231

СТАТИСТИК

преди 11 години

АЙДЕ И НА ТОЯ МУ НАМЕРИХА ЦАКАТА БРАВО ГОСПОДА ДЖАНДАРИ НЯМАТЕ РАВНИНИЩО НОВО НЕ СМЕ ВИ НАУЧИЛИ,НО И НИЩО СТАРО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ

230

Анонимен

преди 11 години

браво е мислител всяка 2 мутра взе да става политик

229

aнонимен

преди 11 години

Нали Той,беше помолен да купи Локомотив Пловдив,и сам каза,че и друг път е купувал неща които не му трябват,защото ако не си със нас,идват Качулките,НАП и т.н.,така,че каквото му свирят това,ще играе

228

Анонимен

преди 11 години

Do vsqko prosto syshtestvo da zastane pone oshte edno...

227

Анонимен

преди 11 години

Магарешки ще се коалира с когото му кажат от *** .Накрая ще дойде пъдаря и всички ще отнесат магарешкия.....слонския.

226

Анонимен

преди 11 години

Марешки щял да се коалира с ГЕРБ, защото хората ги харесвалиЗаложил си на куц кон аптекарю.

225

Анонимен

преди 11 години

Магарешки ще се коалира с когото му кажат от ***

224

от Варна

преди 11 години

е, сега вече със сигурност няма да управляват ГЕРБ...този нагляр само ако беше малко по-умен щеше да разбере колко е ***!

223

Анонимен

преди 11 години

МУТРА-МИЛИЦИОНЕР, МУТРА-МИЛИЦИОНЕР- ТАКА Е ПОДРЕДЕНА КОАЛИЦИЯТА !

222

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЕ УЧУДВАМ- МАРЕШКИ Е ***, *** Е ГРУПИРОВКА НА БОЙКО- ПЪЗЕЛЪТ СИ Е ПОДРЕДЕН. ОСТАВА И ОНЗИ С ОБРЪЧИТЕ И ПОРЦИИТЕ .

221

Анонимен

преди 11 години

КАКВА МИЛА КАРТИНКА- БОЙКО, ДО НЕГО ЯНЕТО, ДО НЕГО ДОГАН , ДО НЕГО- МАРЕШКИ. СИТЕ БАНДИТИ И ПРОСТАЦИ НА ЕДНО МЯСТО !

220

Анонимен

преди 11 години

Тая мутра какво разбира от държавно управление, че се кандидатира за влизане във властта. Какъв капацитет е този? Професор ли е, академик ли е и в коя област? Защо си мисли, че да пере пари на варненската групировка *** и да ръководи държава е едно и също. В държавата освен финанси има здравеопазване, наука, култура, образование, външна и вътрешна сигурност, правосъдие, транспорт и т. н. Ако всеки зарзаватчия, амбулантен търговец, управител на аптека вземе да се разпорежда със съдбите на 7 млн

219

Анонимен

преди 11 години

Пладнешки направо да кандидатства за членство в ГЕРБ, идеално пасва на крадливия профил на партията.

218

Анонимен

преди 11 години

Това простотията и алчността са като вятъра. Нищо не ги спира. След като има над 500 аптеки /по доста неактуални вече данни/, какво още иска. Да събуе цървулите на просяка ли? Не ми го побира здравия разум. Този бандит колко смята че ще живее. За него с многото пари не важат ли физиологичните закони. Тоя *** с тая *** мутра да не се мисли за безсмъртен. Боже пази България от такива гангстери като този от снимката. Нима народа е толкова грешен, че заслужава такива да го управляват.

217

Анонимен

преди 11 години

ама и той дори бяга от Кунева, смятайте колко е диоскредитирана

216

123"$

преди 11 години

Какво ли не прави един човек да стане известен,жалко,че все пак се намериха варненци да повярват ,че той ще бъде новото прозрачно управление на града, а после се оказа поредната играчка на човек купувал всякакви неща, който просто не му трябват! Жалко, ако и той се окаже след време ненужната играчка на някой !

215

Варненец

преди 11 години

Този "кръв просра" само и само да се докопа до властта.Истинска "властитутка" .Бойко как не разбира ,че коалиране с такива като яне (съзнателно с малка буква)и този му носят негативи ,а не политически ползи.

214

DD

преди 11 години

До НН , ти сигурно можеш да си позволиш да бойкотираш аптеките му - захранен с червени парици. Как да ги бойкотира майка ми с 167 лв./ апропо с 36 г. стаж/ пенсия, като всяка стотинчица и е ценна?

213

Анонимен

преди 11 години

От стар комунистВижте пост 217,ето за това си мечтаят от БСП,затова набързо са сложили 10 бр зелени палци.Мечтая БСП да вземе власта и да се прекръсти на БКП!Ръководна роля на БКП,всички останали забрана и в Белене!Другарят Станишев генерален секретар на БКП и на Коминтерна,макар че тия отПЕС-а се опитаха да ни го откраднат .Излизане в чужбина-само в Русия.Всички *** по 3 години в армията!Още със раждане децата да се кръщават със сърп и чук.Да се забранят джиесеми,компютри и интернет!Ромилунгите в строителни войски!Всеки месец по 10 съботника,всеки ден по 12 часа работа.Да няма безработни да се шляят,работа за всички дори и по 2 лв на ден.Всеки дошъл от селата обратно на село,оземляване със 4-500 декара и да произвеждат храни!Чудя се само какво да правим с нашите братя червени капиталисти,но един другар предлага да кажем че са били под прикритие в тила на врага,само не знам дали ще са съгласни да върнат парите?!

212

kikka

преди 11 години

Марешки много ми напомня за мухата, която видяла, че подковават коня, та и тя вдигнала крак. Ама няма да стане неговата работа, байовото! Поне малко ум и красноречие да имаше, та да омае публиката, но природата е била скъперница към него и дори това не му е дала. Само купища мръсни пари, които сега човекът се чуди по какъв начин да изпере и инвестира в някой печеливш бизнес, достъпен само за хора от властта. Дори мисис свръхамбиция, г-жа Кунева, нагушила сума топли кресла и шефски позиции благодарение на това, че е участвала навремето в проектите на ЦК на БКП, го превъзхожда стократно!