101

Анонимен

преди 11 години

koi darji 60000 hilqdi vav ofis

100

ТЛФ

преди 11 години

До asen30мин. Асенка.То май и им се спинка на горките

99

Lekoatlet

преди 11 години

До asenТака като ги гледам...Залагам на 10 минути :)

98

Гошо

преди 11 години

Крадците викат дръж те крадците,какъв абсурд,малко са откраднали от тези кръвопийци..........

97

Анонимен

преди 11 години

Банките крадели от народа? Ха ха ха. Вие знаете ли какво е кражба? Банките са необходимост. Нима те са виновни че сте взели кредити? Най-лесния начин за печелене на пари е банката. Престъпността ще се увеличава. Нещата ще стават все по зле. Това начина за постигане на комунизъм. Демокрацията е част от пътя към комунизма. Ще го преодолеем.

96

Анонимен

преди 11 години

Е до там я стигнахме -крадец ограбил по-голям крадец --явно ножа е опрял до кокала

95

asen

преди 11 години

А двете полицайки на снимката за колко ли бягат 100 метра?

94

Ебачов

преди 11 години

еми аз ги видях ама бяха с едни каски като на катаджийте и след това ги отнесаха в един друг офис и ги предадаха на портиера .аз със скрита камера ги проследих и знам кой са Това е братовчед по линия на лелята на Цветанов този където открадна милион и половина той се предеде за да го хванат за к.....а Майка ви гербаджийска грозна Фидосовска>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

93

На дали

преди 11 години

Още толкова да им откраднат дано!!!! Де*елосерковци!!!!

92

продължението

преди 11 години

... а някъде далеко в един офис под портрета на Левски, на една маса едни пари напускат джоба на едър банкер и влизат в новото сако на един държавник, за да може утре заплатата ви от 320 лева да се обложи с още данъци, а внуците ви да получат 220 лева от Бюрото по труда карайки курс за градинари или строители в Израел... България - приказка без край!

91

разказче

преди 11 години

вие сте на 65 години - взимате 320 лева заплата и сте изяли работното място на някой 20годишен младеж, който въпреки семестъра си от 500 лева е готов за същите пари да върши същата работа. докато размишлявате за болката в кръста си.. - то се случва, две лица на 25+ години влизат с каски и вадят пистолети! болката в кръста изчезва, а пред очите ви минават образите на двамата ви внуци и 320-те лева.. вие лягате кротко на земята и не пречите на младежта на прехода да си свърши работата..

90

Анонимен

преди 11 години

Пичовете на снимките, дето вземат отпечатъци от пръсти от входната врата, просто къртят миФки...ми познай колко хора са си оставили отпечатъците там :)))

89

....

преди 11 години

До ТапанарТапир си ти, поинтересувай се малко и тогава говори

88

БНТ,НТ,БТВ

преди 11 години

В България няма престъпност,вече е овладяна благодарение на управлението на държавата под ръководството на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.Народа благоденства под мъдрото ръководство на министър председателя Бойко Борисов.А сега сериозно -защо вечер по новините тези имена се споменават поне 5-6 пъти.Искат да ни ги втълпят в главите ли,белким ги заобичаме до живот.

87

versaux

преди 11 години

От безпаричие и липса на работа народът вече превъртя !Няма да се очудя ако напраят опит да оберат трезора на БНБ !

86

АНОНИМНА

преди 11 години

До Анонимен /Да ама ти ако си такъв Ат, ще работиш ли 9 ч. за 250-300 лв?

85

неволята

преди 11 години

Мъкааа...мъкааа...Когато крадци крадът от КРАДЦИТЕ !!!

84

Служител

преди 11 години

Ей шефа изгоре с една месечна заплата.

83

Кокошката или ...

преди 11 години

Чак си задавам въпроса, а застрахователите кой ги застрахова от такива събития ? Или те толкова много са на печалба, че няма нужда от застраховка. Муха ги ухапала с 60 000 лв.

82

ап.

преди 11 години

Абе ненормалници скапани - това ли е решението да започнем да обираме банки- *** как може да се радвате ???? това ли е решение????? Защо не протестирате срущу корумпираното управление ??? само си седите и по форумите пишете - мишоци такива!!! ако вие сте в тази банка и стане обир и ви вземат за заложници - после ще ревете нали ???