44

Stel

преди 11 години

До 52: Ти *** ли си или дяволско изчадие???

43

Умна

преди 11 години

Не се хващайте на въдицата. Тук явно един и същи пише от името на различни мъже. Явно е някакъв примитив, комплексар. Да духа супата.

42

КАСПАР

преди 11 години

Вие сте идйоти. Жената не се бие даже и с цвете.Тя е майка . сапруга. любовница.приятел и партн..р. Аз мисля така защото сам се реализирал и $$$$$$ стабилен. а Вие ниендерталците сте мишки и убити ***.,,,,,,,,

41

безообразие

преди 11 години

млади момичета тези *** мъже са само безполезни топки и никога не вярваите на мъж или момче говорещо за бои и насилие ,както казва един от коментарите удари ли веднъж тои не се спира,бягаите и не се обръщаите към такива същества.Помнета е бащи и маики отношението един към друг е равно на бъдещия син или дъщеря като съпруг или съпруга и от там и на поколението,основата във всичко е семеиството и родените в тях деца не са виновни за нищо ,децата когато се раждат не избират родителите си

40

Анонимен

преди 11 години

"Млади момичета мъж удари ли еди път ще повтори още един път и още и още,бягайте далече и се спасявайте животът е един и младостта е кратка."Няма къде да избяга от боя. Всяка ще си го получи боя под една или друга форма колкото и е писано бой. По добре да си го получи боя в семейството от мъжа.

39

Анонимен

преди 11 години

Аз съм забележил, че мойта като я бия по-често и тогава повече ме слуша и изпълнява каквото и казвам и ме гледа в очите, а като не я бия и почва да ми се прави на важна и да се офлянква. Затова боя е много важен в семейството, жената трябва да се бие редовно, а колко редовно зависи от самата жена. Ако е някоя добра жена може да се бие примерно само веднъж месечно ей така без причина просто за профилактика. Но има и проклети жени които трябва да се бият всяка седмица, дори и по два пъти на седмицата. А ако една жена трябва да се бие всеки ден, значи това вече е много проклета жена и по-добре човека да се разведе с нея. Боя е добро нещо за жената, защото изгражда в нея положителни качества като смирение, покорство и уважение към съпруга - качества които са много важни за развитието на жената.

38

Жена

преди 11 години

Млади момичета мъж удари ли еди път ще повтори още един път и още и още,бягайте далече и се спасявайте животът е един и младостта е кратка.

37

Добрата фея

преди 11 години

Преди години един скандинавец ме попита защо имало толкова много красиви, умни, добре възпитани жени в България, а пък мъжете... били точно обратното. Направило му впечатление на човека, беше прекарал към седмица в страната. Засрамих се заради българските мъже и нищо не можах да кажа тогава. Ако сега беше ме попитал щях да отговоря "Какви мъже ?". Щото например измежду писалите тук от мъжки пол видях само прасета.

36

БГ

преди 11 години

Тея са *** бе хора при тях това си е нормано.

35

ХТС

преди 11 години

Така че ако ви е яд на някой, погледнете се в огледалото и си разбийте собствената мутра, защото НИКОЙ ОСВЕН ВАС САМИТЕ НЕ Е ОТГОВОРЕН ЗА ЖИВОТА, КОЙТО ЖИВЕЕТЕ.ПОЕМЕТЕ СИ СОБСТВЕНАТА ОТГОВОРНОСТ, А НЕ СИ ИЗЛИВАЙТЕ ПОМИЙТЕ ВЪРХУ ЖЕНИТЕ, ДЕЦАТА И КОЙТО СВАРИТЕ.

34

ХТС

преди 11 години

Истината е че скапаните български мъже не могат да се реализират като такива, нямат самочувствие и пари, озлобяват се и накрая жените го отнасят.Пред шефовете дето ги експлоатират не могат да кажат гък, обаче пред жените си са много смели.Един реализиран, със самочувствие и удовлетворен от живота си човек, никога няма да прибегне до насилие.Просто няма толкова натрупана злоба и яд, които трябва да излее навън.

33

Анонимен

преди 11 години

Евала на бащай как и е пръснал п*****а, че даже и на приятелите си я е пуснал

32

Внимание!

преди 11 години

Няма ли *** да селектира ненормалниците, които не само че тормозят и бият, но и обменят опит тук?! Ако някой беше написал нещо против Бойко, веднага щяха да го цензурират. Ама щом "мъжкарите" си говорят по мъжки, никой не ги закача. Нещастници, които имат нужда да тормозят и унижават, за да се чувстват важни. Майки не сте ли имали?

31

Do Stavri

преди 11 години

До СтавриIzverg

30

Ставри

преди 11 години

Аз не съм такъв изверг, че да я бия мойта. Има си хуманни начини. Например я карам да прави лицеви опори и броя три за една. Или пък като ходим на риба с приятели и след това като чисти рибата преди да я изпържи и ни сложи да обядваме, я карам да яде суровите опашки и вътрешностите на рибата. Това е за да им е весело на моите приятели и да видят какво е почит и уважение към съпруга...

29

блейко

преди 11 години

Хубаво!! Вече знаем за проблема... И? Каква е целта на тази статия? Предложение за оправяне на положението? Програма за премахване на проблема? Какво по дяволите се опитва да каже авторката (извинявам се ако е мъж) в случая?Ако желаеш да кажеш нещо кажи го до край или се върни обратно да си довършиш журналистиката в университета, където ще те научат да пишеш есета.

28

до 45

преди 11 години

Истинска семейна идилия си имаш...Нещата щяха да са различни, ако тати не ти беше идвал в леглото нощем.

27

Анонимен

преди 11 години

"Няма ли поне един нормален мъж тук? Мъж, който е доволен от това, което е"Има. Аз. Аз съм много доволен от това което съм. А жената редовно яде си бой и това допринася много за хармонията в семейството. Като я бия, аз и давам обич един вид, защото боят я изгражда, а не да разгражда. Затова в нашето семейство има много хармония и жената слуша и изпълнява всичко а аз съм много доволен от това.

26

123

преди 11 години

Ейййй най-най-най- мъжкото е да биеш, да псуваш, да не уважаваш...Няма ли поне един нормален мъж тук? Мъж, който е доволен от това, което е, и не избива комплекси пред съпругата си? Няма ли мъж, който да живее в хармония с човека, който обича? Аз вярвам, че има мъже, които дават обич и уважение, разбира се, такива мъже и ще получат двойно повече обич и уважение. Толкова е лесно, трябва само да цениш човека до себе си.

25

Анонимен

преди 11 години

до коментар 29:Недей да убиваш съпруга си, сама казваш, че е страхотен, не е нужно да го убиваш. Ако те удари има хиляди начини да се реши проблема, това не се решава с убийство. В никакъв случай не посягай към служебното му оръжие за да го убиваш. Може би като дете си била малтретирана или изнасилвана от баща си и сега проектираш омразата върху съпруга си. Това е позната ситуация и за това има евфективно психиатрично лечение. Добре е да се обърнеш за помощ към психиатър, но в никакъв случай не убивай съпруга си.