8

имигрант

преди 11 години

Номер 7, жената не може да забременее ако няма цикъл. Дори нарушения в цикъла може да са причина за стерилитет. Нещо повече - интересен и може би малко известен е факта, че жената не може да забременее докато кърми. Това също е явно вид природна контрацепция.А иначе, не разбирам какъв е смисъла на статията, да ни каже че слънцето изгрява от изток ли?Статията може би ще е повече полезна за ромското малцинство, стига да може да чете.

7

Нашенските философии

преди 11 години

И какво излиза? В повечето случаи менопаузата настъпва в периода 49-55 г. Докато не настъпи менопауза, жената е в репродуктивна възраст. Дори нещо повече, в продължение на една година след последния мензис, тя би могла да забременее. Така е решила природата.Защо тогава в този форум постоянно се реве срещу онези, които забременяват и раждат след 40-годишна възраст?Аман от дървени философи!И да не забравяме, че на прицел са българките. Защото на ромките не им пука - раждат, докато могат.

6

Анонимен

преди 11 години

Френският лекар Менвил,измислил думата"менопауза" през 1839 казва това относно освобождаващия край на менструацията и как жените позитивно да го приемат."Когато жизнените сили престанат да работят в интерес на възпроизводството,те се съюзяват с тези на ума и останалата част на тялото".И при мъжете и при жените настъпват естествени физически проблеми свързани с възрастта.

5

мъжете

преди 11 години

каква е целта на статията,да ни каже,че жената не може да забременява,като и спре месечния цикъл,жалко,че баба ми не е знаела.Мъжете също минават през менопауза,малко по-забавена изразена в намаляване на тестостерона и признаци на умора,слабост,депресия и сексуални проблеми.И мъже и жени трябва да са благодарни,че са доживели до тези естествени промени,които природата ни е дала.

4

Анонимен

преди 11 години

За да няма дискриминация, следващата статия трябва да е за андропаузата.

3

Анонимен

преди 11 години

Важното е сичко да е вътре и да няма риск...

2

геш

преди 11 години

и всичко вътре а

1

Сиганин

преди 11 години

За това позвам само жени от 55г нагоре - всеки път мислят че им е за последно и правят страхотни изпълнения!