73

Анонимен

преди 11 години

79 кой ти дава право и за какво се мислиш че да определяш кое е народ и кое не , нещастнико.

72

Анонимен

преди 11 години

lдо 62 - *** - гой е точно *** - така че не пискай - всяка една религия отрича и назовава друговерците и ги нарича неверници-*** -гой итн - какво убидно има -неверник ---- нещо друго е *** !!?? Такива нещастници като тебе убиждат хората с друго вероизповедание !! И как не можете да разберете - еврей това е само ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ - не народ !!!!!!!!! има Израелски народ - Български народ и тн !!??

71

?!?

преди 11 години

Само на мен ли ми се струва,че Плевнелиев на тая снимка стои сякаш има к*р в г*з* ?Много лиже тоя,мн *** лиже плевнята.

70

Нагледци са тея

преди 11 години

Нагли евреи

69

Анонимен

преди 11 години

беден и гладен евреин да сте виждали ?след войната направиха си държава от постинята рай за няколко години .най богатите хора на света са евреи но евреите много са страдали обикновените хора -през втората световна война -Германка от кожата на евреика си направила корица за книгата си.хитлер е с евреиска кръв -само ще кажа едно дяволска работа.тези убити еврии в Бургас бог да ги прости -дано се намери и накаже убица защотото така е справедливо.

68

Анонимен

преди 11 години

потърсете в гугъл: КАКВО СА НАПРАВИЛИ ЕВРЕИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.И ще разберете за всичките мизерии, които са ни сторили. На кого дължил турското робство и кой заедно с турците ни е мачкал 500 години.За какво да сме им "благодарни".Ще разберете, защо евреите нямат място в България. Евреин в управлението на държавата никога няма да мисли за българския род. А само за личните си и еврейски цели.България трябва да се управлява само от българи.

67

до 72

преди 11 години

Мазно, мазно и хлъзгаво. типичен еврейски стил, когато е на тясно или иска да изпързаля някого.Тигъра се снишава преди да нападне, а евреини става много мазен, преди да измами някого или когато го лъже.Много сте прозрачни. Вие в България нямате лоби, не се заблуждавай.Правите каквото си искате, само защото сме под американска окупация и американците ви позволяват това. Но в момента, когато америката се спомине и ви отсвирят, а те са готови да ви жертват, тогава ще бъдете окончателно изритани.

66

до 53

преди 11 години

Еврейче, колко пъти трябва да ти се повтаря да не ни лъжеш. Признак на простотия е и лошо възпитание. За вас, евреите мож и да е нормално. Но за нас, българите не е хич нормално. Разкарай се с мир в Израел, нямате място в България.А плевелиев ако обещава да целува еврейски д.ници, да си ги целува сам. Ако толкова му харесват евреите, да ходи да живее в Израел.

65

брат МУ на винету

преди 11 години

СКОРО,СКОРО ,КОЛКО ДА Е СКОРО

64

Палестина

преди 11 години

Статията не посочва,че президентът е планирал и среща с Махмуд Абас,който призова Общото събрание да гласува за свободна от ционистка окупация Палестина след американските избори.

63

а !

преди 11 години

Евреите са хората които са намерили разликата между справедливоста и разума. Те са успоредни и е вредно когато имат допирни точки

62

до 62

преди 11 години

Много често в събота и празниците им религиозните евреи като че ли със "съжаление" казват, На гоите е позволено да работят но на нас богоизбраните е забранено. На тях Бог ще им прости че в събота работят но на нас не!Гой е всичко живо на света включително и животните с изключение само на евреите които служат на Бога и пазят законите му.Толкова да не им вярвам на тези евреи ! Те са най образованите, умни и богати *** на света. Не ги обичам но им свалям шапка

61

Анонимен

преди 11 години

Смешници. израелци със смях и съжаление гледат на българите.Беднотия, Мафиотски правителства и мизерия. Заспал народ с робско съзнание. Последните ни похитители ще са ***

60

вечеринка

преди 11 години

Президентът ще вечеря с Ш.Перес,който при неотдавнаща среща с равин Овадия Йосеф(духовен лидер на политическата партия Шас)нарече Ахмадинеджад"модерен Хаман".Равинът е известен пък с изказването си,че"Гоим са родени само за да ни служат.Без нас те нямат място в света-само да служат на Хората на Израел".

59

koko_shanel

преди 11 години

А бе какво постоянно му отразявате всяка крачка на ***?! Стига ходил и говорил пълни глупости - вече ми писна да чета за тоя Израел! И да престане да даваш кухи и празни обещания!

58

Анонимен

преди 11 години

Израел, НАТО и ЕС беля си хванаха с нас. Процеси неподлежащи на човешка логиката, колкото и да искат и нас да вкарат в кюпа. Днес Иво Инджев каза, че щом си влезнал в даден съюз трябва да си съпричастен към политиката му. Правете си сами изводите къде сме навряни и какво предстои.

57

А дали...

преди 11 години

Чудя се дали президента ще си тури кипа и ще ходи на стената и дали Нетаняху ако посети ще отиде в българска църква?Христос разбира се не е бил евреин,защото днешната религия юдаизъм е кабала и талмуд,а не Закона на древните израилтяни,които и биологически не са били руски и европейски ционистки хазари поталмудчени през вековете,затова сигурно няма,ама и президента не е евреин мисля,ще видим.

56

Анонимен

преди 11 години

след век ще има резултати,за нищо не ни бива

55

Анонимен

преди 11 години

Mein Gruppenfuehrer недей така , не ходиш ли на църква или само като се налочеш по Великден, сто пъти съм ти казал не използвай турцизми , нали не си турчин .

54

До неразбралите

преди 11 години

При "инспектор" Гешев евреите в БГ бяха по-кротки като че ли!