14

хахаха

преди 11 години

Наско РАЕВ,ПОТЕН кат .....овен,се изказа,долен предател на отбора ,дето го направи човек-аве,ей,кой е мъжа у вас-ТИ или ИСТЕРИЧНАТА *** мумия,дет я плякаха всички *** в Лувски?

13

Анонимен

преди 11 години

Легендата на Подуене Наско Сираков. Това е играча, който премина в Славия, и показа на сините привърженици голият си дирн*к, който е единствената светлина за подуенци.Прав е, че двата отбора са много слаби.

12

BAY PANDEL

преди 11 години

EY NASKO, A TVOQ MARTAVEC NEMA KOY DA SABUDI. DA MU MISLI ILIANKA

11

Мишок

преди 11 години

Нито съм за Левски, нито за ЦСКА, но гледах мача, защото жена ми ми направи салата и ми наля ракия, но вие на това футбол ли му викате? Баси пародията на мач, силно бях разочарован от нивото на игра и на двата отбора, а и погледнете ги в еврозоните какво правят... падаме от безизвестни отбори и все съдиите ни ощетили ай моля ви се ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ В БЪЛГАРИЯ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, алкохолици и хрантутници... МАМИНИ СИНЧЕТА.... Има изключения по-принцип и дано скоро избягат от БГ футбола....

10

Анонимен

преди 11 години

Верно е че ЛЕВСКИ съживи мъртвец. Тия червени *** дето ядат МУРИ, за тях най-големия успех е измъчена победа с/у ЛЕВСКИ, все съдийте им виновни и БФС и правителството, Левски така играл от над 20 години - ХАХАХА, АМИ ВИЕ КАКВО СТЕ ИГРАЛИ ТОГАВА, СЛЕД КАТО ЛЕВСКИ ви би за тия 20 години със 7:1, и 5:0, и ви направи 9 поредни победи!?

9

9689

преди 11 години

Не вземайте акъл от този гъзар.

8

мм

преди 11 години

Наско, не беше слаба играта на Левски. Те така си играят вече над 20 години. Липсваше ви съдийската подкрепа. Имаше я,но се оказа недостатъчна.Ако играехте в Европа Левски трябваше да завърши мача с 9 човека.Ех какви времена бяха по твое време в Левски.По няколко дузпи на мач.Голове на Гонзо след очевадни нарушения.Отменени чисти голове на противниците за засада или незнайно за какво.така 20 години разбихте футбола в България. Последната една година, "отбора на народа" позагуби някой мач.

7

Илияна

преди 11 години

Насе, налей по едно и стига словоблудствал!

6

Анонимен

преди 11 години

Много ме кефи тая снимка на Педераско. Как се е препотил. Все едно е играл кючек с Плешо.

5

гном

преди 11 години

Ама гос'ин Сираков, вие да не сте мислели,че Уе ще вземе мача?!Bitch,please :D

4

Анонимен

преди 11 години

Не сте съживили мъртвец, "мъртвецът" ви опъна. Крави некрофили.

3

red

преди 11 години

Единственият български футболист с 4 имена: Наско Сираков П......т П......т :)

2

НАС.КО

преди 11 години

НАСКО, НИЕ ОТ ЦСКА НЕ ПРИРАВНЯВАМЕ ТОВА ДЕРБИ С ФИНАЛ ОТ ШЛ, ТАКА, КАКТО ВИЕ ГО ПРАВИТЕ. В ТОЗИ СМИСЪЛ ЕДВА ЛИ ЩЕ НИ ОКАЖЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВО ВЛИЯНИЕ. ТОВА Е ПРОСТО ЕДИН МАЧ С ОТБОРА ОТ ОБОРА.

1

Анонимен

преди 11 години

Какво се занимаваш с футбола бе?!Ходи да бракониерстваш в Лудогорието!