113

Анонимен

преди 11 години

Баща *** импотентен,как става така

112

До 120

преди 11 години

120,ама не се е научило да кара реактивен само нали,айде малко разлика

111

Аз

преди 11 години

Ми Ванка,що не си даде и дупето бе рожбо а само проекта,ми да го беше направил ти,ся кво ревеш като ощипана мома по дебелото,да си!

110

Sir Stanley Rois

преди 11 години

целия , вътре , сух ..

109

Sir Stanley Rois

преди 11 години

аз пък съм бащата на грубия секс

108

Аз

преди 11 години

Ти не си бащата, ти си майката с леко поведение!

107

Бай Ганьо

преди 11 години

Тоя пък, бил бащата, той го бил измислил, какво ли не изчетох вече. Ама то толкова много такива концепции има разработени, повечето не са видели бял свят. А колко опити са правени, и досега неуспешни. Бил той, в главата си!!!

106

бай-бай

преди 11 години

1989 година падна правителството на комунистите и бай Тодор,ние живеем 23 години в демокрация и за първи път чуваме за Иван Трифонов.Дайте да проверим тези рекорди в Гинес,които ние незнаем в България.А,някой личности ни вземат за пижони като ни разказват салоти.

105

Анонимен

преди 11 години

АБЕ БЪЛГАРСКА РАБОТА !!! ТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ СА БЪЛГАРИ СПОРЕД БЪЛГАРИТЕ , А ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ БИЛИ НАСИЛСТВЕНО ПОКРЪСТЕНИ БЪЛГАРИ , А БЪЛГАРКИТЕ КОРЕНИ НЕ БИЛИ ТАТАРСКИ ,А СЛАВЯНСКИ !

104

Мими

преди 11 години

Абе на няколко ракии какво ли не си въобразяват хората

103

Анонимен

преди 11 години

Ястребе, не знам за мегаломанията на българите, но тия умеят да лъжат като дърти ***/ thx felix.You're pride of turkiye Evren İmamoğlu Преди 1 ден He's Austrian you mother fuckin retard Jihad Aljibari в отговор на Evren İmamoğlu Преди 1 ден 20 relax, champion. he is turkish. that's true. he is real name ferit bağbozan. ok? suleyman5990 в отговор на Jihad Aljibari Преди 1 ден 28Wow I really hope you're joking.

102

До 123

преди 11 години

Драги, имате ли идея колко хора е оперирал и спасил от смърт Чъвдар Драгойчев? Не Ви прави чест. Написаното от Вас Ви прави единствено един *** ***.

101

До 122 и 123

преди 11 години

Уважаеми г-да, ако сте ризлични де... Имам усещането, че от чалга и "демократично капитализиране на простащината" сте изпаднали вече в положение, в което, освен да друсате кючеци (в това число и Хинтелектуални), имате като алтернатива единствено да целувате Височайшия ***... Оставете костите на Чавдар Джуров до почиват в мир. Най-малкото съм убеден, че сега може би за първи път чувате за него. Аййй Герберия,айй простащина...

100

Анонимен

преди 11 години

авдар Джуров държи още един световен рекорд - никъде по света, нито в НАТО, нито във Варшавския договор, нито където ида е било другаде, има пилот, който да се е научил да управлява самостоятелно реактивен самолет за 26 дни--------------------- Голяма работа. В Щатите имаше 6-годишно дете, което го бяха научили да лети само със самолет. Само че и то се утрепа. Против природните закони не се рита и който се е*ава с авиацията, дава фира.

99

до 125

преди 11 години

Оооо, значи си момиче... извинявай не исках да те обидя! Не знаех. Sorry!На това положение сме заради точно такива като тебе. Аз не съм патриот, но уважавам успехите на хората и не злобея като тебе например.

98

Анонимен

преди 11 години

Момче ще викаш на сина ти бе пикльо, да не си си играл с мене на топчета, ало учения, от такива псевдопатриоти, като тебе сме на това положение

97

до анонимен 122

преди 11 години

А кой по света е чувал за тебе?!?!?! Освен всички селски тарикати на дребно дето говорят за тебе. И я чакай малко - утрепал се бил щото бил неук -> ти да не си Вундеркинд или караш совалка без ръце?! Сигурно и колело ти е трудно да караш, но съдейки по коментара ти не се учудвам.Момче, това са хора от нашата история на страната ни и хубави или не,кадърни или не,*** или не ние трябва да се гордеем с тях,а не да говорим простотии!

96

Анонимен

преди 11 години

И Чавдар Драгойчев беше "най-големия" сърдечен хирург - абе изобщо потомците на тия от отряда Чавдар са най-големата работа.

95

Анонимен

преди 11 години

И кой по света е чувал за Чавдар ти Джуров?!?!?! Всички говорят за Китинджър и Баумгартнер, а Чавдар, като е неук и се е утрепал заради уредите значи не става за космоса.

94

Анонимен

преди 11 години

И Чавдар Джуров държи още един световен рекорд - никъде по света, нито в НАТО, нито във Варшавския договор, нито където ида е било другаде, има пилот, който да се е научил да управлява самостоятелно реактивен самолет за 26 дни - това също е документиран факт! За жалост той загива като инструктор със самолет при летене "по прибори":(Ама то и в природата орлите много рядко умират от старост!И в завършек - България имаме 62 световни шампиони по парашутизъм!