58

Анонимен

преди 11 години

Има замесени висши полицейски служители и за това истината няма да излезе наяве. Не и преди да им изрежем главите и побием на кол пред Дондуков 1.

57

Анонимен

преди 11 години

Mafiqta: Koito ne mulchi, umira.MVR: Koito ne mulchi, se samoubiva.

56

Do 64

преди 11 години

Ей блясъчко много филми си гледал бе *** не се избиват така 10 човека , спри си цифровата може да спреш да си фантазираш.

55

9194

преди 11 години

ЦОНОВСКИ Е ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО ВЪРШИ ВСИЧКИ МРЪСНИ ПОРЪЧКИ ! РАЗСЛЕДВАЙТЕ ГО ДО ДУПКА И ГО ДАЙТЕ НА СЪД ! КОЛКО МОАЙКИ Е РАЗПЛАКАЛ ТАЯ *** !

54

емигрант

преди 11 години

*** нямат ни съвест ни доблест,да убият детето за да прикриват някой или нещо

53

е,сега ще видим

преди 11 години

До За съжаление До За съжаление е, сега, като си назначиха вече техни съдий, ще видим какво ще направят! всъщност то вече се вижда - станало е 2пъти по-зле с тези съдий и прокурори - милиционери, назначени от герб

52

тоя па!

преди 11 години

До до 123

51

ЗА ГЛОК/15

преди 11 години

Едно въпросче.Та Стойчо ако е бил уж в безиходица и изведнъж там в колира се оказва с Глок с 15 патрона защо ме им пусна по един на всичките корифеи-прокурор,зам. на ГДБОП,две полицайчета и след това да слезе долу до двамата охраняващи в колата и на тя по един може и по два.Броители колко още има в пълнителя?И след това по живи по здраво през границата.И от там истината!Ето за това корифеуте са го самоУБИЛИ!

50

Анонимен

преди 11 години

da bese nekoi bandit, narko trafikant ili terorist da si kajem- *** im maikata na tia kaputi, a to?edno prekrasno dete, edno krasivo momi4e koeto e greelo vsekigo koito ia e poznaval...dolkova brutalni zastiti na sledovatelite, 4e na horata vse da ima se povrsta i da im se sere vseki pat kogato v talavizora se poiavi eni4ara ot GERB_STAPOda mrat GERB ot preiajdaneda mrat ot tejkite nakradeni tovari i da im se strutiat apartamentite i vilite varhu celata im zgan milicionerska

49

werti

преди 11 години

Нито едно убийство не е разкрито, или пък ако се разкрие извършителят - не получава заслужено наказание.Сестрите Белнейски, убитите с наръгване момчета пред дискотеката в Студентски град, Мирослава, Стоян Балтов, Ангел от Катуница, Денислав от Варна и мн. мн. други прекрасни деца. Боже, опази ни от държавата!

48

до 123

преди 11 години

ако бяха замесени полицаи, щяха ли да оставят родителите на Мирослава да получат писмо, в което тя два пъти пише, че е замесена полицията?! мислете малко, преди да дращите, колкото и да ви се иска да натъкмите фактите

47

до 55

преди 11 години

Защо съсипваш редовете ,....такава ни е цялата държава ,като тебе !

46

КАМЕРЪН ЗА ГЕРБ

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ ПАК ЛЪЖЕ. НАЧАЛОТО НА РЕЧТА НА КАМЕРЪН ДО МЕРКЕЛ. НЕ МИ ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ЗА ПРИМЕР.! НАПИШЕТЕ ТОВА В ТЪРСАЧКАТА И ЩЕ Я ПРОЧЕТЕТЕ! ЗАЩО НЯМА АМА НИТО ЕДНА ДОБРА ДУМА ЗА ГЕРБ И БОЙКО? МНОГО ТОЧНО И ЯСНО Е КАЗАНО ЧЕ ГЕРБ УБИВАТ НАРОДА СИ!Ако се вгледаме внимателно под булото на тези макроикономически показатели, то ние ще открием, че България е страната на мизерията, това е най-бедната страна в Европейския съюз, а и в голяма част от света. Освен това, е най-корумпираната държава в съюза. Не случайно, холандците са непреклонни и твърдо отказват да приемат българите в шенгенското пространство. Как може такава държава да ни бъде давана за пример? На България ли трябва да заприлича Европейският съюз, ако е така то ние начаса сме готови да го напуснем.Знаете ли, че голяма част от българските пенсионери живеят с малко над две евро на ден, че минималната заплата е малко над 6 евро на ден, като по-голямата част от работещите получават не повече от 10 евро на ден? Да и това е държава членка на Европейския съюз. Че една голяма част от населението, поради етническия си произход и липсата на каквато и да е адекватна политика е оставено да затъне в мизерия, неграмотност и тотална безперспективност. Тази част от населението живее при условия, които надали са били характерни и за живота през 18 век, но не само това, тази част от населението става все по-голяма като численост, с което проблемът относно бъдещото икономическо състояние на България се явява с все по-тъмни краски.И още: Населението на тази държава се топи по-бързо отколкото в държав, където се водят военни действия. За последните десет години, населението на България се е стопило с над един милион или близо 13%. Пенсионерите са близо една трета от цялото население и делът им ще се увеличава в бъдеще, като се има пред вид ниската раждаемост. Емиграцията също е отнела голяма част от трудосопособното, активно и интелигентно население на България. Неграмотността, липсата на образование и моралният упадък в тази страна се разпростират заплашително извън рамките на определена етническа група и обхващат цялото общество, което го прави неспособно да реагира на различни политически манипулации и фалшификации. Така ли трябва да изглежда средният европеец, за да бъде Европа стабилна и еврото спасено?

45

Спонги

преди 11 години

ББ е дал сакото си на химическо чистене и са му омачкали Оставката дето ч носи в джоба си. Боко напиши нова, моля ти се.

44

Никола

преди 11 години

Не казвайте, че полицията и съдът не работят... Проблемът е кой им е работодателя. А дали няма някой депутат/съдя друго "правоимащо" лице с афинитет към малки момичета? Защото и в Пазарджик много съмнително загинаха 2 сестри...

43

Анонимен

преди 11 години

Б Б и Цв Цв да си ходят на село да гледат прасета!

42

росен

преди 11 години

осенА къде е Берия

41

"СЛУЖИ И ЗАЩИТА

преди 11 години

До АнонименЖЕНА МИ Е ПСИХИАТЪР ТАКА,ЧЕ ТЕЗИ ТИ ГИ ПРИКАЗВАЙ В КРЪЧМАТА-ПАРТИИНИЯ КЛУБ,А ЗА БМВто ГО ЗНАМ ОТ ЗАМ ШЕВ НА ГЛАВНО СЛЕДСТВЕНО!!!ТАКА,ЧЕ ИНФОРМАЦИЯТА Е ОТ ПЪРВА РЪКА СПЕЦОВЕ-СОРИ др.ДЖАНДАР!!!ТАКИВА КАТО ТЕБ СЛЪНЧОГЛЕД "СПЕЦИАЛИСТИ" КОИТО ВИНАГИ УГАЖДАТ НА ВЛАСТТА СА ПО-ОПАСНИ И ОТ ОЛИГАРХИЯТА КОЯТО ГИ ПОЛЗУВА!!!

40

НИЕ

преди 11 години

Ккаво ли крие...,то е ясно----КОРУМПИРАНИ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ.....,ТОВА КРИЕ !

39

Анонимен

преди 11 години

Абе кво ни занимавате с тая ......