11

Анонимен

преди 11 години

Руска му работа... :)

10

Анонимен

преди 11 години

И този ли е на хранилка при западните демократи?

9

един руснак

преди 11 години

мястото на тези ничтожества е в затвора , никой нормален руснак не подкрепя тази *** която обича да живее на " халяву".

8

руска демокрация ?!!

преди 11 години

ха ха ха ха...................................................................................................................................................................................................................................................ха ха ха...................................................................ха ха ха ха....................................................................................водку дай !

7

алооооооооо до 8

преди 11 години

аре стига с тоя "истински"комунизъм-както Ленин-влязъл в Русия в пломбиран вагон с пари от Германия-подарък за Русия,от "еврейските и приятели" в Германия,в чест на ЗАГУБЕНАТА от швабите война и тълпа еврейски главорези,излъгал бедния народ и после-десетки милиони умрели от глад,а за убитите-не говорим

6

Комунист

преди 11 години

Удалцов е водачът на комунистите - истинските леви, които искат истински комунизъм в Русия. Но гнусната западна *** Путин се уплаши от разрастващото се ляво влияние и гледа да го потуши по-бързо. Не се лъжете - Путин е само на думи против Запада, а всъщност работи за неговите интереси. Самият Путин го интересуват единствено парите, докато Удалцов е безкористен и честен комунист-идеалист. Затова искат да го закопаят.

5

читател

преди 11 години

До 2-ри и 3-ти анонименПредстава нямате за какво става въпрос, но пишете коментарии.Поне си направете труда да прочетете малко по въпроса и тогава пишете

4

bg

преди 11 години

V USA ako policaja ti kaje da napravish 5 stupki,a ti napravish 4 ili 6,mojesh da polu4ish 5 godini zatvor.

3

bg

преди 11 години

Sataninskite evreiski jivotni sa kombina s psihi4no-bolnite muslemi.

2

Анонимен

преди 11 години

Поредната руска измислица срещу руски опозиционер

1

Анонимен

преди 11 години

Това, което не се казва е, че според "филма" тоя удалцов се канел да завземе един... параклис. Да, точно така - канел се да завземе, значи, този отделен параклис и да установи там кървава диктатура под американо-грузински контрол. Всеки, който чете на руски, може да намери материал по въпроса. Накратко - параноята е последен стадий, преди пълния разпад.