51

ДО коко

преди 11 години

Абе не знам защо Кадафи го набедихте за приятел на Руснаците. Той им беше даже конкурент и противник. Него го предадоха френскитеи американските му приятели, защото либия беше станала твърде влиятелна и искаше да определя цените.

50

коко

преди 11 години

А братушките защо гледаха безмълвно крушението на своя приятел..?През 1913 година по време на междусъюзническата война Русия въпреки договора за военна помощ не се намесва когато Румъния напада България.Безрезервната вяра в Русия довежда България до първата национална катастрофа.И век след това страдаме от последствията на руското двуличие.

49

Анонимен

преди 11 години

Щ.долар е дотолкова обезпечен доколкото е обезпечена използваната тоалетна хартия с кафяв цвят по-нея даже и по-малко.За това братя българи вие в момента работите -не да обзпечите лева, а безконтролно напечатания щатски долар, дето не е вложено абсолютно нищо в него освен хартийка.

48

Анонимен

преди 11 години

Na bivshi chlenove na bkp,respektivno na tehni deca i vnuci da im se nalozhi dozhivoten berufsverbot.asocialna paplach!

47

Анонимен

преди 11 години

Проблемните организации са се -творения на сащ и това са NAFTA,НАТО, ЕС, СВЕТОВНАТА БАНКА, МВФ и ЕЦБ.Последните 4 ги използуват с икономически и финансови инструменти да крадат от другите народи и държави, като основен двигател играе печатането на необезпечения с абсолютно нищо щатски долар който се печата от частната печатница FED.И така тъй като е необезпечен за да го обезпечат те крадат ресурси /петрол, газ и т.н./ и всеки който оперира с тяхната валута е окраден /труда му и т.н./с вашия труд

46

Анонимен

преди 11 години

Slushajte kvo she vi kazha: dolu komunizma!Da zhivee zapada! Juhu!

45

Анонимен

преди 11 години

Vsichko,sazdadeno ot komunistite v bg do 44-ta e gadnoTova e fogma

44

Адам Смит

преди 11 години

Добре са подредили кучетата - до стената и с автомата...а тук същите тези кучета ги дават по ТВ7

43

anonimen

преди 11 години

MRAZQ AMARIKANCITE VAV VSI4KITE IM FORMI

42

Chuk

преди 11 години

OSHTE EDIN GVOZDEI V KOVCHEGA NA PROSLOVUTATA ZAPADNA "DEMOKRACIJA". RAZBERETE CHE "KOMUNIZAM" I "DEMOKRACIJA" E EDNO I SASHTO NESHTO I TO NE SAHSTESTVIDA VSE OSHTE DNES PRI HUMANOIDITE , NIKADE PO ZEMJATA , VSICHKO E DEMAGOGIJA. "KOMUNIZMA" E DEMAGOGIJATA NA MARX, ENGELS I LENIN , "DEMOKRACIJATA" E DEMAGOGIJATA NA KAPITALIZMA

41

Анонимен

преди 11 години

ПРОСТО НЕНАВИЖДАМ АМЕРИКАНЦИТЕ И ВСИЧКИ ТЕХНИ ***...

40

коко

преди 11 години

USA Patent N&1 Democrat maker...

39

до 41 от славянин

преди 11 години

По страшен от либерастко-толерастко-демократичният тероризъм в света няма и не е имало! Хаосът в целият свят днес го доказва по-най-безспорния начин!

38

славянин

преди 11 години

А кога ще съдят ''демократите'', които унищожиха българската икономика, армия, селско стопанство, образование, здравеопазване, наука и култура от 10. 11.1989г, насам!?

37

Анонимен

преди 11 години

А, кога ще съдят тези, които от 1944 до 1989 продадоха на Кадафи оръжието, с което той изби и постави в нищета и страх собствения си народ?

36

Анонимен

преди 11 години

А, кога ще съдят тези, които от 1944 до 1989 създадоха, развиха и упражняваха най-зловещия бич в историята на България - комунистическия тероризъм?

35

до 39

преди 11 години

ти,гейберче ли си само или малоумно такова?

34

Анонимен

преди 11 години

А, кога ще съдят тези, които от 1944 до 1989 ограбиха българската хазна, а с откраднатото днес се гаврят с обикновения българин, гледайки го нагло и иронично от пиедестала на комунистическата олигархия?

33

ДО 29 ОТ СЛАВЯНИН

преди 11 години

Анонимко, и друг път съм ти казвал да изтрезнееш и да се детоксикираш от дрогата, която те докарва до тези ментални халюцинации! Освен това си твърде *** за да пробуташ на някого халюцинациите си!

32

до 35 от славянин

преди 11 години

Думата ''бунтовници'' трябва да се изписва ''ислямистки терористи''! А на USA не им дреме не само за посочените от теб, но не им дреме и за собствените им поданици след като от 15 години са ги подложили на ГМО диета водеща до тумори, автоимунни заболявания и стерилитет! Типично по ''демократски'' и ''хуманистки''!