62

анонимен

преди 11 години

"Дължим това на демократичното световно семейство" ..Кое дължим-атентата ли?

61

Анонимен

преди 11 години

В предстояща война се оказваме с Евреите от едната страна на барикадата!

60

к. станев - ст.з.

преди 11 години

До zingaroсигурно ще искат войници за евентуална война затова го викат задай си въпроса защо не се срещат с някой политик от богата държава

59

zingaro

преди 11 години

Г-н Перес е показал задълбочени познания относно развитието на страната ни. Плевнелиев хубаво го е поканил, но надали колегата му ще приеме. По правило на подобни визити отива този, който ще иска нещо, който търси изгода, а на този етап Израел надали ще опрат до нас за взаимно сътрудничество. Ето защо се чудя какъв е смисъла да се пилеят огроми суми по такива делегации. Дано Плевнелиев избие вложените в него милиони.

58

к. станев - ст.з.

преди 11 години

КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА СЕЛО КОИЛОВЦИ КАКВО Е СТАНАЛО ТАМ ЗАЩО ИМА ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ПАРАШУТИСТИ БИТИ ОТ БЪЛГАРСКИ СЕЛЯНИ И ЗАЩО САМО ВЕСТНИК ПРЕСА ПИШЕ ЗА ТОВА

57

нямат СРАМ

преди 11 години

За кой път сте в Израел бе, *** от ГРОБ, колко пъти и в Турция ходихте ?!?!Мръсни гадове продажни, вие Българи ли сте или сте безлични политически ку*ври, само дето в нашия *** ще ни го вкарат тия 2 ''държави''. Гражданска война и чистка на МС и техните семейства от Костов през Първанов и серГЕЯ и накрая Боко на печени тиквички !!!!!!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 11 години

Като гледах репортажа на БНТ отново останах с впечатлението че Българското знаме не беше изгладено ами смачкано, виждаше се че еврейте нямат истински респект към България. Същото лошо впечатление ми направи и когато Борисов беше там преди-тогава пак знамето ни беше смачкано, все едно току що извадено от съндъците.

55

Анонимен

преди 11 години

Добре че този човек се изказва от време на време, за да се развеселявам...

54

Лонсдейл

преди 11 години

Росен работи най-много за разрешаването на казуса с атентата в Бургас, Той даже не спи по цели нощи, за да умува как самият той да помогне на разследването. Чудно ми е този вярвам ли си като говори такива глупости.

53

haha

преди 11 години

"демократичното световно семейство" - е тва е новият словесен хит минус едно !!ка пъ ги раждат на тоя човек речите, че все иху аху се получава не знам

52

дърт милиционер

преди 11 години

Абе този шамшал....не му ли омръзна да дрънка щуротии ? Този *** е по *** и от Зелю Зелев....Голям срам за пропадналата ни нация....Този акт ще си остане така и не разкрит...Някога преди 10.10.89г. се работеше здраво , имаше солиден агентурен апарат , 99% беше разкриваемоста на престъпноста...а сега ? Корупцията се е просмукала до най ниски нива в системата. Голям срам ! Ех къде си др.Т.Живков...живи да ни оплачеш....................

51

мърша долна

преди 11 години

Плевнята е скапан изедник, *** , дупедавец, нищожество! Дано да е усетил вкуса на еврейския пенисс! Поне тази работа мисля, че я е свършил!

50

Анонимен

преди 11 години

Аз работа не виждам ,но наградите и премиите за въпросната "работа" вече стартираха. До момента са наградени лекарите и някои полицаи. Какво ли още ще последва??!

49

Анонимен

преди 11 години

Номера не мина , Знаете си кой го е подготвил и спряхте "разследването " . Тоес евреите го спряха , щото не мина номера пред Обама.

48

Анонимен

преди 11 години

Колко пъти ще каже , че работят - тоя мазник.Нас не ни интересува , че си направихте опит да обвините друг и номера не мина ?

47

Анонимен

преди 11 години

Бе скрий се *** , че ни прилошава от вашия атентат.Работите денонощно, Що не работите за българско производство и да си подобрим живота . Що не работите за Българите ?

46

ЕС

преди 11 години

Тоя атентат е ...,лека репетицийка , със силата на ПИРАТКА !

45

НАЛИ!

преди 11 години

Много лилава статия ....!

44

Гого от Варна

преди 11 години

Аз лично допускам и версията, че атентатът е просто отвличаща маневра за да не се чуе нищо за позорние евродоклад на тема правосъдие и сигурност. Нищо чудно да са го спретнали местни другари, за да съберат вниманието на медиите и населението. Виновните няма да бъдат намерени. Просто са пратили един *** да занесе една чанта до автобуса и са го взривили с нея. Сега същият този *** е "терорист - камикадзе".

43

Уплашен

преди 11 години

Атентаторите ще ни хващат по бели *** още дълго време!