8

:)

преди 11 години

нека познаем-авторът никога не е бил шеф и надали даже си е направил труда да прочете нещо по темата, пример-в теорията си има относително строги правила как се хвали подчинен и как се наказва. Метод на сандвича например(който се ползва и от търговците) задължително включва започване и завършване с похвала. Създаването на пример за следване - задължително е да похвалиш някой от колегите пред всички за да знаят те какво харесваш, и т.н.Как да е де...ясно е, че сериозен мениджър няма да го прочет

7

Е - Ник

преди 11 години

Тоя на снимката ще го бия всеки ден - заради мазната му арогантна и самодоволна физиономия! Ако ще и да е началник!

6

Месия

преди 11 години

Има шефове, които са без шефове... А за другото- какво още да им стимулирам?!

5

Анонимен

преди 11 години

"Не трябва да казвате да служителите си колко са умни и способни."Статиите ли са ***, или преписвачите от сайта???

4

АНОНИМЕН

преди 11 години

как е в действителност..собствениците шефове на фирми..споделят само: колко пари платили за заплати и осигуровки ,разходи по машини и оборудване и колко некадърни били работниците ..и всякакви други глупости ..за кое не говорят: не говорят за правата и задълженията си към работниците си..И НИКОГА ЗА ЛИЧНАТА СИ ПЕЧАЛБА..

3

Анонимен

преди 11 години

ehaa

2

О.о

преди 11 години

Как да споделиш нещо с шефа като е или с джипа, или "на важна бизнес среща" по вертепи и фитнеси, или на Карибите, или се покрива в дните за аванс и заплата?

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Никога...нищо не споделям като...шеф,даже нямам и шофьор,защото той е...първият предател;веднага ще ме...изтопурка на жената до кой...хотел ме е возил.