450

Kuro

преди 11 години

Само НФОБ

449

Бай Тошо

преди 11 години

Докога меки китки ? Доган ги чака на гара разпределителна !

448

стар комунист

преди 11 години

Мечтая БСП да вземе власта и да се прекръсти на БКП!Ръководна роля на БКП,всички останали забрана и в Белене!Другарят Станишев генерален секретар на БКП и на Коминтерна,макар че тия отПЕС-а се опитаха да ни го откраднат .Излизане в чужбина-само в Русия.Всички *** по 3 години в армията!Още със раждане децата да се кръщават със сърп и чук.Да се забранят джиесеми,компютри и интернет!Ромилунгите в строителни войски!Всеки месец по 10 съботника,всеки ден по 12 часа работа.Да няма безработни да се шляят,работа за всички дори и по 2 лв на ден.Всеки дошъл от селата обратно на село,оземляване със 4-500 декара и да произвеждат храни!Чудя се само какво да правим с нашите братя червени капиталисти,но един другар предлага да кажем че са били под прикритие в тила на врага,само не знам дали ще са съгласни да върнат парите?!

447

Анонимен

преди 11 години

Другарю Станишев, къде отиде разликата между 45 милиона евро, колкото струва оборудването от Сименс за личните документи и 116 милиона евро, колкото плати за него българската държава. Защо повече от половината оборудване спря да работи в първите 6 месеца и се извика километрични опашки пред МВР, както по времето на социализма за захар и олио ?***, забравихте ли опашките и нямането през социализма?

446

П.Петров

преди 11 години

За мен е много по-важно да гласувам за някой, който няма да се коалира с БСП по никакъв повод.За всички нещастия на България за последните 70години са виновни комунистите!Няма значение под какво име и под каква партия ще се запишат, комунистите си остават алчни, крадливи и мързеливи терористи, които паразитират на гърба на народа !Къде е комунизма, който обещаваха? Видяхме само терор и неизпълнени обещания!Долу комунистите ! Предателите заслужават само едно !

445

СТАНИШ

преди 11 години

НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ ,А НЕ ГЕЙОВЕ. БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ КОИТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С ***. А ТАКЪВ ФИЛМ СМЕ ГЛЕДАЛИ И НИ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СОЛЕНО. ЕДИН *** РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. КАК И ЗАЩО ГО ДОПУСНАХМЕ ТОАВА. ДАНО НИКОГА НЕ ДОПУСНЕМ ОТНОВО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. А ИНДИКАЦИИ ЗА ТАКАВА "ЛЮБОВ" ПО ИНТЕРЕСИ ОТНОВО ИМА. ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ .

444

само БСП

преди 11 години

Гласувайте за Станишев.Обещаваме всичко евтино!Ако лошите Капиталисти вдигнат цените ние ще ви дадем парички,за цели четири години!

443

лимонад

преди 11 години

в коментара на станишев - ПЕС - е кучето нали ? добър пример е дал!

442

Анонимен

преди 11 години

"Божидар Димитров: От ДПС в Кърджали да вдигнат паметник на Явер паша!" ---> ТОВА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ НА БСП /БКП/ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ.

441

до San

преди 11 години

А защо му спряха на Станишко еврофондовете ? Сега вече щяхме да имаме магистрала и свободни пари за пенсии....А защо не сложи подписчето за Белене ? Сега вече щяхме да я строим централата.....Сложни въпросчета ли ти задавам ?

440

Цветелин

преди 11 години

Остана ли нормален човек, който още да вярва на Станишев? Тя, цялата им партия е нелигитимна . Идеологията на БКП беше обявена за античовешка, а те се фукат ,че са нейни наследници. Доносници !

439

Анонимен

преди 11 години

НИКОГА В КОАЛИЦИЯ С ЕТ"ГЕРБ-ГРОБ"

438

San

преди 11 години

Наистина станишевци управляваха много по-добре. През мандата си направиха няколко индексации на заплати и пенсии, тавана на пенсията от 500 на 700 лв, 100 % на минимална раб запл, всяка година 13 заплата и пенсия, нормален стандарт и безработица. Никога не посегнаха и не окрадоха спестяванията на хората и парите от детските касички за разлика от тия обирджии. Убеден съм, че следващото управление е на БСП и на тия разсипници ще им се потърси отговорност.

437

Анонимен

преди 11 години

С две ръце за Меди Доган, но никога повече за милиционери и комунисти. Докараха ни за 3 години и половина до последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.

436

Анонимен

преди 11 години

Само БСП е алтернативата и силата, което ще омете тия комунисти от власт завинаги.

435

Спонги

преди 11 години

Марешки вече си призна. Цтанишев, няма страшно, признай си и ти.

434

Релакс

преди 11 години

Коментатрите , не се напъвайте толкова щото след няма и 8-9 месеца ще видите как ще се прегърнат ГЕРБ и БСП ,та и ДПС ще се присламчи при тех , та и Кунева.За справка ви припомням кво се случи 2006-та. Напъва се Сергейчо,напъва се и като виде,че стигна до герана и може жаден да остане се прегърна с Царя и Доган. И сега това ще стане.За спрвка вижте в Сливен какво се случва : кмета е уж от БСП ,група 10-12 човека също ,ама се коалираха с ГРЕБ за по-сигурно и сега ще има да си делкат на воля

433

Анонимен

преди 11 години

648А сега порциите ги разпределя един Зеленчук Плодков..........И ако преди имаше за всички то сега порциите се разпределят между Котараците,Стенли,Цуцолина,Пашата и още двама-трима.Добре ли ти е така ***?

432

Анонимен

преди 11 години

Малкия и среден бизнес е сринат от такива *** като Костов,Станишеви,и се довършва от ББ !!ДА НИ Е ЧЕСТИТО !!!!!

431

Анонимен

преди 11 години

Тия не спряха да тръбят,а да ги видим като спечелят изборите-какви ще ги изберат-братята Галеви отново ще се върнат в Държавата на мафията.