЛЕРИРАНЕТО НА *** ВОДИ ДО УПАДЪК НА НАЦИЯТА И БЕЗУМНИ РЕВОЛУЦИИ ПО СВЕТО...ТУКА НЕ...*** ГО МЪРЗИ...!...ХАНЬО ЗНАЕ ДА ПИЕ БИИР И ДА КОМЕНТИРА МАЧОВЕ...!

427

До 542

преди 11 години

До Анонимен Ана теб да ти кажа защото явно си *** :ВСЕКИ РАБОТЕЩ ПЛАЩА % ОТ ИЗРАБОТКАТА ЗА МАЙЧИНСТВО И ДЕТСКИ ДОКАТО РАБОТИ. Но явно ти като ГЕРБЕР не можеш да асимилираш нещо толкова сложно ,а съто явно още не си изкарал още и един лев но повтаряш като папагал това което кажат от ГЕРБ

426

666! СУПЕР...

преди 11 години

Твърдая че герб са духовни ****ераси пък вие ме триете "...духовни ****ераси НЕМА ТАКИВА...!...ПЕЕРАСА Е ФИЗИЧЕСКО СЪШТЕСТВО С РАЗУМ У ПОГРЕШНА ПОСОКА...!

425

Анонимен

преди 11 години

tehnite deca nali sa zadovoleni na ministrite aza drygite neim pyka

424

666! СУПЕР...

преди 11 години

...*** ВИКНЕТЕ ТИКВАТА ДАИТЕ МУ 5 ЛВ И ДА ЖИВЕЕ ЦЕЛ МЕСЕЦ С 5 ЛВ И МУ КАЖЕТЕ ЧЕ Е СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ...ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ...!

423

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ПОЛИЦИЯТА ДЕБЕЛЕЕ НАРОДА СЛАБЕЕ...!... А БАЦЕ ШОПАРА КАРА ТРАМВАИ У АЛБАНСКА ТИРАНА...ДОКАДЕ СТИГНАМЕ...ПУЗОР...!....КУПИЛ ПЛАНИНИ ОТ АСФАЛТ...МАНИАК...КОЛЕКЦИОНЕР...!

422

Жоро

преди 11 години

Лелеее, какви изверги има тук! Държавата не трябвало да помага на майките, сами трябвало да си гледат децата! Е*аси ***! И това го пишат жени!

421

666! СУПЕР...

преди 11 години

....*** НЕРВИМЕ СЕ ТУКА А ИМАМЕ ПРЕТЕНЦИЯ ЧЕ СМЕ ЛАДНИ КАТО САУДИТСКИ ПРИНЦ...ТИЯ МАИКИ НЕ СА ***...И ЗА ТЕХ НЕМА А...?...А ЗА *** С ГОРЕШТИТЕ ФУРНИ ИМА А...!....А ОРАТА ЗНАЯТ ЛИ ЧЕ СЕКА ОБШТИНА ИМА КАСА ЗА ***...УУЖ СОЦИАЛНИ ПОМОШТИ...СЕКИ ДЕН ТАМ ИМА ОПАШКИ ОТ ***...И КЕШ БАТЕ...!...НЕМАЛО ПАРЕ... ВИЖ МИ ОЧОТО...ХААА...ТОЯ МИНИСТЕР Е ВРЕМЕ ДА БУДЕ ОБЕСЕН...ОТ МАКИТЕ С КОЛИЧКИТЕ...ШЕ ПОМАГАМЕ У ПРОЦЕСИЯТА...!

420

12

преди 11 години

До ТаняДетските бяха по 5лв. за първо и 15лв. за второ дете.Но 5лв. бяха=на 50лв. сега.И тогава нямаше толкова НЕКЪДЪРЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.Само ПАРТИЯТА БЕШЕ ТПЛКОВА НАГЛА,КРАДЛИВА И НЕКАДЪРНА КАКТО Е СЕГА.