9

xaxaxa

преди 11 години

xaxaxa da to jenata neinoto si znae

8

до 8

преди 11 години

няма да ти сбъдне мечтата щото си ***.Казват и че жени не се допускат тя си знае нейното

7

Архимед

преди 11 години

Дайте ми един лост и опорна точка е ще го сваля от там.

6

Анонимен

преди 11 години

Всъщност си стои там в пълно съответствие на ФИЗИЧНИТЕ закони.

5

Суека

преди 11 години

Хубаво ,че е доста далеч от нашата "държава" това "чудо" иначе аборигените с по 100 чавета в семейство да са му видяли сметката на камъка за няколко дена с каруците :( .

4

Анонимен

преди 11 години

prirodata e chudotvorna. mnogo e krasiv tozi kamyk i dano oshte dylgi godini sapazi zagatkata si i radva horata. dnes BG mnogo mi haresva, ch chesto pokazvate takiva prirodni chudesa. bravo.

3

Иван

преди 11 години

Голямата ми мечта е и аз един ден да отида до Мианма. Казват, че това е една от най-интересните държави в Югоизточна Азия.

2

Анонимен

преди 11 години

1, така погледнато нищо неестествено няма също в реликвите на християнството и другите религии.Преди няколко години лично видях този камък и гледката наистина е доста шокираща. Трудно е да си предствиш защо този камък не мръдва от мястото си. Интересното е, че само мъже могат да се доближат до камъка и да залепят молитвените си златни листчета. Ако някой има желание вероятно може да изтърже килограми злато от скалата, но почти денонощно има молещи се около нея, така, че не е много лесно

1

22

преди 11 години

Центърът на тежестта е много навътре. Камъкът е огромен -теглото може би над 300 тона, което значи, че вятър или топлината не му влияят. Основата на която е стъпил е солидна. Може само земетръс да го търкулне и нищо друго.Така, че няма нищо свещенно. Но за индусите всичко е свещенно. Например, кравите... Иначе, като атракция е интересно.