1706

valentin.hristov.712

преди 11 години

ot Valentin:Momcheta sladki cicani ako i skate grajdanska voina nie koito sme nqkade po sveta shte se varnem v bg za da vi nastanim na mqstoto vi!

1705

Анонимен

преди 11 години

neka da se obarna kam tezi tri momcheta.. nedugavi cherni neka tqhnata maika da si gi pribere ot tam ot kadeto gi e izvadila i nikoga poveche da ne posqgat na bg.

1704

Анти Расист

преди 11 години

Най мразим ***,*** и расисти!

1703

отвратен

преди 11 години

***, расисти с отхапани мозъци! За всички вас с гнусните си коментари трябва съд и даа ви вкарат в дрънголника.Вие сте животни!

1702

Анонимен

преди 11 години

Според мен проблема е, че образованието никакво го няма. Обзавеждат наред кабинетите по история с потртрети и все същите очукани библиотеки и столове. Така едва ли могат да повдигат самочувствието на такива младежи, които явно не са учили история, нито ги интрересува нещо. Освен фолкпевеците и колите разбира са. Моя съвет е да не закачат портрети на национални герой в такива квартали. Които иска да разбере нещо, да си прочете. Така само се стига до подобни провокации.

1701

демократ

преди 11 години

ДНЕС БГ. имам една молба , покажете моля ви снимката с балгар4ето кадето поругава една светиня НА БГ. моля ви ..ИЛИ СЕГА С ТАЗИ СТАТИЯ НАСАЖДАТЕ ОМРАЗА..

1700

Велес

преди 11 години

Нация от плямпала.Това е точната формулировка.И ще се обоснова.Понеже всеки минава по последната страница на коментарите,и пуска по едно плюсче или минусче,в зависимост от разбиранията и умствения си багаж,може със сравнително голяма точност да се определи броя хора,прочели и коментирали темата.Тук например коментиращите са около 200-210 човека.Коментарите са 2162 Значи,средно по 10 коментара!А някои са коментирали по 1-2 пъти.Значи други са правили по 50!Заглавието"Интернет полудя:"не е верен

1699

Бял

преди 11 години

До nenkin *** ТИ ДА МЪЛЧИШ.

1698

nenkin

преди 11 години

tova che sa romi, niama nishto obshto s gavrata, i bulgari mojeha da go napraviat ,,, prosto provokacia, koiato dobre obslujva Ataka, i prochie ,,,

1697

Саня

преди 11 години

Никога до сега не съм била расист.Но след това и след поведението на онези така наречени общински съветници в Кърджали започвам да се замислям.И стига вече с тези права на малцинствата .В тази държава има общи права за всички.Всички да си плащат тока и водата ,билета в градския транспорт и данъците..Който не прави това и не признава тази държава за своя ДА СИ НАМЕРИ ДРУГА,където да го търпят да краде,убива и поругава,да му плащат тока ,водата,лечението - без никога да е работил за това.

1696

отвратен

преди 11 години

За циганчетата и глупавият им майтап не знам! Обаче прочетох такива коментари от всякакви расистки скотове, които са милион пъти по-долнопробни *** и от най-черния ***. С нищо не са по-добри от ония ***, дето убиха американския посланик заради някакъв глупав филм. Такива профани, се оказа че си имаме и у нас.

1695

Анонимен

преди 11 години

Бой на наглите,безпросветни ***!Имали успех 4.50 по какво,бе така наречени български учители!?!?Това е резултатът от вашето "образование",защото и вие сте толкова безпросветни и нагли,като тях,но не ви ипука!!!Те са ваши проезведения!!!

1694

ББ-Няма да кажалоша

преди 11 години

На изборите миналата есен, *** масово гласуваха за Герб.- 100% в Пловдив за Герб, 100% в София и "само" 96, 4% във Варна. Гласували са така, защото на техните тартори и барони е било казано, че, ако не гласуват за Герб, полицията няма да ги пази и гетата им ще бъдат запалени като в Катуница. Цар Киро лично от Борисов е приет за член на Герб, партията на сина му е в съюз с Герб. На въпрос в БТВ за *** престъпност, Б.Борисов каза: " Няма да ме накарате да кажа лоша дума срещу тези хора

1693

Castor

преди 11 години

По душа съм демократичен но *** са доказали, че само бой ги оправя. Те не са като другите хора, те не искат да се интегрират!!!

1692

някой си

преди 11 години

Въвеждане на модела на т.нар. грамотна и осъзната раждаемост или за 3-то и нагоре дете, детски и други социални плащания само за родители с мин. средно образование. Ако не се ограничи бясната раждаемост на ***, ще се стигне до точка, когато социалната система ще се срути и престъпността ще стигне екстремни стойности. Неминуемо това ще доведе то сблъсаци и псевдо гражданска война, но война по оста ***-нецигани/. М-р Тотю Младенов- имаш една година?!!!

1691

boo

преди 11 години

Скопете ги тези ***.

1690

до 2224

преди 11 години

Че защо да взимат отношение ?! Нали не е 'сгафил' някой като Станишев или Доган?... А това че нЕкви *** се гаврят с историята ни за тях (за ГЕРп) не е проблем -- нали утре същите тези *** или родата им ще гласуват наново за тях по познатата ни схема? Идват избори - не бива да се настройват етносите отрицателно...Боже, какъв цирк !

1689

Пабло

преди 11 години

Това е все едно да забраниш на тялото си да премахва вирусите,е как да се излекува този организъм?Ама ние търпим търпим и в един момент ще ни писне и ще стане катуница в оголемен размер.Тези не разбират,че си играят с огън,а този огън трудно се пали,но доста ще гори...

1688

Анонимен

преди 11 години

Все още никой от ГЕРБ не е взел отношение по въпроса. Това не са българи.

1687

Анонимен

преди 11 години

V ghetto, ghetto vsichki *** !!! Segregation!!! Apartheid !!!Kojto reshi da se adaptira kum bulgarskija jivot - da raboti, uchi, da e produktiven, molja, obache ako pravi provinenija - v ghettoto. Kakto s americanskite visi. Tam v obshti linii vtori shans njama. Ako te hvanat v izdynka - dovigdane. Kakuv e problemut da budem po - striktni i s *** ???